Medarbejder til Udførerteamet i Ungeafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grindsted

Medarbejder til det forebyggende arbejde i Udførerteamet i Ungeafdelingen

Brænder du for at arbejde forebyggende med unge? Er du god til at skabe kontakt til unge – og møder du de unge med respekt, passende forventninger og vedholdenhed – også i situationer, hvor de unge ikke umiddelbart ønsker kontakten? Evner du at flytte et fastlåst perspektiv hos såvel unge som forældre – og kan du begrunde dine faglige overvejelser og handlinger? Ønsker du at arbejde i en afdeling med mange forskellige opgaver og med store ambitioner for og med de unge?

Så er du måske vores nye medarbejder i Udførerteamet.

I Billund Kommune har vi pr. 1. januar 2019 oprettet en Ungeafdeling, som - på tværs af uddannelses-, beskæftigelses- og socialområdet - har ansvaret for, at unge i alderen 15-30 år kommer i gang med og fastholdes i uddannelse og beskæftigelse – eller får hjælp til at blive klar til dette.

I Udførerteamet har vi behov for en ny fast medarbejder, der kan agere selvstændigt og i tæt samarbejde med de unge, forældre, netværk, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere i det opsøgende og forebyggende arbejde.

Om stillingen

Dine arbejdsopgaver er hovedsageligt forebyggende og tager udgangspunkt i de enkelte unges konkrete personlige og sociale udfordringer. Du kommer til at arbejde tæt sammen med kollegaer på det opsøgende og forebyggende område – herunder også SSP. Du er indstillet på at arbejde med unge i hele aldersgruppen og samarbejde med netværk og forældre omkring de unges udvikling.

Du opbygger tillidsfulde relationer til unge, som ofte har svært ved at mestre ungdomslivets mange forskellige facetter. Du motiverer og ansporer de unge – fx i situationer der kræver, at de unge ændrer vaner eller adfærd.

Du koordinerer og sikrer sammenhæng med øvrige kommunale indsatser eller understøtter disse. Du bygger bro og motiverer de unge i samarbejdet med skoler, ungdomsuddannelser, praktiksted, PPS, psykiatri og andre – ligesom du støtter op om de unges boligsituation, rusmiddelbehandling eller andet, der er afgørende for, at de unge lykkes med at opnå trivsel og fastholdelse i uddannelse eller beskæftigelse.

De unge, du kommer til at arbejde med, har forskelligartede udfordringer – kontakten til dig kan fx være begrundet i vanskelige opvækstvilkår, lavt selvværd, skolevægring, mobning, ensomhed, rusmiddelproblemer, psykiske udfordringer og meget andet. Du bidrager til, at de unge får øje på egne styrker og potentialer – og mod til at turde tro på dem selv.

Dine opgaver er både individuelt tilrettet, gruppebaseret og netværksbaseret.

Du bliver en del af Ungeafdelingens Udførerteam, som har mange forskellige funktioner: opsøgende medarbejdere, SSP konsulenter, ungekonsulenter efter Serviceloven, mentorer efter Beskæftigelsesloven, jobkonsulenter, integrationsmedarbejder og sociale viceværter.

Du er indstillet på at arbejdsopgaverne løbende ændrer sig ift. de skiftende behov og opgaver, som teamet og afdelingen står overfor. Det er derfor en fordel, hvis du har en bred erfaring indenfor arbejdet med unge, og er indstillet på at arbejde med afsæt i og på tværs af forskellige lovgivninger.

Din profil

Vi forventer, at du:

• er relationskompetent, empatisk og sympatisk. Du evner at gøre en forskel for unge mennesker og anerkender dem som eksperter i deres eget liv.

• har en relevant mellemlang videregående uddannelse – du er fx pædagog eller socialrådgiver

• har erfaring med at arbejde opsøgende og forebyggende med unge. Du har kendskab til og forståelse for ungdomslivets forskelligartede krav, strømme og modstrømme.

• er tillidsvækkende og dygtig til at møde, skabe kontakt til og rumme alle typer unge.

• er tilgængelig for de unge og fleksibel ift. mødetider afhængigt af de unges behov. Du er indstillet på også at skulle arbejde udenfor "normal" arbejdstid, fx sen eftermiddag/aften og enkelte weekender i løbet af året.

• har kørekort og egen bil til rådighed, da der må forventes en del kørsel mellem arbejdssted, hjemmebesøg, skoler og tværfaglige møder.

• kan bidrage fagligt og socialt ind i Udførerteamet, og den samlede Ungeafdeling, med motivation, fleksibilitet og en positiv tilgang til arbejdet.

Din nye arbejdsplads

Billund Kommune er en arbejdsplads med højt til loftet og med en værdibaseret personalepolitik.

Vi arbejder efter de fælles værdier: Dialog, Udvikling og Respekt.

Organisatorisk er Udførerteamet, sammen med Myndighedsteamet og UU, placeret i Ungeafdelingen, som er en del af Unge og Familieområdet i Billund kommune.

Udførerteamets målgruppe er unge 15-30 årige, der er omfattet af indsatser og foranstaltninger efter Serviceloven, Beskæftigelsesloven og Lov om Kommunal Ungeindsats, samt unge, som på den ene eller anden måde har brug for støtte i relation til trivsel, uddannelse eller beskæftigelse.

Fælles for alle medarbejdere er, at vi har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i den unges ressourcer og kompetencer. Vi har fokus på forebyggende og målrettede indsatser og vores ambition er at arbejde på tværs af de forskellige faggrupper og lovgivninger. Vores mål er, med udgangspunkt i den unges potentialer, at skabe sammenhæng i indsatsen og tænkningen, så flere unge gennemfører en kompetencegivende uddannelse eller opnår fast tilknytning til arbejdsmarkedet.

Geografisk har Ungeafdelingen base i Campusområdet på Tinghusgade 12 - 1. sal, 7200 Grindsted. De unge bor spredt rundt i hele kommunen.

Vi tilbyder

• En dynamisk arbejdsplads med humor, arbejdsglæde og varierede arbejdsopgaver

• En afdeling med et højt fagligt niveau

• Faglig støtte og opbakning fra kollegaer og ledelse

• Mange kompetente kollegaer og samarbejdspartnere

• Faglige udfordringer med ansvar

• Fleksibilitet i arbejdstiden

• En mulighed for at gøre en forskel i en afdeling med ambitioner om at være de bedste til de unge

Løn og ansættelsesforhold:

Der er tale om en fast stilling på 37 timer/ugen.

Ansættelsen sker i henhold til KL’s overenskomster med en række faglige organisationer om løn og ansættelsesvilkår. Lønnen forhandles i henhold til princippet for Lokal Løndannelse.

Ansættelsen er med tiltrædelse snarest muligt eller pr. 1. oktober 2019.

Vi indhenter børne- og straffeattester samt referencer fra tidligere ansættelser i forbindelse med ansættelsen.

Ansøgningsfrist d. 20.8.2019

Udvælgelse af ansøgere d. 22.8.2019

Samtaler afholdes d. 26.8.2019

Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til teamleder af Udførerteamet, Annette Noer Baandrup, på 20531813. I uge 31+32 kan afdelingsleder for Ungeafdelingen, Trine Bredal Rosenbæk, kontaktes på tlf. 24200097.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7eba328a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Grindsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Grindsted
  • Tirsdag den 20. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Grindsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Grindsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Grindsted over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 6
19. september 2024 6
18. september 2024 6
17. september 2024 6
16. september 2024 7
15. september 2024 5
14. september 2024 6
13. september 2024 6
12. september 2024 6
11. september 2024 6
10. september 2024 5
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 3
26. august 2024 4
25. august 2024 4
24. august 2024 4
23. august 2024 5
22. august 2024 5
21. august 2024 5