Vil du være med til at kvalificere almenmiljøet med dine specialpædagogiske erfaringer og prøve afdelingsledelse af?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Herlevs eneste grønne dagtilbud søger en uddannet pædagog, gerne med erfaring fra arbejdet i specialområdet, til en kombineret stilling, dels som afdelingsleder og dels som pædagog til børnehaven.

Om os
Enghuset er et alment dagtilbud med 44 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn med fokus på et stærkt fællesskab for alle børn, forældre og personale.

Enghuset skal om et halvt års tid flytte ind i en helt nybygget institution. og da vi er en grøn institution, har vi et stort fokus på bæredygtighed, økologi og udeliv. Den grønne profil er og bliver vores omdrejningspunkt i tilrettelæggelsen af den pædagogiske dagligdag. Vi ønsker i Enghuset at arbejde med inspiration fra specialpædagogik, og særligt er vi inspireret af Nest-tankegangen, og hvad denne tilgang kan tilføre det almene dagtilbud.

Om dig
Vi søger en pædagog, der gerne har erfaring fra det specialiserede område, eller er nysgerrig på, hvad tankegangen kan tilføre det almene område. Desuden søger vi en driftig og engageret person, der også har lyst til at arbejde som afdelingsleder i børnehaven. Du vil komme til at indgå i et ledelsesteam bestående af en afdelingsleder for vuggestuen og dagtilbudsleder. Hvis du er fagligt fyrtårn eller har mod på at være det, ser vi desuden dette som en fordel.

Vi er pt. særligt optaget af processen med at skabe en fælles struktur og organisering i hele huset. Vi bruger både faglig evidens og erfaring i udviklingen af den pædagogiske praksis. Vi har fokus på at synliggøre vores pædagogiske arbejde igennem relevant dokumentation.

Vi ønsker, at vores kommende kollega:
  • er uddannet pædagog og har erfaring med at arbejde specialpædagogisk eller er nysgerrig på at vide mere.
  • har kendskab til - og vil hjælpe os med at starte Nest-inspireret pædagogik op i Enghuset.
  • brænder for arbejdet med børnehavebørn og gerne har erfaring med det.
  • er god til at planlægge og organisere det pædagogiske arbejde og kan understøtte dine kollegaers planlægning og dele ud af dine erfaringer.
  • er nysgerrig på ledergerningen og kan arbejde i ledelsesteam.
  • er fagligt fyrtårn eller ønsker at være det.


Vi kan tilbyde
Vi kan tilbyde dig:
  • en personalegruppe, der spiller hinanden gode og har en god og energifyldt samarbejdskultur.
  • en spændende kombinationsstilling, hvor du bliver en del af ledelsesteamet som pt. består af en afdelingsleder i vuggestuen og en daginstitutionsleder. Du kommer til at være afdelingsleder for børnehaven.
  • mulighed for at arbejde i Herlevs eneste grønne daginstitution, hvor vi har fokus på både udeliv, natur og bæredygtighed.
  • en fremtid i lækre nybyggede fysiske rammer i tæt tilknytning til Herlev Byskole. Dermed også en mulighed for at arbejde endnu tættere med skolen omkring overgangen fra dagtilbud til skolebarn.
  • mulighed for efteruddannelse, blandt andet at deltage i et ”førlederforløb” for pædagoger, der går med tanker om pædagogfaglig ledelse.


Vil du vide mere?
Du er velkommen til at aflægge os et besøg efter aftale med afdelingsleder Lone eller leder Maria på 4452 5940.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist den 1. december 2021 kl. 12.00. Der vil blive holdt samtaler løbende.

Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse 1. februar 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Onsdag den 01. december 2021

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 13
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6