Genopslag - Ser du dig selv som en praksisnær leder der shiner i praksis? Så er du præcis den pædagogiske leder Spire...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Går du med en drøm om at prøve kræfter som pædagogisk leder? Ser du dig selv som en faglig spydspids, der tør gå forrest i praksis? Så er det her du skal læse med! Hvem er Spirehuset?

Spirehuset er et integreret dagtilbud med en stor mangfoldighed, og i vores fællesskab er der plads til alle. Vi har et dejligt nyrenoveret hus med nye legepladser, og masser af muligheder for fysisk udfoldelse i vores nærmiljø. I 2021 og i 2022 udvider vi yderligere vores hus med flere børnegrupper.

Spirehuset har de seneste år været igennem en fuldstændig turnaround. Vi står i dag på et stærkt fundament med en høj faglighed og fuldt fokus på kerneopgaven. Vores seneste tilsyn viser, at vi har rejst os fra asken, og vi har tændt en ild som brænder vedholdende for dem vi er her for, nemlig børnene.

Vi har været på en faglig rejse og vi fortsætter rejsen, for at blive endnu skarpere. Vi er nemlig optaget af at udvikle os, og sikre de bedste betingelser for Glostrups børn.

Som pædagogisk leder er dit fokus centreret omkring ledelse i praksis, facilitering af professionelle læringsfællesskaber og koordinering af hverdagen. Du vil også have også timer til administrativ ledelse, som varierer i opgaver. Personaleansvaret ligger hos institutionslederen som er overordnet leder af Spirehuset, og derfor bliver din tætte sparrings- og samarbejdspartner.

Spirehusets forcer:

Vi er særligt stærke i det relationelle arbejde, sprogindsatsen, børn og familier i udsatte positioner og i forældresamarbejdet. Vi er nu klar til next level, og vi ønsker os en pædagogisk leder der vil med på den fortsatte spændende rejse. I Spirehuset er vi fagligt modige, vi tør undre os, være nysgerrige og kritiske på vores egen praksis. Vi ser struktur, organisering, rutiner og genkendelighed som en nødvendig ramme for at lykkedes med vores kerneopgave. Vi anvender bl.a. TOPI, ICDP, og sprogtrappen som en del af vores arbejdsmetoder. Vi er optaget af at sikre chancelighed for alle børn, og det kræver vi stiller vi store krav til os selv og vores pædagogiske praksis. Vi tænker og arbejder systemisk med udgangspunkt i et stærkt ressourcesyn.

Vi gider ikke faglige floskler og fine buzzwords om anerkendende tilgang og i den dur. Vi skærer indtil benet og siger: “ Her skælder Vi ikke ud eller råber ad børn”. Det er nemlig aldrig barnet der ejer “problemet”, da vi som de professionelle bærer ansvaret for relationen og rammen rundt om barnet.

Vi skal nu i gang med at nørde, og vi ved at høj kvalitet i et dagtilbud ikke er ren hokus pokus og personlige synsninger, for forskningen har talt, og vi har lyttet.

I Spirehuset er der masser af hjerterum, positiv energi, nærvær og faglig stolthed. I vores tilgang til børnene, forældrene og overfor hinanden, er det ordentlighed vi sætter øverst på dagsordenen.

Vores relationelle arbejde er vores urokkelige fundament, som vi kontinuerligt bygger videre på. For effekten for børnene er det parameter vi måler os selv på. Derfor har og er dataindsamling og evaluering også en vigtig del af vores udviklingsrejse.

Som Spirehusets kommende pædagogiske leder skal du:

  • ·Være nysgerrig og modig – Du kender dig selv, dine styrker og dit udviklingspotentiale
  • Være stærk i praksis, og forstå vigtigheden og værdien i at være i praksis (det er her vi udvikler praksis og ikke fra et skrivebord)
  • Være en særdeles relationskompetent pædagog, med en naturlig leder i dit DNA
  • Brænde for arbejdet med børn og familier i udsatte positioner
  • Have det “sorte bælte” i den styrkede læreplan
  • Være tydelig, autentisk og rummende i forældresamarbejdet (forældrene er vores vigtigste samarbejdspartnere)
  • Have flair for IT, nye systemer, skemalægning og små administrative opgaver (ikke økonomi og personaleansvar)

Hvad kan Spirehuset tilbyde dig:

  • En faglig stærk, modig og reflekterende personalegruppe, som altid er fagligt sultne
  • Et stærkt arbejdsfællesskab! Her gider vi ikke sladder og at nogen kører på ”frihjul”. Her giver alle følgeskab!
  • Tæt og koordinerende samarbejde med vores 2 ressourcepædagoger
  • Projekt “Det sunde liv”, som handler om tidlig opsporing og tidlig indsats
  • En helt igennem fantastisk mangfoldig børneflok
  • Uddannelse i ICDP

Måske har du tidligere prøvet kræfter som afdelingsleder, teamkoordinator, vejleder, tovholder el.lign., men det er ikke så afgørende. Det er derimod vigtigt at det er naturligt for dig at gå foran, tage ansvar, og kompetente beslutninger i hverdagens travlhed og praksis.

Vi forventer ikke du kan det hele, men at du har et stort fagligt drive, evnerne, modet og at din læringskurve er parat til at stige i raketfart. Ring til Institutionsleder Heidi von Barner på 24916057 hvis du vil vide mere, eller du gerne vil have hjælp til at vurdere, om du er klar til at kaste dig ud i jobbet som pædagogisk leder, inden du sender en ansøgning.

Ansættelsen sker efter overenskomst med BUPL

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 1
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 3
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 3
9. juni 2024 3
8. juni 2024 2
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 3