Pædagog til den integrerede daginstitution Krudthuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gørlev

Om jobbet

Brænder du for anerkendende, meningsfulde og faglige udfordringer i hverdagen med børn i 0-6 årsalderen? Så er det måske dig vi søger som vores nye kollega i Krudthuset.

Pr. 1. december 2021 eller snarest derefter søger vi en uddannet, dygtig og faglig pædagog på 37 timer til vores børnehavegruppe. En kollega som har lyst til at være med i den udvikling og forandring vi er i gang med. Vi har brug for en kollega, som både kan, vil og tør gå med forrest i denne proces. En kollega som kan forholde sig kritisk og reflekterende til egen og andres praksis og derved både kan give og modtage ris og ros.

Brænder du for god pædagogik, hvor du kan være med til at sætte rammen for pædagogikken i huset og det gode børneliv og medskaber af en udviklende børnekultur. Et godt arbejdsmiljø, hvor du har stor mulighed for at være med til at skabe rammerne for din egen hverdag og hvor der samtidig er gode muligheder for personlig udvikling - så skynd dig at send os en ansøgning.

Din profil

Vi forventer:

  • At du er anerkendende og nærværende i din relation til både børn og voksne.
  • At du er engageret, har mod og lyst til at arbejde selvstændigt med en læringsgruppe.
  • At du er fleksibel og omstillingsparat og derved trives i en hverdag med højt tempo og mange vekslende opgaver.
  • At du formår at inddrage forældre samt andre relevante samarbejdspartnere i barnets generelle udvikling.
  • At du har gode kommunikative evner, såvel mundtlig som skriftlig og at du er villig til at sætte dig ind i nye pædagogiske arbejdsværktøjer og IT redskaber.
  • At du kan dække vagter i den fulde arbejdstid som er kl. 06.00-17.00.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde:

  • En institution fyldt med glade børn, der hver dag er både eventyrlystne og har mod på nye spændende udfordringer.
  • Et stærkt fagligt miljø, hvor vi sammen har øje for en sund og udviklende kollegialitetskultur.
  • En institution i kontinuerlig udvikling med afsæt i faglig sparring og refleksion.
  • Et velfungerende pædagogisk team, der arbejder med at anvende alles ressourcer bedst muligt.
  • Et område med synlig ledelse og tæt samarbejde med områdebestyrelsen.

Det er vores målsætning at alle medarbejdere har kendskab til alle børn, vi er en lille institution og derfor hjælpes vi ad på kryds og tværs. Hos os ser vi det som et fælles ansvar at sikre, at alle børn trives og er en del af det store fællesskab.

Krudthuset er en integreret kommunal daginstitution for 0-6 årige med ca. 50 børn fordelt på 3 stuer. Vi har en vuggestuegruppe for de yngste vuggestuebørn, en mellemgruppe for de ældste vuggestuebørn og de yngste børnehavebørn og så er der en stue for de 2 ældste årgange i børnehaven.

Vi er et hus med flere etager, kælder stue og 1. sal. De mange etager og rum i vores hus, gør det muligt at lave læringsmiljøer i små grupper. Vores hus er et ældre hus, med stor lækker legeplads, med skovomgivelser, vuggestuen og børnehaven har hver deres men samtidig med muligheder for at lege hos hinanden. Institutionen ligger i udkanten af Gørlev midtby, med gåafstand til naturskønne omgivelser som skov og sø. Offentlige transportmuligheder.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Har du under 6 års erfaring som pædagog, så er startlønnen i Kalundborg Kommune på løntrin 29. Jfr. forhåndsaftalen hvor vi forlods giver 3 løntrin på baggrund af grunduddannelsen.

Løntrinene bortfalder når de centrale løntrin for 6 års beskæftigelse opnås.

Hvis du vil vide mere

Pædagogisk teamleder Jeanne Doktor kan træffes på telefon 30 55 58 24.

Du er selvfølgelig velkommen til at tage et kig på vores hjemmeside https://krudthuset-kalundborg.aula.dk/

Ansøgning

Ansøgning, cv. samt relevante bilag sendes via nedenstående digitale links og kun elektroniske ansøgninger vil blive taget i betragtning.

Ansøgningsfristen er den 14. november 2021.

Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt den 18. november 2021 fra kl. 09.00.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Gørlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Gørlev
  • Søndag den 14. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi er De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx], hvor vi søger en kollega som er uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent. Kan du lide at gøre en forske..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Sofievej er et længerevarende botilbud, med plads til 58 skønne voksne mennesker med fysisk og psykisk nedsat funktionsevne. Beboerne har alle egen lejlighed og bor i 8 forskellige boen..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Der er mange virkelig gode grunde til, at du skal søge denne stilling. Udover det vigtigste; Nyrupskolen/SFO har verdens sødeste elever, så tilbyder vi også dejlige faciliteter nær .
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Holbæk

    Er du uddannet pædagog med lyst til et tæt samarbejde i en lille afdeling, så læs her, hvad vi kan tilbyde dig: En stilling i et flerfagligt stærkt team. Et tæt samarbejde i en lille afdeling..
    • Pædagog
    • Holbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Gørlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Gørlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Gørlev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0