Socialfagligmedarbejder søges til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksværk

Vi søger en dedikeret og erfaren medarbejder til en fast stilling på 37 timer om ugen til en spændende, afvekslende og udfordrende hverdag på vores krisecenter. Du kommer til at have med alt fra socialpædagogisk støtte og socialfaglig rådgivning til bearbejdende samtaler med det formål at støtte kvinder og børn i forhold til deres aktuelle situation og et fremtidigt liv uden vold. Dit arbejde foregår både i huset, i relationerne og ved computeren. Vi går meget op i at styrke det gode fællesskab - både mellem kvinder og børn, men også at have et godt arbejdsfællesskab.

Frederiksværk Krisecenter har plads til 9 kvinder og deres medfølgende børn. Krisecentret har til formål at drive et tilbud, hvor kvinder over 18 år kan få midlertidigt ophold, hvis de har været udsat for vold i nære relationer. Der ydes omsorg og støtte i forhold til den enkelte kvinde og barns behov og situation. Der arbejdes på at iværksætte håndholdte indsatser indenfor det pædagogiske-, det bearbejdende- og det socialfaglige område.

Vi arbejder ud fra narrativ og traumeinformeret tilgang, der sammen med vores voldsfaglighed er grundlaget for vores arbejde. Vores arbejde handler bl.a. om at tale med kvinder og børn om den vold og utryghed de har været udsat for. At få fat i deres handlekraft, også i de situationer hvor de ikke selv har oplevet, at de handlede. Det handler også om at være vidner til sprækker og understøtte at en dominerende fortælling kan miste magten. Vi hjælper med at finde deres værdier og færdigheder. Dette både i samtalerne, i kontakten til fx myndigheder og i aktiviteterne i huset.

Den ideelle kandidat skal derfor have et godt kendskab til narrativ praksis, have gode relationelle / pædagogiske kompetencer, være praktisk-modig, have et skarpt blik og en god skriftlighed. Meget gerne med erfaring fra voldsområdet eller en villighed til at blive oplært i voldfaglighed og metodebaserede tilgang til bearbejdende samtaler. Vores krisecenter er forpligtet til at tilbyde et trygt og støttende miljø for kvinder, der har oplevet vold i nære relationer.

Dine primære arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være:

  • Kontaktperson for kvinder og børn: Fungere som den primære kontakt og støtteperson for kvinder og børn under deres krisecenterophold. Dette indebærer tæt samarbejde med resten af fagteamet for at sikre en koordineret og omfattende støtte.

  • Bearbejdende samtaler: Afholde strukturerede og narrative- / voldsfaglige samtaler med kvinder og børn for at hjælpe dem gennem bearbejdelsesprocessen af de oplevelser, der har ført dem til krisecentret.

  • Socialfagligt arbejde: Udføre en række socialfaglige opgaver såsom at skrive underretninger til hjemkommuner, udarbejde krisecentererklæringer og hjælpe beboerne med at udfylde ansøgninger til offentlige ydelser eller bolig.

  • Relationsarbejde og omsorg: Varetage et dybdegående relationsarbejde, hvor du opbygger og vedligeholder tillidsfulde relationer til beboerne, og yder omsorg og støtte i deres daglige liv og udfordringer.

  • Planlægning og afholdelse af aktiviteter: Organisere og gennemføre pædagogiske aktiviteter, der fremmer fællesskab, personlig udvikling og velvære for beboerne. Dette kan inkludere gruppeaktiviteter og 1:1-aktiviteter.

  • Praktisk arbejde på krisecentret: Bidrage til det praktiske og daglige arbejde på krisecentret, hvilket kan omfatte alt fra deltage i madlavning, oprydning, rengøring til vedligeholdelse af krisecentret. Fx rengøringen og klargøring af værelser ved udflytninger og indflytninger. Dette arbejde skaber et trygt, rent og indbydende miljø for alle beboere.

  • Løbende evaluering og tilpasning af indsatser: Du vil sammen med teamet regelmæssigt evaluere effektiviteten af de valgte indsatser og tilpasse disse for at imødekomme den enkelte beboers skiftende behov, med det mål at beboeren skal leve et liv uden vold. Dette kræver en refleksiv tilgang og en vilje til at justere praksis for at sikre de bedst mulige resultater for beboerne.

  • Deltagelse i uddannelse og supervision: For at understøtte din faglige udvikling og sikre en høj kvalitet i arbejde på krisecentret, vil du skulle deltage i regelmæssig uddannelse og supervision. Dette giver dig mulighed for løbende at udvikle dine færdigheder og dybdegående kendskab til narrativ praksis og voldsfaglighed, samt at reflektere over og modtage feedback på din praksis.

Kvalifikationer og egenskaber vi søger:

  • Erfaring med eller interesse i at lære voldsfaglig- og narrativ praksis. Vores arbejde er centreret omkring voldsfaglig- og narrativ praksis tilgang i arbejdet. Vi søger en person, der har erfaring med denne metode eller har en stærk interesse i og vilje til at blive oplært i dens anvendelse.

  • Stærke kommunikationsfærdigheder: Evnen til effektivt at kommunikere, både mundtligt og skriftligt, er afgørende. Du skal være i stand til at skabe et rum, hvor tillid og åbenhed kan blomstre, og hvor beboerne føler sig hørt og støttet.

  • Forståelse for og erfaring med fortrolighed og sikkerhed: Arbejde voldsudsatte kvinder og børn kræver en dyb forståelse for og overholdelse af fortrolighed og sikkerhed. Erfaring med at navigere i disse komplekse områder er nødvendig for at beskytte beboernes privatliv og oplevelse af tryghed.

  • Relevant uddannelsesbaggrund: En socialfaglig baggrund er en nødvendighed. Dette er dog ikke begrænset til socialrådgiver eller socialpædagog. Vi tænker det socialfaglige bredt og hilser velkommen at vedkommende har flere uddannelser, der til sammen giver et solidt fagligt fundament. Uddannelser der baserer sig på konstruktivistiske tanker foretrækkes.

Hvem er Du?

Vi er på udkig efter en person, der tør tænke anderledes og udfordre det etablerede, når det gavner vores beboere. Du har engageret dig i personlig udvikling og forstår, hvordan denne indsigt kan forbedre din professionelle indsats. Med solid erfaring bringer du en dybde af forståelse og empati til vores team. Samarbejdet er naturligt for dig. Du tror på kraften i at arbejde sammen, dele ideer og bygge noget større sammen. Du ser værdien i forskellige perspektiver og er dedikeret til at arbejde kollektivt mod fælles mål.

Vores arbejdstider inkluderer en vis fleksibilitet og arbejde en aften om ugen og vagt hver 6. weekend, da vores engagement i at være der for dem, der har brug for os, er uforanderligt. Din vilje til at omfavne denne skemastruktur er nødvendig for at kunne tilbyde vores beboere den støtte og omsorg, de fortjener.

Hvis du ser dig selv i denne beskrivelse, og du er klar til at tage en rolle, der er både udfordrende og utroligt givende, ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Ansættelsesvilkår og arbejdstid:

Vi søger en medarbejder til en fast stilling på 37 timer om ugen i gennemsnit. Arbejdstiden ligger i tidsrummet 8.00 - 22.00 med fast skema. (En ugentlig morgenvagt fra kl. 8:00 og en lukkevagt til kl. 22:00) Der er vagt hver 6. weekend (lør.-søn. 10:00-16:00), samt ca. to helligdage pr. år.

Det er et krav, at medarbejderen har kørekort til alm. bil og kan fremvise tilfredsstillende børne- og straffeattest.

Vi tilbyder dig løn efter kvalifikationer og attraktiv pensionsordning.

Inden ansættelse vil der blive indhentet reference.

Yderligere oplysninger

For yderligere information om stillingen, kontakt: Krisecenterleder Jarl Vogel på Tlf.: 307365645 eller mail: [email protected] – Vi giver gerne en uformel kop kaffe, hvis du har lyst til at høre lidt om os, arbejdet og snuse lidt til rammerne. Rundvisning kan vi dog ikke tilbyde.

Ansøgningsfrist

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Ansættelsessamtaler

Ansættelsessamtaler finder sted løbende.

Få mere information om Frederiksværk Krisecenters arbejde på www.frederiksvaerk-krisecenter.dk – Find os på LinkedIn, Facebook eller Instagram.

Frederiksværk Krisecenter er et midlertidigt botilbud for voldudsatte kvinder og deres børn. Krisecentret er grundlagt i 1983 af lokale ildsjæle. Gennem årene er krisecentrets arbejde gået fra at være baseret på frivillige kræfter til i dag at være et professionaliseret krisecentret, med fagligheden i højsæde. Frivilligheden har stadig en vigtig plads på krisecentret. Krisecentret har plads til 9 kvinder og deres medfølgende børn. I gennemsnit hjælper vi 45 kvinder og 45 børn væk fra vold om året.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5c7444f2)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksværk.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Frederiksværk
  • Tirsdag den 07. maj 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Frederiksværk

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Frederiksværk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Frederiksværk over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. januar 2025 1
4. januar 2025 1
3. januar 2025 1
2. januar 2025 1
1. januar 2025 1
31. december 2024 1
30. december 2024 1
29. december 2024 1
28. december 2024 1
27. december 2024 1
26. december 2024 1
25. december 2024 1
24. december 2024 1
23. december 2024 1
22. december 2024 1
21. december 2024 1
20. december 2024 1
19. december 2024 1
18. december 2024 1
17. december 2024 1
16. december 2024 1
15. december 2024 1
14. december 2024 1
13. december 2024 1
12. december 2024 1
11. december 2024 1
10. december 2024 1
9. december 2024 1
8. december 2024 1
7. december 2024 1
6. december 2024 1