Pædagogisk eller sundhedsfagligt uddannet personale søges til botilbud i Græsted for borgere med autismespektrum fors...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Græsted

Dit arbejde handler om at yde høj faglig omsorg
Vi søger i øjeblikket en dygtig kollega til vores team omkring en borger med autismespektrum forstyrrelser. Hver borger har et fast team omkring sig og sammen arbejder I fokuseret omkring den enkelte borger med 1:1 normering i dagtimerne. Vi benytter os af visualiseret struktureret pædagogik, så erfaring med dette er et must. Vi arbejder meget struktureret for at skabe forudsigelighed og tryghed for borgeren i hverdagen. Du skal være indstillet på, at der er behov for hjælp til personlig pleje.

Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboer, samtidig med at vi har fokus på relationel tilknytning.

Der kan opstå udfordrende situationer, som kan resultere i udadreagerende eller selvskadende adfærd, og det er derfor vigtigt, at du har et roligt nervesystem og kan benytte din pædagogiske faglighed i disse situationer. For at minimere årsagen til frustration, er det vigtigt, at du formår at arbejde efter en fast struktur.

Som pædagog hos os får du en foranderlig hverdag, hvor der er fokus på faglig og personlig udvikling. Borgerens hverdag er bygget op omkring en dagsstruktur, der er individuelt tilpasset og det er teamets opgave at sikre, at denne dagsstruktur bidrager bedst muligt til borgerens udvikling og trivsel.

Vi tilbyder:

  • En arbejdsplads, hvor vi vægter kvalitet og udvikling højt
  • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
  • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
  • Nærværende og anerkendende ledelse
  • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem kurser inden for fagområdet ASF
  • Aktive pårørende og samarbejdspartnere
  • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
  • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er pædagogisk eller sundhedsfagtligt uddannet - f.eks pædagog, SOSU-assistent, sygeplejerske, lærer eller socialrådgiver
  • Har erfaring med autismespektrum forstyrrelser og visualiseret struktureret pædagogik
  • Du er robust og kan bevare roen i pressede situationer – også i forbindelse med udadreagerende eller selvskadende adfærd
  • Har erfaring med forældresamarbejde
  • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
  • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
  • Er afklaret med at dit arbejde indeholder hjælp til personlig hygiejne
  • Det er et krav at du har kørekort B

Du er etisk funderet, rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Om os
HabitusHuset Ny Mårumvej er en nedlagt landejendom, som danner rammen for 12 menneskers liv. Vi har arbejdet målrettet på at tilpasse indretningen til vores beboeres behov. Vi har et stort udeareal med bl.a. bålhytte, gynger, rutsjebane og sansebane. Vi bor på landet med skov, marker, hestefolde og vandet tæt på. Det er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 45 kollegaer, som arbejder dedikeret på at skabe gode liv for beboerne.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autisme-spektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad. Vi ser os selv som pionerer i arbejdet omkring mennesker med gennemgribende udviklingsforstyrrelser. Vi er vedholdende med at skabe resultater for de borgere, som andre ikke er lykkedes med at skabe livskvalitet og udvikling for.

Jeg trives når jeg, sammen med beboerne og mine kollegaer, har mulighed for at bidrage til en hverdag med nærvær, tryghed, trivsel, udvikling og livskvalitet. Derfor er jeg ansat i Habitus og har været det i snart 9 år
- Medarbejder i Habitus

Fagligt miljø
Vi er opdelt i teams og primært tilknyttet en bestemt beboer med 1:1 normering i dagtimerne. Dagindmøderne er typisk fra kl. 8-22, hvilket betyder at vi er der, når borgerne står op, og vi slutter dagen af sammen med dem. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder cirka hver anden uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven. Alle teams tilpasser deres pædagogiske tilgang til den individuelle borger, men altid med udgangspunkt i visualiseret struktureret pædagogik.

Information og ansøgning
Der er tale om en fuldtidsstilling og der er opstart efter aftale. Vi afholder derfor løbende samtaler, men vi venter gerne på den helt rette kollega. Du vil arbejde efter et fast 4-ugers rul og indmøderne ligger også i weekender og på helligdage.

Du er velkommen til at kontakte daglig leder Suzanne Elfort på tlf. 20 90 75 47, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Ansøgningsfristen er 15. august 2021, men da der afholdes løbende samtaler opfordrer vi dig til at sende din ansøgning snarest muligt.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Grundet GDPR behandler vi ikke ansøgninger vi modtager pr. mail. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Der vil i forbindelse med ansættelse blive indhentet straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Græsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Græsted
  • Søndag den 15. august 2021

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • To pædagoger til Chili

    I dagtilbud Chili er vi vilde med natur og udeliv og følger børnenes invitationer.I Chili siger forældrene:"Der bliver lyttet og spurgt ind til, hvad børnene går op i og synes er spændende""Der a..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Uddannet pædagog 35-37 timer i vuggestue

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog/skolepædagog 30-32 timer/ugen til SFO samt...

    Vi søger en pædagog/skolepædagog til HFO (Hillerød fritidsordning) Mini (0.- 2. klasse) og indskoling, Kornmarkskolen [xxxxx] Kornmarkskolen har to matrikler i henholdsvis Skævinge og L..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Græsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Græsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Græsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1