Pædagog med socialfaglig baggrund søges til en fuldtidsstilling pr. 1. februar 2023.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gedser

Har du lyst til at blive en del af vores specialiserede tilbud, hvor løbende forandring og udvikling er grundvilkår? Så er du måske vores nye kollega i Toldhuset.

Toldhuset er grundlagt i 2010 og godkendt som privat botilbud til voksne med særlige behov jvf. servicelovens § 107 og er samtidig godkendt til at kunne tilbyde socialpædagogisk bistand i eget hjem § 85 samt STU og beskæftigelsestilbud §103. Tilbuddet retter sig primært til unge i alderen 18 - 30 år.
I Toldhuset tilbydes støtte og vejledning med udgangspunkt i den enkelte beboers ressourcer, ønsker og behov og med værdierne Glæde- Udvikling- og Fællesskab som styringsredskaber. Den enkelte beboer skal gøres bevidst om egne ønsker og muligheder i forhold til bolig, beskæftigelse, økonomi og sociale forhold med henblik på, senere at kunne klare sig i egen bolig eller bofællesskab. Toldhusets mission er således at udvikle målgruppens kompetencer til at mestre eget liv, gennem meningsfuld læring i sociale fællesskaber.

Vi søger en pædagog, der vil være med til at efterleve vores mission som måske er en af de vigtigste opgaver i det pædagogiske felt. For at lykkes i stillingen er det altafgørende, at du kan motivere unge der er udfordret i forhold til deres individuelle livsvilkår, og at det er en selvfølgelighed for dig, at tage udgangspunkt i de unges behov og interesser. Du skal være god til relations dannelse, og være en tydelig rollemodel for den enkelte borger samtidig med, at du kan tage et selvstændigt ansvar for dine opgaver.

Herudover er det vigtigt at du besidder følgende faglige og personlige kompetencer:

- Du har kendskab til målgruppen, specielt unge med autismespektrums forstyrrelser og gennemgribende udviklingsforstyrrelser
- Du har erfaring med de pædagogiske redskaber der anvendes i Toldhuset
- Du er ansvarlig, engageret respektfuld i mødet med andre.
- Du er faglig velfunderet
- Du er god til skriftlig dokumentation (Daglig dokumentation, udarbejdelse af SMART mål, statusbeskrivelser og uddannelsesplaner)
- Du kan arbejde tværfagligt og selvstændigt
- Du er struktureret i din arbejdsform,
- Du har kørekort til bil
- Du må meget gerne have interesse for friluftsliv og sport

Toldhuset tilbyder:

- En arbejdsplads i faglig udvikling
- Engagerede, fleksible og kompetente kollegaer
- Et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger
- God normering
- Frihed under ansvar
- Kurser og videreuddannelser
- Sundhedsforsikring og pension
- Kostordning

Vores personalegruppe består i dag af 16 dygtige fastansatte medarbejdere samt 6 vikarer og en pædagogstuderende alle med faglighed og erfaring ud over det sædvanlige.
I botilbuddet Toldhuset bliver du en del af et team bestående af 4 kolleger og fast kontaktperson for 2-3 beboere. Du vil deltage i STU undervisningen og beskæftigelse af §103 borgere. Der skal forventes skiftende arbejdstider inden for tidsrummet: 07.00-22.00 og arbejde hver 4. weekend. Vi arbejder på basis af KRAP og anvender Low Arousal pædagogik. Se mere på vores hjemmeside www.toldhuset.nu

Har vi fanget din interesse?

Så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV via mailen:
[email protected]

Ansøgningsfrist søndag d. 27. november 2022

Vi afholder ansættelsessamtalerne i 2 runder:
1. samtale torsdag d. 1. december 2022
2. samtale mandag d. 5. december 2022.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte stedfortræder Michael Posborg via mail [email protected] eller forstander Anne Brodersen via mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gedser.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Gedser
  • Søndag den 27. november 2022

Lignende jobs

  • Pædagog på Lolland og Falster

    Pædagog til KastanjeboEr du pædagogen, der ser potentialet i de små succeser og brænder du for, at understøtte den enkeltes muligheder for at leve et så selvstændigt liv som muligt på egne præmiss..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Vi mangler en dygtig lærer med specialpædagogisk interesse til vores elever med funktionsnedsættelser CKR er placeret som en afdeling på SUNDskolen, og er for elever fra 0. til 10. klasse med varig..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog i Nykøbing Falster

    Har du lyst til at arbejde med ejendomsforvaltning i statens skov- og naturområder? Opgaver og organiseringNaturstyrelsen Storstrøm er ansvarlig for driften af alle statens skov- og naturom..
    • Pædagog
    • Nykøbing Falster
    Få mere info
  • Pædagog på Lolland og Falster

    Har du lyst til at arbejde med ejendomsforvaltning i statens skov- og naturområder? Opgaver og organisering[xxxxx] Storstrøm er ansvarlig for driften af alle statens skov- og natur..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Gedser

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Gedser over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Gedser over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1