Rekrutteringsfirma

Pædagog til recovery-orienteret botilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

CareMatch søger for kunde i Vangede

På socialpsykiatrisk botilbud skal du med din erfaring fra døgntilbud eller arbejde med psykisk syge støtte beboerne i at have fuld indflydelse på deres egen hverdag.

Aktiv læring og udvikling på arbejdet

Vi forventer, at du kan være en aktiv deltager til teammøder og på temadage med fokus på emner fra beboere og kolleger. Vi har fælles intern supervision og ekstern supervision 1 gang om måneden med udgangspunkt i en systemisk narrativ tilgang. Beboerne deltager i supervisionen, hvis det er muligt.

Du skal derfor være reflekterende i forhold til egen og andres praksis og se de daglige udfordringer og dilemmaer, som et vigtigt udviklingsrum.

Recovery-orienteret tilgang

Vi arbejder ud fra en recovery-orienteret tilgang med fokus på relationer og psykosocial rehabilitering. Beboerne er i centrum, og vi indretter vores arbejde til deres aktuelle situation. Det kræver, at du udviser initiativ i forhold til selvstændigt at arbejde ud fra vores kerneydelser, retningslinjer, politiker og beboernes individuelle ønsker og behov.

Kontaktperson

Du er kontaktperson for beboerne og udarbejder de faglige planer og anden dokumentation. Det er derfor vigtigt, at du taler og skriver dansk, så der er mulighed for en faglig velfunderet argumentation og selvstændig udførelse af skriftlige opgaver.

I hverdagen deltager du i at købe ind, lave mad og give omsorg, hjælp og støtte til beboerne omkring rengøring, tøjvask, udflugter m.m. Derudover skal du være serviceminded og opmærksom på beboernes udtrykskapacitet og kommunikation.

Din person

Hvis du er rummelig, har et drive og forstår at være aktivt opsøgende i din tilgang til beboerne, vil du passe lige ind. Du vil få succes i stillingen, hvis du er:

  • Tydelig og har overblik i forhold til flere beboere samtidigt
  • Initiativrig og aktiv i forhold til beboerne i og uden for huset
  • Empatisk uden at det for forud for din faglige viden
  • Fysisk og psykisk robust så du kan håndtere en kompleks vifte af arbejdsopgaver
  • Byder dig til med dine egne interesser

Faglig profil:

  • Uddannet pædagog
  • Erfaring med dokumentation og skriftlighed
  • Erfaring fra døgninstitution og psykisk syge udsatte mennesker
  • Det er en fordel, hvis du har kørekort

Botilbuddet tilbyder

Vi er beliggende i Vangede og er kendetegnet ved særdeles gode rammer og ressourcer til aktivering. Vi er en udviklingsorienteret arbejdsplads med en engageret personalegruppe, der arbejder for at give den enkelte beboer et ståsted i tilværelsen.

Du bliver efter en god introduktion en del af et bofællesskab med 16 psykisk syge borgere, primært paranoidt skizofrene og misbrugere, der alle har en lav mestringsevne. Du arbejder i et team, hvor I er to på arbejde til en gruppe på 8 borgere.

Du bliver tilknyttet et fast team med 8 kolleger, der alle er uddannet pædagoger eller social- og sundhedsassistenter. Dertil en daglig leder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Det er en fuldtidsstilling med blandede dag- og aftenvagter og hver anden weekend. Løn og ansættelse fastsættes efter forhandling ifølge gældende overenskomst. Vi forudsætter en acceptabel straffeattest, som du bedes sende med din ansøgning.

Yderligere information:

Vi samarbejder med konsulentvirksomheden CareMatch om denne ansættelse. Ønsker du at høre mere om jobbet er du velkommen til at kontakte Mads Henriksen på 42484042. Send din ansøgning med CV, straffeattest og relevante bilag.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Gentofte

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Gentofte

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Gentofte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Gentofte over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1