Vikarstilling: Pædagogiske tilkaldevikarer søges til botilbud i Græsted – Vil du være med til at sikre en tryg og sta...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Græsted

Vi søger dygtige vikarer, der kan træde til, når det faste personale er fraværende
Som tilkaldevikar hos os bliver du grundigt introduceret til de borgere du matcher med, så du har mulighed for at dække ind, når personalet er fraværende. Vi søger særligt vikarer, der har mulighed for at hjælpe med at dække ind i løbet af skolernes sommerferie, men du vil derudover blive en fast og vigtig del af vores vikarkorps, hvor vi også har brug for din hjælp uden for ferieperioderne. Vi søger både vikarer til indmøder i dagstimerne og om natten.

Pædagogisk målsætning
Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Stor frihed i dit arbejdsliv og mulighed for fast stilling

  • Du bestemmer selv hvor mange indmøder, du vil sige ja til
  • Indmøderne er typisk på 14 timer, hvor du er sammen med en borger i hele tidsrummet
  • Nattevagterne er i tidsrummet 21.45-08.15, hvor du vil være på arbejde med en anden vågen kollega, samt to sovende rådighedsvagter
  • Du får grundig intro til den enkelte borger og til huset
  • Du modtager en timeafregning, hvor pension er indeholdt i timelønnen
  • Flere af vores vikarer ender i faste stillinger i Habitus

Er du nysgerrig på at arbejde på et højt specialiseret botilbud og evt. interesseret i en fast stilling, kan et vikarjob være indgangen til et godt samarbejde.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er robust og har et roligt nervesystem - også i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
  • er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
  • er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
  • kan arbejde selvstændigt i det daglige
  • det er en fordel, hvis du er uddannet pædagog eller har erfaring fra handicap/-autismeområdet eller psykiatrien
  • det er en fordel at du har kørekort
  • kan tage indmøder over sommeren

Du er etisk funderet, rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig, ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Om os
HabitusHuset Ny Mårumvej er en nedlagt landejendom, som danner rammen for 12 menneskers liv. Vi har arbejdet målrettet på at tilpasse indretningen til vores beboeres behov. Vi har et stort udeareal med bl.a. bålhytte, gynger, rutsjebane og sansebane. Vi bor på landet med skov, marker, hestefolde og vandet tæt på. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 45 kollegaer, som arbejder dedikeret på at skabe gode liv for beboerne.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad. Vi ser os selv som pionerer i arbejdet omkring mennesker med udviklingsforstyrrelser. Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Dag indmøderne er på 14 timer, hvilket betyder at vi er der, når borgerne står op, og vi slutter dagen af sammen med dem. Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visualiseret struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stress minimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Information og ansøgning
Der vil blive afholdt løbende samtaler og opslaget tages ned, når vi har fundet de rette kollegaer.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Suzanne Elfort på tlf. 2090 7547

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stillingen samt dit CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Græsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Græsted
  • Søndag den 22. august 2021

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Græsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Græsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Græsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1