Vil du være den første til at hjælpe vores patienter godt på vej? Så er DU vores nye pædagog!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vil du gøre en forskel for psykiatriske patienter, som befinder sig i den akutte fase af deres sygdomsperiode?

Og motiveres du af udfordrende og komplicerede patient forløb?

Så er denne stilling lige noget for dig! Læs med her ↓

Hvordan vil din hverdag se ud?

Du kommer til at indgå som en del af plejepersonalet. Du skal inddrage patienten og de pårørende for at skabe et individuelt, trygt og godt indlæggelsesforløb. En væsentlig del af behandlingen tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi. Vi tilrettelægger behandlingen ud fra en recovery-orienteret tilgang.

Dine opgaver bliver blandt andet:

  • At samarbejde tæt med dine kolleger om beroligende metoder og deeskalerende teknikker
  • At arbejde miljøterapeutisk og med meningsfulde aktiviteter tilpasset den enkelte patients behov for struktur og forudsigelighed i hverdagen
  • Ved behov at deltage i alarmsituationer

Velkommen inden for hos akut intensivt afsnit D2

På afsnittet indlægges patienter på 18 år eller derover, som har brug for en hurtig og intensiv undersøgelse og behandling. Vi har plads til 16 patienter, som er hos os i 3-7 dage. Vi visiterer patienter med behov for længerevarende indlæggelse til et af de almene psykiatriske sengeafsnit på centeret.

Sammen med dine kolleger, modtager du patienter i den akutte fase hele døgnet, og de har ofte udfordrende og komplekse problemer. Vores patienter kan bl.a. have almindelige psykiske sygdomme som svær angst, svær depression, personlighedsforstyrrelser, misbrug og skizofreni.

Du bliver en del af en velfungerende personalegruppe, der både erfarings- og aldersmæssigt spænder vidt. Vi består bl.a. af 9 sygeplejersker, 17 social- og sundhedsassistenter, en psykolog, en socialrådgiver og to ergoterapeuter.

Et lille udpluk af hvad vi tilbyder…

  • Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet! Du vil får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Vi tilbyder ligeledes vores medarbejdere supervision og undervisning.
  • En glad og erfaren personalegruppe. Her kan du altid gå til en kollega og spørge dig til råds eller få sparring, hvis du tumler med en problematik. Samtidig har vi plads til det gode humør, og vi tør godt lave sjov med hinanden på en kærlig måde.
  • En hverdag præget af alsidighed. Hos os får du en alsidig arbejdsdag, der er præget af høj faglighed, spændende udfordringer og faglig sparring under gode arbejdsmiljømæssige rammer


Hvem er du?

Du er uddannet socialpædagog og du har gerne erfaring inden for psykiatrien, men dette er ikke et krav. Det vigtigste af alt er, at du motiveres af at hjælpe patienter med alvorlige psykiske lidelser, og at du ønsker at dygtiggøre dig inden for den akutte psykiatri.

  • Du ønsker at dygtiggøre dig. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Du har lyst til at deltage aktivt i udvikling og forbedring af pleje og behandling af patienterne,
  • Du er god til at skabe relationer. Flere af vores patienter er gengangere, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation. Du skal kunne kommunikere respektfuldt med vores patienter med fokus på deres individuelle behov i et behandlingsforløb af kortere varighed.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes i henhold til overenskomst for socialpædagogisk personale ved døgninstitutioner. Du er under ansættelsen omfattet af den til enhver tid gældende arbejdstidsaftale indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogernes Landsforbund.

Afsnittet er døgndækket, og du vil derfor blive planlagt med blandende vagter i overensstemmelse med reglerne i den gældende arbejdstidsaftale i overenskomsten. Der vil være weekendvagt som udgangspunkt hver 2. weekend.

Stillingen er til besættelse pr. 1 maj 2023

Afsnit D2 ligger på Nordstjernevej i Glostrup og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Har vi vakt din interesse?

Tøv ikke med at sende os en ansøgning eller kontakt oversygeplejerske Thomas Lund Hansen på [email protected] eller 20 64 42 43 med henblik på en uforpligtende samtale og/eller et besøg i afsnittet.

Send os din ansøgning, CV og uddannelsesbevis senest d. 16. marts 2024 september. Vi forventer at holde samtaler i uge 12.

Du kan blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri "Job i Psykiatrien"

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Glostrup
  • Lørdag den 16. marts 2024

Lignende jobs

  • Pædagog søges til vuggestue

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 80 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. Vi har ladcykler så vi kan køre ud at opleve naturen med børnene.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Glostrup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 4
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 3
7. september 2024 3
6. september 2024 3
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 3
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 3
20. august 2024 3
19. august 2024 3