Vikarstilling: Fonden Granlunden søger pædagog til barselsvikariat

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Guldborg

Har du interesse for og arbejdserfaring indenfor specialområdet med udviklingshæmmede mennesker, og vil du være med til udvikling af et levende og velfungerende hus, hvor livskvalitet står forrest?

Fonden Granlunden i Guldborg på Lolland søger en pædagog til barselsvikariat fra 1. december 2021 til 31. december 2022 med mulighed for forlængelse.

Som medarbejder hos os vil du indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med stor grad af indflydelse og tilhørende ansvar, og hvor samarbejde er i fokus for derved at skabe en bæredygtig ramme for beboerne. Du får mulighed for at præge og bidrage til det fælles faglige niveau sammen med et udviklingsorienteret personaleteam, der arbejder gennem åbenhed og ærlighed og som står sammen omkring fælles beslutninger, strukturer og målsætninger.

Hvem er vi?

Når du slår døren op til Bofællesskabet Granlunden, møder du et privat §§107/108 botilbud med plads til syv beboere, smukt beliggende i naturskønne omgivelser med udsigt over Guldborgsund. Granlundens målgruppe er voksne mennesker med nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsevne, som har behov for støtte og guidning i dagligdagen. Atmosfæren er hjemlig og beboernes lejligheder er indbydende med eget tekøkken, bad / toilet og egen udgang til altan eller have.

Vores mission er, at beboernes udviklingspotentialer bringes i spil og udvikles på en måde, som giver beboerne flest mulige kompetencer til aktivt at forvalte eget liv. Vi har fokus på, at hver enkelt trives og finder mening i det de foretager sig hver dag. Granlundens pædagogiske indsats og tilgang tager udgangspunkt i neuropædagogik.

Granlundens kerneværdier er tillid, samarbejde, respekt og livsglæde og dette afspejler sig i vores anerkendende og respektfulde kommunikation / kontakt til beboerne. Vi har desunden fokus på selv- og medbetemmelsesret, sådan at beboerne bliver inddraget i alt hvad der berører dem, med udgangspunkt i den enkelte beboers kompetencer.

Kan du genkende dig selv i nedenstående beskrivelse, hører vi meget gerne fra dig:

  • bidrager til den fælles opgaveløsning / indsats
  • arbejder respektfuldt, vedholdende og anerkendende
  • har gode samarbejdsevner, en stærk faglighed og kan omsætte den i praksis
  • er klar, tydelig og opmærksom på egen kommunikation, både den verbale og nonverbale
  • er god til at konfliktnedtrappe, gerne med kendskab til Low Arousal
  • er fleksibel, selvstændig og i stand til at arbejde helhedsorienteret
  • har kørekort kategori B

Opstartsdato

Stillingen ønskes besat 1. december 2021 eller snarest herefter.

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 37 timer fordelt på dag-, aften/nattevagter, samt 1 døgnvagt hver anden weekend. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes efter gældende overenskomst og regler.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte

Leder Solveig Berner 22247028 eller faglig leder Helle Bondrup 51838020

Vigtig information

Ansøgningsfrist er søndag den 10. oktober 2021 til [email protected]. Vi forventer at afholde samtaler mandag den 18. oktober 2021.

Yderligere information: www.botilbudgranlunden.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Guldborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Guldborg
  • Fredag den 12. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Lolland og Falster

    Pædagog til KastanjeboEr du pædagogen, der ser potentialet i de små succeser og brænder du for, at understøtte den enkeltes muligheder for at leve et så selvstændigt liv som muligt på egne præmiss..
    • Pædagog
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Pædagog i Guldborg

    Kan du se dig selv som medarbejder på et sted, hvor hverdagen ikke er den samme altid? Er du i balance med dig selv og har et stærkt fundament? Har du hjertet på det rette sted med hensyn til borge..
    • Pædagog
    • Guldborg
    Få mere info
  • Pædagog i Guldborg

    Kan du se dig selv som vikar på et sted, hvor hverdagen ikke er den samme altid? Er du i balance med dig selv og har et stærkt fundament? Har du hjertet på det rette sted med hensyn til borgere med..
    • Pædagog
    • Guldborg
    Få mere info
  • Pædagog i Sakskøbing

    Den selvejende institution Nielstrup søger vikarer. På opholdsstedet Nielstrup mangler vi p.t. 1-2 vikarer til, at varetage den pædagogiske opgave med vores børn og unge, primært i sommerferien..
    • Pædagog
    • Sakskøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Guldborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Guldborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Guldborg over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2