Spirehuset søger 3 medarbejdere eller et lille team, til opstart af ny vuggestuegruppe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Daginstitutionen Spirehuset har vokseværk.
Derfor søger vi 2 pædagoger og 1 pædagogisk assistent/medhjælper til at opstarte en hel ny vuggestuegruppe på 12 nye medborgere.

Spirehuset har for nyligt udpeget tre værdier; Ressourcesyn, Nærvær og Vedholdenhed, som vi har fokus på i den daglige praksis.
Vi arbejder ud fra en ressourceorienteret tankegang, hvilket betyder at vi har fokus på både børn og forældres styrker, og bruger disse aktivt i at skabe det bedst mulige børneliv.

I arbejdet med børnenes trivsel, udvikling, læring og dannelse vægter vi nærvær højt, for at skabe en god relation til børnene kræver det nærværende voksne. Derfor er det vigtigt at du er en nærværende voksen.
Vi er vedholdne i forhold til at udvikle vores stærke faglige kultur, derfor vægter vi evaluering højt, så vi hele tiden holder institutionen i udvikling. Derudover betyder vedholdenhed for os også, at vi går langt for at skabe god kontakt til både børn og forældre.

I Spirehuset har alle en stemme, og vi ser gerne, at du kan veksle mellem at gå foran og give plads til andre. Samtidig er det vigtigt, at vi undrer os over hinandens praksis, og tør stille spørgsmål til hinandens pædagogiske arbejde. Både når det inspirerer, og når man undrer sig.

Alle pædagoger har været afsted på et ICDP-forløb, som er en uddannelse i relationskompetence.
Det er noget vi gør meget ud af i den daglige praksis. Hvis du/I ikke allerede er ICDP certificeret, så sørger vi for du/I bliver det.

Igennem de seneste år har Spirehuset rejst sig fra at være den institution som ingen ville have, til nu at være et sted der vælges til. Vi udvider yderligere i 2022 med en helt ny afdeling.
Vi er utrolig stolte af den udvikling vi har skabt, og glæder os til at invitere nye medarbejdere med på rejsen, og med ind i vores stærke arbejdsfællesskab.

Spirehuset ligger i et område, hvor vi er i berøring med familier i udsatte positioner. Vi arbejder ud fra et systemisk perspektiv, og med en tilgang om at barnet ikke ejer ”problemet”, men at det er os der skal justere vores pædagogiske praksis efter barnets behov.
Spirehuset er en del af et projekt ’Det sunde liv’, hvor vi har et tæt samarbejde med en forebyggende sundhedsplejerske, en forebyggende socialrådgiver og en psykolog. Disse fagpersoner gør vi brug af til sparring og i forskellige samtaler med forældre.

Din måde at være på som menneske og dit børnesyn, er det vigtigste for os, derfor tager vi imod ansøgninger nyuddannede, såvel som bundrutinerede medarbejdere. Du skal formå at se og udnytte børnenes kompetencer, tage udgangspunkt i børnenes perspektiv, give nærvær til børnene og være stærk i at skabe relationer.Vi tilbyder et hus med:

  • Fagligt kompetente og ambitiøse kollegaer med et højt refleksionsniveau
  • En arbejdsplads med en positiv og inkluderende atmosfære
  • Et fagligt stærkt arbejdsfællesskab, hvor vi løfter kerneopgaven i fællesskab
  • Tydelig ledelse med en tydelig vision
  • Muligheder for faglig udvikling og sparring med kollegaer og ledelse
  • Ledelse tæt på praksis
  • 2 ressourcepædagoger ud over normeringen


Hvis I søger stillingen som team, må I gerne skrive en samlet ansøgning, men medsende hver jeres cv. Som team vil I blive indkaldt til en fælles teamsamtale.

Kom meget gerne på besøg i vores institution, vi lover at du/I er overbeviste om at søge en stilling hos os, inden du/I går hjem. Hos os går fagligheden og arbejdsglæden nemlig hånd i hånd.

Stillingerne er på 37 timer pr. uge. med ansættelse 1. december.
Har du spørgsmål til stillingerne, kan du kontakte institutionsleder Heidi Von Barner på tlf: 24 91 60 57 eller konstitueret pædagogisk leder Mikkel Wilster Guldbrandsen på tlf.: 29 45 06 03.

Ansættelserne sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL/FOA

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Mandag den 15. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 3
2. oktober 2024 3
1. oktober 2024 3
30. september 2024 3
29. september 2024 3
28. september 2024 3
27. september 2024 3
26. september 2024 4
25. september 2024 4
24. september 2024 3
23. september 2024 2
22. september 2024 3
21. september 2024 3
20. september 2024 2
19. september 2024 2
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 3