Vikarstilling: Børneinstitutionen Solsikken/[xxxxx] søger en pædagogisk uddannet afdelingsleder til et barselsvi...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Herlev

Vi er en stor institution med tre mindre afdelinger i hver deres hus. Hvert hus har både børnehavegrupper og vuggestuegrupper. Vi har en fælles institutionsleder og hver afdeling har en afdelingsleder. Du vil både blive en del af ledelsesteamet, samt være pædagog hos Valmuerne i børnehaven.

Om jobbet
Vi søger en kollega, der har stor interesse og engagement for den pædagogiske praksis, og som kan bidrage til vores fortsatte udvikling af netop dette område. Herlevgård/Solsikken er en integreret institution med 165 børn fordelt i tre selvstændige huse, hvert hus har både vuggestue- og børnehavebørn. Stillingen er i Herlevgård afd. 23.

Hos os arbejder vi ud fra elementerne i Den nye styrkede læreplan. Vi arbejder både med planlagte aktiviteter i mindre børnegrupper, men vi griber også de øjeblikke, der opstår og følger børnenes spor. Vi har i dagligdagen meget fokus på at udvikle børnenes sprog og kommunikative kompetencer og deres lyst til bevægelse. Vi gør os umage for at åbne det enkelte barn og børnegruppens nysgerrighed på hinanden, fællesskabet og omverden. Vi ser relationer, samspil, positivt understøttende og udviklende feedback og dialoger med børnene, som et bærende udgangspunkt i barnets dannelse og udvikling.

Vi analyserer og reflekterer over vores pædagogiske praksis, så vi i fællesskab skaber og udvikler nogle omsorgsfulde og æstetiske læringsmiljøer med fokus på blandt andet børnefællesskaber, dannelse, børneperspektiver og et fælles barnesyn. Vi arbejder ud fra principperne i ICDP, så vi er optaget af samspil, barnesyn, tilgang og relationer, og vi tilbyder alt personale en ICDP-uddannelse.

Om dig
Måske har du ledelseserfaring, måske ønsker du at prøve ledelse af. For at blive vores nye kollega både som pædagog og afdelingsleder er det vigtigt, at du:
  • har et inkluderende menneskesyn.
  • har gode samarbejdsevner og lyst til dialog om praksis.
  • er rolig og nærværende i din relation med børnene, og er i stand til at reflektere over egen og andres praksis, men henblik på understøttende og udviklende dialog.
  • brænder for arbejdet med børnene og barnets individuelle trivsel og udvikling.
  • er tydelig overfor børn og voksne.
  • har overblik og overskud og ikke er bange for at afprøve nye ting.
  • vil være med til at præge den pædagogiske udvikling.


Om os
I Herlevgård/Solsikken kan du forvente:
  • kollegaer, der arbejder ud fra, at børn og voksne trives og udvikles gennem positive relationer, betydningsfulde oplevelser, nærvær, fordybelse og glæde.
  • kollegaer, der ser, at den åbne dialog og samarbejdet med forældrene er en forudsætning for barnets trivsel og udvikling.
  • engagerede kollegaer og faglig sparring.
  • at du kommer til at arbejde fokuseret med inklusion og med opbygning og vedligeholdelse af børns fællesskaber.
  • at skulle være en vigtig medspiller og bidragsyder i vores arbejdsfællesskab, som kendetegnes af mangfoldighed og rummelighed.


I Herlev Kommune har vi madordning, hvert hus i Herlevgård og Solsikken har eget køkken, hvor der hver dag tilberedes mad til alle. Vores åbningstid er 06.30-17.00, undtaget fredag hvor vi lukker klokken 16.00. Vi forventer, at du kan arbejde indenfor hele åbningstiden.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er på omkring 35 timer. Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst.

Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist den 24. januar 2022 kl. 12.00.

Har du spørgsmål?
Lyder ovenstående som noget for dig, så kom gerne forbi til en rundvisning. Du er velkommen til at kontakte leder Jane 60930839 og lave en aftale.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev
  • Mandag den 24. januar 2022

Lignende jobs

  • Socialpædagog til ”De Unges Hus” i Greve, et lokal...

    Fri kontakt
    Vil du være en del af det? Vi søger uddannet socialpædagog til at varetage tovholderfunktioner i teamet. Kerneopgaven er at facilitere udvikling og arbejde med aftalte mål og samarbejde med de unge og familierne.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog på 30-37 timer til vuggestuen i Holmebo

    Fri kontakt
    Holmebo er en kommunal integreret institution med 6 almene stuer og 1 basisgruppe med børn med et fysisk handicap - til børn indenfor autismespekteret. Vi er normeret til ca. 120 børn, og en medarbejderstab på omkring de 35. Vi bor i et stort dejligt hus midt i Greve, med en skøn legeplads og nogle dejlige udenoms arealer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog som brænder for SFO og børnehaveklasse søg...

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra, og vi har endnu ikke fundet vores nye kollega. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og SFO ”Guldminen”. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 13
4. september 2024 11
3. september 2024 10
2. september 2024 9
1. september 2024 9
31. august 2024 9
30. august 2024 9
29. august 2024 8
28. august 2024 8
27. august 2024 8
26. august 2024 6
25. august 2024 6
24. august 2024 6
23. august 2024 6
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 4
18. august 2024 4
17. august 2024 4
16. august 2024 2
15. august 2024 2
14. august 2024 3
13. august 2024 3
12. august 2024 3
11. august 2024 6
10. august 2024 6
9. august 2024 6
8. august 2024 6