Naturbørnehaven Frimærket ved Vindblæs Friskole søger en pædagog eller pædagogisk assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Havndal

Vi mangler netop nu en ny medarbejder på 33,5 timer til ansættelse fra 1. maj eller snarest derefter.

Frimærket er en mindre naturinstitution under Vindblæs Friskole, som bygger på Grundvig-Koldske værdier. I Frimærket har vi p.t. 35 nysgerrige, skønne børn i alderen 3-6 år med mod på livet. Børnene er fordelt i to afdelinger, som vi kalder Troldebo og Lillebo.

I Frimærket foregår den daglige pædagogik i uderummet stort set hele dagen med fokus på jord, luft, ild og vand. Vi er ude hver dag og i alt slags vejr. Vi har en dejlig naturgrund med masser af mudder, sten, jordbunker og selvfølgelig bålsteder. Vi bor i den lille by Norup mellem Hadsund og Assens. Vi er omgivet af skov og har en lille å i nærheden. Der er heller ikke langt til Mariager Fjord. Endvidere bruger vi vores bus til ture ud af huset for at opleve verden omkring os.

Hos os skal du holde af at være ude og bruge naturen i dit arbejde. Du skal være med til at give børnene en indholdsrig og tryg hverdag. Du kan lege i børnehøjde og ser værdien af og styrken i, at ingen er ens. Du ved, hvor vigtigt nærvær, anerkendelse og forældresamarbejde er i barnets liv, og du har pædagogiske redskaber til at hjælpe børnene bedst muligt på vej.

Du har en pædagogisk uddannelse eller tilsvarende og er faglig stærk inden for pædagogik. Du kommer med ideer til nye måder, hvorpå vi kan forme læringsmiljøet i Frimærket. Du er omstillingsparat og positiv og har lyst til at være en del af det lille team i Frimærket, men også en del af hele vores Vindblæs Friskole og Børnehave.

Inden du sender en ansøgning, ser vi gerne, du kontakter børnehaven for at aftale et besøg.

Du kan kontakte leder af børnehaven Iben Domino på 20 26 65 33 imellem 9.00-16.00 eller skoleleder Tom Ballentin på 23 66 78 24

Ansøgningen og relevante bilag sendes til [email protected] senest d. 26. april kl.12.00

Samtaler afholdes umiddelbart i de efterfølgende dage.

Hvis du ikke har hørt fra os inden da, er stilling besat til anden side.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Havndal.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Havndal
  • Mandag den 25. april 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Havndal

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Havndal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Havndal over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1