Pædagogfaglig afdelingsleder, der brænder for fællesskaber, til Brylle Landsbyordning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

I Brylle Landsbyordning bestående af skole, SFO, gårdbørnehave og –vuggestue søger vi en pædagogisk afdelingsleder, som brænder for fællesskabet i vores skønne landsbyordning.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen med tiltrædelse den 2. januar 2023.

Hvem er vi


Brylle Landsbyordning ligger lige på grænsen til Odense Kommune i et naturskønt område. Vi har ikke mindre en 3 skove rundt om skolen, og gårdbørnehavens grund er 1 km. lang, hvis man går hele vejen rundt - det siger lidt om de rammer, som du kommer til at arbejde i.

Landsbyordningen består af to matrikler. Agerholm er vores vuggestue og gårdbørnehave med børn i alderen 0 - 6 år. Skolen har klassetrin fra 0. - 6. klasse med en SFO, som elever fra 0. - 3. klasse benytter. Tilsammen er der knapt 40 medarbejdere tilknyttet Brylle Landsbyordning.

Vores to matrikler smelter sammen ved en gåtur gennem vores hyggelige ”fællesskov”, hvor vi mødes på tværs af aldersgrupper.

Vi er faktisk rigtig stolte af vores fællesskab, hvor den røde tråd giver vores børn og forældre en tryg overgang fra vuggestue til børnehave og fra børnehave til skole. Det fællesskab vil vi gerne styrke endnu mere sammen med dig.

Vi har et ønske om at skabe et ledelsesteam, der sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere skaber den bedste udgave af vores landsbyordning.

Vi vægter samarbejdet højt og tror på, at en åben og tæt dialog er bærende for et godt forældresamarbejde. Samtidig vægter vi nærvær, omsorg, anerkendelse og engagement for både det enkelte barn og for fællesskabet.

Vi er et område i kontinuerlig forandring og forankring, hvilket gør, at du har en unik mulighed for at være medskaber af ét samlet fagligt stærkt område.

Du er den helt rigtige for os, hvis du trives i et kreativt og proaktivt team, hvor bolde gribes og kastes.

Om jobbet


Du bliver en del af et ledelsesteam, som består af skoleleder/leder for landsbyordningen og dig som pædagogisk afdelingsleder.

Du vil derfor blive en afgørende medspiller i et nyt ledelsesteam, hvor kerneværdierne er gensidig respekt, høj faglighed og vidensdeling.

Som pædagogisk afdelingsleder vil du være med til at videreudvikle den pædagogiske praksis samt definere, dagsordensætte og udvikle Landsbyordningens profil - både på kort og på lang sigt.

Din ledelsesopgave er både i praksis blandt børn og voksne i både vuggestue, børnehave og SFO i praksis med ledelses og administrative opgaver. Du skal derfor se dig selv som en naturlig del af hverdagen og nyde tiden med både praktiske, pædagogiske og administrative opgaver.

Det er vigtigt, at du befinder dig godt i arbejdet med at give faglig sparring og vejledning, gå forrest og danne følgeskab, da det er hele omdrejningspunktet for din position som faglig pædagogisk leder.

Du skal understøtte pædagogernes arbejde ”hands on” via rammesætning, kvalificering og videreudvikling, ligesom du i samarbejde med de faglige fyrtårne og landsbyordningens leder skal sikre den fortsatte realisering af dagtilbudsloven, læreplan, børne- og ungepolitik samt andre kommunale indsatser. Derfor skal du være drevet af et brændende ønske om høj kvalitet i det pædagogiske arbejde, have et stærkt pædagogisk værdisæt og kunne bevæge dig fleksibelt mellem alle vores enheder.

Du formår at være synlig og tilgængelig for både forældre, børn og personale. Desuden har du blik for og respekt for alle medarbejderes kompetencer i forhold til understøttelse af det enkelte barns udvikling, udvikling af fællesskaber og ikke mindst meningsgivende læringsmiljøer. Du har øje for dette i den løbende planlægning af Agerholms og SFO’ens dagligdag.

Du er god til at samarbejde, samskabe og begejstre i dit arbejde som pædagogisk leder for vuggestue, børnehave og SFO.

Jobbet indebærer mødeledelse og facilitering af både personalemøder, forældremøder/samtaler, møder med tværfaglige samarbejdspartnere, bestyrelsesarbejde m.m.

Hvem er du


Vi forventer, at du er uddannet pædagog, er fagligt velfunderet og har erfaring med 0 - 9 års-området.

Derudover kunne vi godt tænke os, at:

  • Du har mod på at tage evt. efteruddannelse.
  • Du formår at skabe sammenhæng i ord og handling og gå forrest i det daglige pædagogiske arbejde
  • Du er lydhør og bevidst fagligt nysgerrig samt udviser fleksibilitet
  • Du har en værdibaseret ledelsesstil, der bygger på åbenhed og tillid - og naturligvis i overensstemmelse med Assens Kommunes ledelsesgrundlag
  • Du kan gribe bolde og prioritere, hvilke der skal spilles videre med
  • Du er anerkendende, nærværende, tillidsskabende og engageret i mødet med børn, forældre og personale
  • Du kan arbejde struktureret med handleplaner, lærerplaner og digitale medier efter gældende lovgivning
  • Du har gode formidlingsevner og er tydelig i både skrift og tale
  • Du er synlig og nærværende blandt familier, personale og ledelse, og at du kan indgå i anerkendende, involverende og konstruktivt samarbejde
  • Du vil udøve tydelig faglig ledelse, og at du kan sætte retningen i forhold til Brylle Landsbyordnings profil, kerneopgaven og den faglige kvalitet

Vi tilbyder:

  • Et spændende, dynamisk og ansvarsfuldt job med mange forskellige facetter
  • En engageret personalegruppe, som rummer gode kolleger med stærke kompetencer, varme hjerter, godt humør og god humor
  • En hverdag i en landsbyordning i fantastiske omgivelser, som giver unikke muligheder for spændende og lærerige pædagogiske tiltag
  • En landsbyordningsleder, som ser frem til at samarbejde i et helhedsorienteret ledelsesteam i Brylle Landsbyordning
  • Et område i faglig forandring og forankring med fokus på kerneopgaven og pædagogisk kvalitetsudvikling
  • Et tæt samarbejde med forældre og en aktiv fællesbestyrelse
  • En kultur, hvor man får lov til at brænde for sin opgave, og hvor der er vilje til at lykkes og prøve ting af

Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at børne- og straffeattest indhentes, inden ansættelse kan finde sted.

Vil du vide mere


Du er velkommen til at kontakte landsbyordningens leder Betina Faaborg på telefon 40 24 41 47, hvis du har spørgsmål til stillingen. Send gerne en sms, så vil du blive ringet op.

Vi vil også rigtig gerne have dig på besøg hos os. Besøg kan ske i uge 40 eller 41 – ring i forvejen til vores sekretær Sasia Ingvartsen på 64 74 65 75 og aftal en tid for besøg.

Klik også forbi landsbyordningens hjemmeside, hvor du kan se vores flotte film om landsbyordningen. På landsbyordningens Facebookside kan du opleve endnu flere historier fra den begivenhedsrige hverdag i Agerholm og på skolen.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 20. oktober 2022, og vi forventer at afholde første ansættelsessamtale torsdag den 27. oktober 2022 fra kl. 16. Anden samtale bliver afholdt torsdag den 10. november 2022 fra kl. 16.

Flyt til Vestfyn


Tænker du på at søge dette job i Assens Kommune? Så går du måske også med tanker om at flytte til Vestfyn.

Har du brug for hjælp til at finde dit nye hjem, så kan du finde mere info om alt det, Vestfyn har at byde på, her: www.flyttilvestfyn.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Fyn

Lignende jobs

  • Pædagog på Fyn

    OBS! Denne stilling skal søges igennem rekrutteringspartner Selectors via dette link [xxxxx] har iværksat deres nye strategi frem til år 2028, og som et meget væsentligt bidrag for at .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog i Odense C

    Da flere af vores gode medarbejder skal videre andre steder i vores center, mangler vi 3 pædagoger til en fast stilling på 30-37 timer med ansættelse pr. 1 oktober eller efter aftale.Bihuset afla..
    • Pædagog
    • Odense C
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    En fast stilling på 34 -37 timer som pædagog/PAU.”På Grejsdalen 21 bor der 8 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Som pædagog eller pædagogisk assistent får du en unik mulighed..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    Vi søger socialpædagog / sundhedspædagog / pædagogisk assistent eller anden relevant uddannelse 32-35 timer fra august 2024Kan du før eller senere, tager vi hensyn til det.Vi søger en person .
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Fyn over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 66
1. juli 2024 65
30. juni 2024 70
29. juni 2024 70
28. juni 2024 67
27. juni 2024 54
26. juni 2024 51
25. juni 2024 47
24. juni 2024 49
23. juni 2024 67
22. juni 2024 67
21. juni 2024 72
20. juni 2024 91
19. juni 2024 94
18. juni 2024 95
17. juni 2024 113
16. juni 2024 122
15. juni 2024 130
14. juni 2024 133
13. juni 2024 139
12. juni 2024 134
11. juni 2024 132
10. juni 2024 132
9. juni 2024 138
8. juni 2024 138
7. juni 2024 132
6. juni 2024 121
5. juni 2024 119
4. juni 2024 107
3. juni 2024 99
2. juni 2024 95