Nattevagter med stærke relationelle og socialfaglige kompetencer søges til bostedet Soltoppen på Frederiksberg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Da Soltoppen har fået vokseværk i kraft af, at der visiteres flere unge under 18 år og der udvides med 5 nye pladser, søger vi 2 nye nattevagter i en 7-7 ordning.

Så finder du værdi i at støtte og samarbejde med psykisk sårbare borgere. Kan du se bag om diagnoser, tage udgangspunkt i - og spotte ressourcer samt sikre en helhedsorienteret tilgang? Er du faglig skarp og tør du gå nye veje? Og er du klar på at blive en del af og videreudvikle et stærkt arbejdsfællesskab? Så er det dig vi mangler på Soltoppen.

Om Soltoppen.
Soltoppen er en af Frederiksberg Kommunes døgninstitutioner for borgere med psykosociale problemstillinger. Vi har 28 pladser. Borgerne er visiteret efter SEL § 107, § 108 og § 66.Vi har en øget tilgang af unge under 18 hvorfor vi er i en proces med at skabe og etablere en ungeafdeling.

Du får muligheden for at blive ansat på en spændende arbejdsplads i en rivende udvikling, hvor vi har fokus på, at skabe et stærkt fælles fagligt fundament til gavn for de borgere, vi er sat i verden for.

På Soltoppen er vi godt i gang med en udviklingsproces hvor målet er, at den faglige tilgang bæres af principperne for recovery og rehabilitering. Fokus på borgers håb og drømme samt en høj grad af inddragelse i forhold til støtte og eget liv er helt centrale elementer. Vi har gennem en længere periode arbejdet med at implementere KRAP som fælles faglig tilgang og metode.

Vigtigt for os er, at ikke to mennesker er ens. Derfor er støtten baseret på den enkeltes ressourcer, ønsker, deltagelsesmuligheder og funktionsniveau. Mennesket kommer før metode.

Om dig
Vi søger nye kollegaer der er fagligt velfunderede, tør lade sig forstyrre og reflektere over egen praksis. Da vi fortsat er i gang med at udvikle Soltoppen, etablere en ungeafdeling, vores struktur og udvide vores faglige profil, er det vigtig for os, at du er klar på aktivt at bidrage til denne proces og være klar på, at vi ikke har alle svar og løsninger endnu.
Det er vigtigt for os, at du er empatisk, anerkendende og via god energi og dine relationelle kompetencer formår at engagere dig i Soltoppens positive udvikling.

Vi lægger derudover vægt på:
  • At du har kendskab til arbejdet med sårbare unge under 18 år.
  • At du har solid erfaring fra arbejdet med mennesker med psykosociale problemstillinger herunder ASF og evt. misbrug.
  • At den recovery orienterede tilgang falder dig naturligt
  • At du har en social, sundhedsfaglig eller pædagogisk profil
  • At du er struktureret og har overblik og er god til at tager bestik af, hvad der rør sig i huset.
  • Er i stand til at håndtere og bevare roen og overblikket ved konflikter
  • Kan koble teori og praksis samt sætte ord på hvad faglighed er for dig!
  • Kan reflektere over egen og kollegers praksis - og er indstillet på, at modtage og give konstruktiv feedback med henblik på at udvikle praksis.

Hvad kan du forvente af os?
Som ny kollega på Soltoppen kan du forvente, at faglighed, trivsel samt personale- og beboerinddragelse er i højsædet.

Vi kan derudover tilbyde:
  • Faglige udfordringer
  • Indflydelse på egen arbejdssituation
  • En arbejdsplads i udvikling, hvor du kan være med til at sætte dit præg
  • Dygtige og engagerede medarbejdere
  • Løbende supervision
  • Sparring og koordinering med faglig tovholder og afdelingsleder omkring opgavehåndtering og prioritering
  • Faglig udvikling gennem kurser og interne drøftelser

Ansøgningsfrist er fredag d. 19. august 2022 kl.10.00. Ansættelsessamtaler vil blive holdt med 1. og 2. samtale. Borgerne på Soltoppen vil være repræsenteret i ansættelsesudvalget. Bliver man udvalgt til at deltage i 2. samtale er der mulighed for at man bliver præsenteret for en case. Vi forventer at afholde samtalerne i uge 34.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til Frederiksberg Kommunes overenskomst med den relevante faglige organisation efter principperne om Ny Løn. Forventet ansættelsesdato er den 1.10.22.

Bemærk at arbejdspladsen er røgfri, og der skal fremvises straffeattest (den udvidede/offentlige) inden ansættelse i stillingen. Send din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lea Andreasen på mobil 28985091 eller forstander Martin Pedersen på mobil 28985070. Grundet ferie kan du forvente, at vi besvarer opkald fra den 8.8.2022.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksberg
  • Fredag den 19. august 2022

Lignende jobs

  • Digital Transformation Consultant

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog

    Vi søger pædagoger, som kan inspirere, udvikle gode læringsmiljøer samt være med til at videreudvikle pædagogikken. Tænker du at det er lige dig, så er det måske dig, der skal være vores nye kolleg..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Intern partner til digital transformation

    I [xxxxx] er digitalisering højt på dagsordenen, til fordel for både kunder, samfund og medarbejdere. Forretningens digitale behov strækker sig bredt fra kundeløsninger, store anlægsprojekter, ekst..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Omstillingskonsulent til forandringsprocessen 'Tvæ...

    Er du god til at facilitere udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at f..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frederiksberg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 6
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 6
29. september 2024 4
28. september 2024 4
27. september 2024 4
26. september 2024 7
25. september 2024 8
24. september 2024 4
23. september 2024 4
22. september 2024 4
21. september 2024 4
20. september 2024 4
19. september 2024 4
18. september 2024 4
17. september 2024 4
16. september 2024 4
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 5
10. september 2024 5
9. september 2024 5
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 5
4. september 2024 5