Glamsbjerg børnehus, der er en afdeling under Glamsbjerg Fri- og Efterskole, søger en dygtig pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glamsbjerg

Glamsbjerg børnehus, der er en afdeling under Glamsbjerg Fri- og Efterskole, søger en dygtig pædagog 33 timer ugentligt i børnehaven pr. 01.08.2022 eller snarest derefter.

Vi søger en pædagog eller pædagogisk assistent, der brænder for udelivet og bevægelse/motorik.

Du skal desuden kunne arbejde inkluderende og anerkendende.
Glamsbjerg Børnehus rummer en masse dejlige børn og engagerede voksne. Børnehuset indeholder mange små og indbydende rum og er blevet renoveret for cirka tre år siden. Huset består af to børnehavegrupper, hver med plads til 24 børn og en vuggestuegruppe med plads til 14 børn.

Børnehuset ligger i fantastiske omgivelser nær Krengerup skov. Desuden har vi en god og stor legeplads, som benyttes flittigt i dagligdagen, da vi værdsætter udelivet højt. Samarbejdet med skolen giver os mulighed for at gøre brug af faglokaler og fagpersoner, der kan danne baggrund for spændende aktiviteter inden for f.eks. musik, bevægelse, natur, mad, kreativitet, sprog og fantasi, samt en lettere overgang til skolen, da børnene kender skolen i forvejen.

Vi har en del børn med særlige behov, der har brug for støtte og hjælp til at blive inkluderet i vores børnefællesskaber og indgå i legerelationer med de andre børn. Derfor er det vigtigt, at du er med til at skabe et inkluderende læringsmiljø, hvor børnene oplever sig som en del af vores sociale lege-og børnefællesskaber.

Du skal være opmærksom på, at du indgår i samarbejdet og arbejdsplanen i hele huset, selv om du har din base i børnehaven.

Vi søger en pædagog, der har erfaring med 0-6-årsalderen, og som:

• Kan arbejde progressivt med børns trivsel, udvikling og læring.
• Kan arbejde inkluderende og anerkendende i tilgangen til børn, forældre og kollegaer.
• Har overblik og er i stand til at organisere meningsfulde, trygge og dynamiske rammer og læringsmiljøer.
• Besidder samarbejdsevner, stabilitet, fleksibilitet og engagement.
• Evner at kommunikere og formidle.
• Evner at reflektere over egen og kollegaernes pædagogiske praksis.
• Har humor og er energisk.
• Mestrer og evner det skriftlige arbejde.

Vi tilbyder

Du vil blive en del af et spændende arbejdsmiljø og et yderst engageret team af kolleger, hvor der er plads til såvel faglig som personlig udvikling og sparring. Du vil blive medskaber af et udviklende og trygt læringsmiljø.

Du kan læse mere på børnehusets hjemmeside: www.glamsbjergboernehus.dk samt på hhv. friskolens og efterskolens hjemmesider: www.glamsbjergfriskole.dk og www.gfeskole.dk Og du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Zahra Dashti på telefon 93639810 eller på børnehusets telefon 64 72 17 55.

Stillingen er på 33 timer ugentligt, med løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vi modtager ansøgninger pr. mail til [email protected]. Der er ansøgningsfrist 20. maj, og vi forventer at holde ansættelsessamtaler mandag og tirsdag i uge 26.
Ansættelsessamtalen er delt op i to. I første samtale i uge 24 og 25 er der indlagt et praktisk element, hvor du vil være sammen med os en formiddag eller eftermiddag omkring en praktisk selvvalgt aktivitet, der relaterer til stillingsopslaget. Fornemmer vi, at du efter første samtale matcher vores stillingsopslag, vil du blive indkaldt til en yderligere uddybende samtale i uge 26.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glamsbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glamsbjerg
  • Fredag den 20. maj 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Svendborg

    Kan du lede, så det løfter den faglige kvalitet på det specialiserede socialområde? Er du enig i, at ledelse lykkes bedst, når lederen er tæt på medarbejderne i hverdagen, går i dialog men samtidig..
    • Pædagog
    • Svendborg
    Få mere info
  • Pædagog på Fyn

    OBS! Denne stilling skal søges igennem rekrutteringspartner Selectors via dette link [xxxxx] har iværksat deres nye strategi frem til år 2028, og som et meget væsentligt bidrag for at .
    • Pædagog
    • Fyn
    Få mere info
  • Pædagog i Odense C

    Da flere af vores gode medarbejder skal videre andre steder i vores center, mangler vi 3 pædagoger til en fast stilling på 30-37 timer med ansættelse pr. 1 oktober eller efter aftale.Bihuset afla..
    • Pædagog
    • Odense C
    Få mere info
  • Pædagog i Nyborg

    En fast stilling på 34 -37 timer som pædagog/PAU.”På Grejsdalen 21 bor der 8 mennesker med nedsat fysisk og psykisk funktionsniveau. Som pædagog eller pædagogisk assistent får du en unik mulighed..
    • Pædagog
    • Nyborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glamsbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glamsbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glamsbjerg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1