Spændende inklusionstilbud søger én almen pædagog og én specialpædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Din nye arbejdsplads

Mælkevejen/Ønskeøen er en integreret daginstitution beliggende i naturskønne omgivelser i det nordlige Herlev. Vi er én institution, som fysisk er beliggende på to matrikler. I Mælkevejen er der 2 vuggestuegrupper og 3 børnehavegrupper. Ønskeøen huser 2 børnehavegrupper. Alle vores børnehavegrupper er normeret til 16 børn, og tre medarbejdere, hvoraf den ene er specialpædagog. I begge afdelinger er der tilknyttet børn på enkeltintegrerede pladser. Vores enkeltintegrerede pladser bliver tildelt børn med mangeartede udfordringer som f.eks. ASF, ADHD, og tilknytnings- og udviklingsforstyrrelser, og har derfor behov for specialpædagogisk indsats. Vi tror på, at børn er mere ens end forskellige, og at de tiltag som gavner det enkelte barn, gavner alle børnene. Vi arbejder endvidere ud fra principperne i NEST, hvor der er pædagogisk fokus på understøttelse af fællesskabet med mål om at fremme det enkelte barns udvikling.

I Mælkevejen/Ønskeøen insisterer vi på at være fagligt velreflekterede, fleksible og nytænkende i både vores pædagogiske indhold såvel som i vores interne organisering. Aktuelt er vi i gang med at dygtiggøre os i NEST – alt vi laver, skal være tilpasset den konkrete børnegruppe, som jo altid er foranderlig.

Vi er stolte af, i samarbejde med PPR, at have etableret et netværk til forældrene til børnene på enkeltintegrerede pladser. Vi får positive tilbagemeldinger fra forældrene, som er glade for at få et rum til sparring og støtte. Desuden er vi tilknyttet et forskningsprojekt på professionshøjskolen Absalon omkring udvidet forældresamarbejde.

Dine personlige og faglige kompetencer

Som pædagogisk kollega hos os, ønsker vi at du er med til både at tilpasse samt bevare vores gode strukturer og organiseringer, både på din egen stue og i huset generelt. Vi forventer, at du udviser overblik, fleksibilitet og ansvarlighed i din arbejdsdag, også i din tilgang til planlægning af arbejdstid og placering. Vi forventer, at du både selvstændigt og i samarbejde med dine kollegaer kan etablere pædagogiske planer tilpasset børnenes behov og strukturere dagens gang ud fra den aktuelle børnegruppe. Som almen pædagog hos os behøver du ikke at have erfaring indenfor specialområdet, men vi vægter højt, at du har lysten til enten at få eller udvikle på dine erfaringer med børn i udsatte positioner.

Særligt for stillingen som specialpædagog

Arbejdet som specialpædagog i vores institution handler i høj grad om at danne bro mellem almen- og specialområdet. Dette indebærer at kunne se, forstå og integrere det enkelte barns behov i børnegrupperne og være igangsættende i forhold til at implementere nye tiltag for at kunne inkludere det enkelte barn. Du behøver ikke at have en stor erfaring indenfor specialområdet, og har du allerede viden om ADHD eller ASF er dette naturligvis velkomment.

  • Du har gode kommunikative evner, både i skrift og tale
  • Du indgår i tæt samarbejde med PPR om hverdagen, samt om udarbejdelse og opfølgning på handleplaner
  • Du sætter mål og udvikler på handleplaner, og deltager ved kontinuerlige konferencer og statusmøder sammen med forældre og PPR
  • Du finder det spændende og udviklende at afprøve nye løsninger, turde fejle og prøve igen, for at kunne tilpasse hverdagen så den understøtter det enkelte barns individuelle behov og trivsel
  • Du gør dig umage i dit samarbejde med familierne, møder dem hvor de er, og tager gerne et ”kaffemøde” ved behov
  • Du bliver naturligvis også en del af det fælles faglige udviklingsrum, alle vores nuværende specialpædagoger indgår i

Som ny medarbejder i Mælkevejen/Ønskeøen

Som ny medarbejder hos os kan du se frem til:

  • Et tæt forældresamarbejde – i vores huse lærer forældrene hurtigt alle voksne og børn at kende, og vores forældre er opbakkende og deltagende.
  • Faglig sparring og samarbejde på tværs af stuerne og på tværs af Mælkevejen/Ønskeøen – blandt andet omkring planlægning af aktiviteter i børnegrupperne og forældrearrangementer.
  • Kollegaer der strækker sig den ekstra mil for hinanden og også for dig – her finder vi løsninger og tilgodeser både børnene og hinanden.
  • Muligheden for at arbejde med en mangfoldighed af børn og forældre sammen med dygtige kolleger.
  • At indgå i et spændende samarbejde med tværprofessionelle team, vi samarbejder tæt med psykologer, tale-høre konsulenter, børnetræningen, pædagogiske vejledere og ressourcepædagoger.
  • Supervision i fast rul.
  • Sammen med vores forældre at bringe sager op på Kompetencecentermøder - et tværfagligt forum, der med udgangspunkt i SOS-modellen sigter efter en forebyggende indsats for vores børn og familier.
  • At få tilknyttet en mentor, som sørger for at introducere dig godt til stillingen og dine arbejdsopgaver – det er vigtigt for os at du får en god start.
  • Introduktion, kontinuerlig vejledning og opfølgning vedr. Nest pædagogik
  • Kollegaer der sætter pris på et godt socialt sammenhold og gerne vil mødes til fredagsbar eller en gåtur i dyrehaven – og du er inviteret med.

Som nyansat pædagog her vil du komme til at arbejde sammen med erfarne og fagligt kompetente kollegaer, som har en velfungerende ramme og struktur på hverdagen, men som samtidig gerne vil prøve nye idéer af og udvikle os sammen med dig. Vi ønsker en refleksiv hverdag, hvor vi tør undre os sammen for at skabe udvikling.

Løn og ansættelsesvilkår

Vores åbningstider er 6.30-17.00 mandag-torsdag og 6.30-16.00 fredag. Stillingerne er på 37 timer, og til besættelse hurtigst muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutioner i Herlev Kommune.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er den 9. februar 2024, og ansættelsessamtalerne bliver afholdt løbende.

Har du spørgsmål?

Har ovenstående vakt din interesse, så send os din ansøgning. Ønsker du at vide mere, så kontakt os meget gerne på 4452 5890.

Søg stillingen

Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.

Om Herlev
Herlev er placeret i hjertet af hovedstadsområdet med en velfungerende infrastruktur. Transportmulighederne til og fra Herlev er gode og bliver forstærket med den kommende letbane og de fire letbanestationer i byen. Samtidig byder Herlev på let adgang til grønne områder. Vi er i fuld gang med at udvikle byen, så den også i fremtiden har et levende handelsliv, en spændende bymidte og er attraktiv at bo og drive virksomhed i.

I Herlev Kommune arbejder vi ambitiøst og målrettet på at sikre, at vores tilbud til borgerne også i fremtiden er på et højt niveau. Det gør vi ved at indrette organisationen med et større fokus på at styrke fagligheden og understøtte dialogen med borgerne, samt forkorte afstanden mellem det lokale politiske niveau og kommunens medarbejdere.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Herlev

Lignende jobs

  • Pædagog til Dagtilbud Lundebo

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Mosebo

    Fri kontakt
    Er du en pædagog, der kan holde hovedet koldt, når tingene er i forandring? Brænder du for at skabe trygge rammer for børn, selv når hverdagen hurtigt kan ændre sig, og vil du være en del af et team, der sammen gør en forskel – også når hverdagen er travl. Så er vi i Mosebo Børnehave klar til at høre fra dig!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog til børnehavegruppe

    Fri kontakt
    Solstrålen er en 0-6 års institution med ca. 30 vuggestuebørn og 77 børnehavebørn. Solstrålen er et stort hus med mange muligheder for leg og aktiviteter, og vi har en dejlig stor naturpræget legeplads. 2 dage om ugen kører 2 voksne og 7 børn ud i naturen med vores bus.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog, SSA, sygeplejerske, ergoterapeut eller an...

    Fri kontakt
    Kan du smitte dine omgivelser med godt humør, energi, faglighed og engagement. Har du en pyt knap og tager socialt ansvar, er det lige dig, vi godt vil have på vores hold i Pædagogisk Psykiatrisk Vejledningscenter (PPV).
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Herlev over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
4. oktober 2024 6
3. oktober 2024 5
2. oktober 2024 5
1. oktober 2024 5
30. september 2024 5
29. september 2024 5
28. september 2024 5
27. september 2024 5
26. september 2024 7
25. september 2024 7
24. september 2024 7
23. september 2024 8
22. september 2024 9
21. september 2024 9
20. september 2024 9
19. september 2024 10
18. september 2024 10
17. september 2024 10
16. september 2024 10
15. september 2024 13
14. september 2024 13
13. september 2024 13
12. september 2024 13
11. september 2024 13
10. september 2024 13
9. september 2024 13
8. september 2024 14
7. september 2024 14
6. september 2024 14
5. september 2024 13
4. september 2024 11