Socialpædagog til Børn og Unge sengeafsnit 6, Regionshospitalet Hammel Neurocenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hammel

En stilling som socialpædagog ved Hospitalsenhed Midt, Børn og Unge sengeafsnit 6, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, er ledig til besættelse 1. oktober 2019 eller snarest derefter. Vagtfordelingen er dag- og aftenvagter.

Om stillingen
En af vores pædagoger har søgt nye udfordringer, hvorfor vi søger en ny socialpædagog

Det er stort ønske, at du har følgende kompetencer:
  • Erfaring med at arbejde ud fra neuropædagogiske principper.
  • Erfaring med neurorehabilitering af børn og unge.
  • Erfaring med tæt samarbejde og medinddragelse af forældre og familier i akut krise samt tage udgangspunkt i barnets og familiens livsverden.
  • Erfaring med at arbejde i en tæt tværfaglig kontekst, hvor du skal kunne indgå i fire forskellige patient team.
  • Besidder personlig robusthed og har stærke kommunikative kompetencer.
  • Har et stærkt fagligt fundament, da du er den ene af to neuropædagoger.
  • Er fleksibel og omstillingsparat i forhold til mange forskellige arbejdsopgaver.

Dit monofaglige bidrag til det tværfaglige samarbejde er, at bevare den humanistiske vinkel i et positivt miljø og have fokus på barnet/den unges sociale og kognitive rehabilitering.

Vi kan tilbyde:
  • Fastlagte teammøder og teamsupervision hver 14. dag.
  • En udfordrende og spændende dagligdag.
  • Stor diversitet i rehabiliteringsforløbene.
  • Engagerede kolleger.

Om Børn og Unge sengeafsnit 6
Børn og Unge afsnittet er spændende og udfordrende, vi rehabiliterer børn og unge, som har erhvervet sig en svær hjerneskade, som kræver en højtspecialiseret neurorehabiliterings indsats. Vi modtager patienter med meget komplekse problemstillinger direkte fra akutsygehuset, hvorefter den rehabiliterende indsats påbegyndes. Vi lægger stor vægt på brobygning til vores samarbejdspartnere, når udskrivelsen af barnet/den unge påbegyndes.

Patientgruppen rummer meget komplekse fysiske og/eller kognitive problemstillinger, som kræver en høj grad af specifik viden i forhold til tilgangen i patientens neurorehabilitering.

Forældrene er oftest medindlagt og indgår som en vigtig del i samarbejdet omkring barnet/den unge. Derfor er også pårørendesamarbejdet et stor del af vores arbejde.

Vi er en stor engageret personalegruppe på ca. 45 medarbejdere, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, pædagoger, læger og serviceassistenter. Vi har dagligt et tæt samarbejde med logopæd, neuropsykolog og hjerneskadekoordinator, som alle er tilknyttet afsnittet. Organisatorisk arbejder vi tværfagligt i team omkring det enkelte barn, i tæt samarbejde med forældrene.

Udover ansvar for de monofaglige opgaver som pædagog vil dit fokus være på den neuropædagogiske strategi og tilgang til barnet/den unge. Det kan f.eks. være tilgang ved svære kognitive problemer og agiteret adfærd, som bland andet ses ved PTA (posttraumatisk amnesi).

Om Hospitalsenhed Midt
Hospitalsenhed Midt omfatter Regionshospitalet Viborg, Regionshospitalet Silkeborg, Regionshospitalet Hammel Neurocenter, Regionshospitalet Lemvig og Regionshospitalet Skive og har ca. 4.200 ansatte samt et budget på ca. 2,5 mia. kr. årligt.

De fem regionshospitaler danner tilsammen en hospitalsenhed, der har en stærk faglig profil og er i kraft af specialernes kompleksitet og bredde en af de bredest specialiserede hospitalsenheder i Jylland.

Se nærmere om Hospitalsenhed Midt på www.hospitalsenhedmidt.dk

Om løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste indtil videre ved Hospitalsenhed Midt, Regionshospitalet Hammel Neurocenter.

Yderligere oplysninger
For yderligere information er du velkommen til at kontakte afsnitsleder/afdelingssygeplejerske Beth Selmer på tlf. 7841 9340.

Din ansøgning
Din ansøgning indeholdende oplysninger om uddannelse og hidtidig erfaring skal være os i hænde elektronisk senest 20. august 2019

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted den 5. september 2019.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hammel.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hammel
  • Tirsdag den 20. august 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hammel

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hammel over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hammel over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1