Pædagog eller sygeplejerske søges til barselsvikariat til Dagafsnit B201, for større børn, Børne- og Ungdomspsykiatri...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

B201 består at et døgnafsnit, et dagafsnit og et udgående børneteam.

Dagafsnit B201’s målgruppe er børn mellem 7-13 år, der kommer hver dag fra mandag til fredag i dagtiden. På B201 er der 6 børn dagindlagt i 6-8 uger.

På B201 kommer børnene til udredning og behandling for forskellige psykiatriske diagnoser, som især kan være autisme, ADHD, depression, psykose, angst og OCD. Børnene har komplekse problemstillinger og har ofte et meget lavt funktionsniveau, samt de har ofte haft vanskeligheder igennem lang tid.

Nogle af børnene har psykiatriske diagnoser i forvejen, men de henvises til yderligere udredning, miljøterapeutiske observationer og for at øge deres funktionsniveau. Børnenes mor eller far kan være medindlagt, og der er et tæt samarbejde med deres familie. Familien kan ofte være i krise og i en sorgproces.

Børnene er meget forskellige, og vi lægger vægt på individuel undersøgelse og behandling med plads til fleksible indlæggelsesforløb med mindst mulig indgriben i barnets liv.

Vi arbejder meget tværfagligt med respekt for hinandens forskellige fagligheder. Vi arbejder i teams omkring barnet, som består af en pædagog eller sygeplejerske, en læge, psykolog, skolelærer, socialrådgiver og fysioterapeut. Kerneopgaven er at klarlægge barnets vanskeligheder og ressourcer.

Dagafsnittet arbejder ud fra miljøterapeutiske principper med fast struktur, rammer og relationsarbejde. Udover at lave forskellige aktiviteter i dagafsnittet går børnene også i afsnittets interne skole samt er til børnesamtaler, test og undersøgelser hos psykolog og læge. I miljøet på dagafsnittet arbejder vi 2 pædagoger og 2 sygeplejersker tæt sammen omkring de 6 børn i forskellige daglige aktiviteter. Du vil blive kontaktperson for 2 børn og dets familier.

Der er mange spændende og alsidige arbejdsopgaver på B201 – såsom børnegrupper, individuelle aktiviteter med barnet, familieaktiviteter, forældresamtaler, psykoedukation af barn og forældre, kliniske konferencer og netværksmøder samt undervisning af personale og studerende. Der er et tæt samarbejde med B201 Døgnafsnit og B201’s Udgående Børneteam.

Vi tilbyder:
  • god introduktion med mentorforløb af en af dine tætte arbejdskollegaer
  • et innovativt og aktivt fagligt miljø med fokus på inddragelse af børnene og deres familier
  • et lærende miljø med plads til refleksion og løbende undervisning i psykiatriske emner
  • supervision hver 2. uge af intern psykolog med de andre personaler i miljøgruppen
  • en kompetent og erfaren personalegruppe, der er meget engageret og brænder for børnepsykiatrien – og for at gøre en forskel for de børn og familier der mistrives
  • et anerkendende og trygt arbejdsmiljø med fokus på fællesskab, hvor der er plads til forskelligheder, og en masse humor


Vi forventer en pædagog eller sygeplejerske, som:
  • har interesse for og gerne erfaring i psykiatri og sårbare familier med særlige behov
  • kan arbejde fleksibelt og selvstændigt i komplekse problemstillinger på afsnittet
  • er god til at organisere, planlægge og have overblik over sine arbejdsopgaver
  • kan observere, beskrive og samle dokumentation om barnet og dets familie, samt anvende det i tværfagligt forum og tværsektorielt
  • kan samarbejde konstruktivt med det tværprofessionelle netværk og familier
  • kan selvstændigt igangsætte aktiviteter for børn, både planlagte og spontane


Ansættelsesvilkår Barselsvikariatet er på 37 timer i dagvagter og ønskes besat fra 1. maj 2024 – 30. april 2025.

Du ansættes i henhold til overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Dansk Sygeplejeråd.

Afsnittet har åbent i dagtimerne mandag-fredag. Din arbejdstid vil derfor primært ligge inden for dette tidsrum.

Regionen er et døgndækket område, og du vil efter konkret behov kunne blive planlagt med vagter uden for ambulatoriets åbningstider i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centeret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, og indstilles til ansættelse.

Ansøgningsprocedure Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Helle Winding på 20154911. Vi sender også gerne en stillingsbeskrivelse.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis og evt. relevante dokumenter sendes elektronisk via link på siden.

Ansøgningsfristen er d. 11. marts 2024.

Ansættelsessamtaler afholdes d. 19. marts 2024.

Der indhentes efter aftale med ansøger altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3
18. august 2024 3
17. august 2024 3
16. august 2024 5
15. august 2024 5
14. august 2024 7
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 5