To pædagogiske medarbejdere søges til understøttelse af institutionens misbrugsbehandlingstilbud, Horserød Fængsel, I...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Helsingør

Har du erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper - kan du motivere og udvikle meningsfulde relationer, så kan vi tilbyde dig et spændende job.

Til Horserød Fængsel søges pr. 1. januar 2022 en pædagogisk medarbejder til døgn- og efterbehandlingsafdelingen. Derudover søges der pr. 1. april 2022 en pædagogisk medarbejder til at understøtte gennemførelsen af den ambulante misbrugsbehandling i fængslet.

Institution Nordsjælland er en del af kriminalforsorgen Hovedstaden, og består ud over Horserød Fængsel også af Helsingør Arrest. Horserød Fængsel har 252 pladser.

Om stillingen og opgaverne
Stillingen på døgn- og efterbehandlingsafdelingen er nyoprettet i Horserød Fængsel, mens den lignende funktion har været tilknyttet den ambulante misbrugsbehandling i fængslet siden maj 2020. I funktionen som pædagogisk medarbejder skal du være indstillet på at varetage forskelligartede opgaver, hvor arbejdet vil bestå i at understøtte gennemførelsen af misbrugsbehandlingen i fængslet ved at indgå i et tværfagligt samarbejde med de øvrige ansatte fra forskellige faggrupper herunder misbrugsbehandlere, værkmestre, fængselsbetjente og socialrådgivere.

De pædagogiske medarbejdere skal - med de opgaver de udfører i relation til behandlingstilbuddene i fængslet - bidrage til at sikre et tæt samarbejde mellem behandlingsleverandør og kriminalforsorgen, og derudover indgå i et opgavefællesskab med hinanden på tværs af det ambulante behandlingstilbud og døgn- og efterbehandlingstilbuddet.

Den pædagogiske medarbejder på døgn- og efterbehandlingsafdelingen skal bidrage til løsningen af følgende:

  • varetage opgaver i forbindelse med behandlingsleverandørens ugeprogram
  • deltage i madlavning og fællesspisning
  • tilrettelægge og afvikle fritidsaktiviteter
  • deltage i sagsbehandlermøde og øvrige møder i relation til behandlingsarbejdet
  • fungere som ledsager på udgange for afsonere i uledsaget udgangsforløb.

Hovedopgaven for den pædagogiske medarbejder tilknyttet det ambulante behandlingstilbud i fængslet vil være motivation samt fastholdelse i behandlingen. Medarbejderen skal med en håndholdt og pædagogisk tilgang til opgaven i visse situationer hjælpe med at hente og bringe de indsatte i forbindelse med samtaler med misbrugsbehandlerne. Særligt i en visitations- og opstartsfase vil der kunne være tale om at støtte den indsatte i at bevare motivationen for behandling. Som pædagogisk medarbejder skal du være opsøgende og have overblik over klienters samtaler og behandlingsforløb.

De pædagogiske medarbejdere refererer i det daglige til en uniformeret enhedschef med personaleansvar for blandt andre socialrådgiverne i fængslet.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du som pædagogisk medarbejder tager udgangspunkt i og har respekt for det enkelte menneske, og at du kan arbejde helheds- og løsningsorienteret i forhold til de udfordringer, der opstår og de opgaver, der skal løses.

Vi forventer, at du:

  • har en uddannelse som socialpædagog eller lignende
  • har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde sammen med andre på tværs af faglighed
  • har gode kommunikationsevner og kan arbejde selvstændigt
  • har erfaringer fra arbejdet med misbrug/kriminelle eller andre udsatte grupper, hvor du er stærk i at udvikle meningsfulde relationer til en til tider udfordrende og divergerende klientgruppe
  • er indstillet på, at dagligdagen i et fængsel er bygget op om orden og sikkerhed - med de muligheder og begrænsninger dette giver
  • er proaktiv og har øje for udviklingsmuligheder
  • kan arbejde struktureret med egne opgaver og bevare overblikket i en travl hverdag.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkårer i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet, Lærernes Centralorganisation og CO10 samt organisationsaftale for Pædagoger m.fl. i kriminalforsorgen og principperne om Ny Løn.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen Hovedstaden.

Arbejdsstedet er Horserød Fængsel, Esrumvej 367, 3000 Helsingør.

Stillingerne er fuldtidsstillinger med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 37 timer. Der må påregnes ca. en ugentlig eftermiddag/aften-arbejdsdag, inklusiv lørdag.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med en evt. samtale giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister.

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 8. november 2021.

Ansættelsessamtalerne forventes afholdt onsdag i uge 47.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil høre mere om stillingen eller har spørgsmål, kan du kontakte enhedschef Jan Garnæs på telefon 7255 2058.

Om kriminalforsorgen Hovedstaden
kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne.

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere.

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Helsingør.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Helsingør
  • Mandag den 08. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Helsingør

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Helsingør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Helsingør over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 8
4. juli 2024 8
3. juli 2024 7
2. juli 2024 6
1. juli 2024 7
30. juni 2024 7
29. juni 2024 7
28. juni 2024 6
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 5
20. juni 2024 6
19. juni 2024 6
18. juni 2024 6
17. juni 2024 5
16. juni 2024 5
15. juni 2024 6
14. juni 2024 6
13. juni 2024 7
12. juni 2024 7
11. juni 2024 7
10. juni 2024 6
9. juni 2024 8
8. juni 2024 8
7. juni 2024 8
6. juni 2024 8
5. juni 2024 9