Vikarstilling: Barselsvikar til vuggehaven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Hørsholm

Barselsvikar med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Vil du være med til at skabe en eventyrlig hverdag for vores børn i Jægerhuset

Har du lyst til at blive en del af et af Hørsholms bedste dagtilbud? Mener du lige som os, at fokus på det hele barn, forældresamarbejde, skov og sang, eventyrlige og inspirerende læringsmiljøer ude som inde er vigtige? Så er dette din chance for nu at blive en aktiv del af et børnehus i udvikling med fuld musik og en struktur med blandt andet en fast science-skovgruppe.

Den integrerede daginstitution Jægerhuset søger:

  • Barselspædagog på 33-37 timer i vuggehaven med start snarest muligt eller 1.nov og forventet afslutning omkring 1.Juli 2022 med mulighed for fastansættelse på grund af opnormering.


Din hverdag hos os i Jægerhuset

Som barselspædagog hos os vil du se frem til en hverdag, hvor du planlægger og udfører pædagogiske aktiviteter ud fra børnenes udviklingsniveau og interesser. Du iværksætter forskellige projekter, hvor du undersøger og undres sammen med børnene og dine kollegaer. I tæt samarbejde med dit team tilrettelægger du inkluderende og eventyrlige læringsmiljøer ud fra både det enkelte barn og fællesskabets behov med udgangspunkt i vores kerneopgave og værdier for både Jægerhuset og Hørsholm kommune. Du får derfor albuerum til at prøve nye spændende, tossede og sjove ideer af, som både børn og voksne kan lære nyt af.

Du vil få en væsentlig rolle i det tætte samarbejde og kommunikation med forældrene, og vil være aktiv medspiller i det gode arbejdsmiljø. Som leder forventer jeg, at du deltager aktivt i pædagogmøderne, har fokus på vores kerneopgave og bidrager til at løfte faglig viden ind i andre mødeforum.

Kvalifikationer:

Vi søger dig som har kendskab til at arbejde med børn, enten er uddannet pædagog, eller har et ønske om at videreudvikle dig og har mod på at tage uddannelsen som pædagog- for her kan vi hjælpe dig videre ad det spor. Du har en anerkendende tilgang i dialog og relationer med både børn, forældre og kollegaer samt andre interessenter – ligesom du formår at begrunde og reflektere over egen praksis, at du vægter børnefællesskaber højt, og kan se dig selv som aktiv eventyrlig rollemodel for børnene og dine kollegaer. Du har gode samarbejdsevner og er i stand til at sparre med kollegaer. Er du nyuddannet får du her en god og tryg øvebane med kollegaer som gerne støtter og lærer fra sig.

Har du erfaring med skov, science og natur eller sang og musik kan vi ikke få armene ned, da det netop er en stor del af vores hverdag. Dette skal dog ikke holde dig fra at søge stillingen, hvis du endnu ikke kan tilføje det til CV’et, så længe du har en interesse i det og kan se dig selv i en hverdag som beskrevet og at du formår at uddelegere opgaver og følger op på indgået aftaler.

Vi tilbyder:

  • Faglig stærke, positive og støttende kollegaer som brænder for udvikling og skabelse af et spændende børnehus som oser af livsglæde og spændende læringsmiljøer.
  • Kollegaer som er nysgerrige på, hvad du bringer med dig af nye ideer og viden.
  • Pædagogmøder med fokus på udvikling og vidensdeling af Jægerhusets pædagogik.
  • Muligheden for at være en del af et spændende hus i udvikling, som er fyldt med masser af livlige og skønne børn, spændende kollegaer samt aktive forældre og forældrebestyrelse.
  • Mulighed for at få maling eller kviste i håret eller skægget.
  • Mulighed for at være del af et hus med højt til loftet og blå balloner.

Daginstitution Jægerhuset – din nye arbejdsplads.

Jægerhuset har ca. 80 børn i alderen 0-6 år. De yngste er i alderen 0-2 i stueetagen og de 3-5-årige har hele førstesalen. De kommende sfo-børn er vores science-skovgruppe fra maj til maj og har en lille uglehytte og muligheder for at benytte både haven, vores kreative rum og musiklokalet i dagligdagen. I de planlagte pædagogiske aktiviteter og i vores traditioner er børnene enten sammen med børn fra egen gruppe, eller i blandede børnegrupper på tværs af huset. Du får en væsentlig pædagogisk rolle i dagligdagen, med blandt andet at sikre det gode forældresamarbejde, iværksættelse af aktiviteter/projekter og være en aktiv del af det gode arbejdsmiljø. Vi er ikke i mål endnu og vi forventer at målet altid flytter sig, så kom og vær med til at skabe fremtidens voksne.

Vi har fokus på sprog, sangglæde, leg og læring, motorisk udvikling, natur, science, styrkelse af børnefællesskaber, almen pli og dannelse, spændende læringsmiljøer. tydelige læringsmål og et tæt forældresamarbejde. Vi ønsker sammen med forældrene at styrke det hele barn og give barnet mulighed for at udvikle sit fulde potentiale. Vi er certificeret sangglad, har en skovgruppe og er et hus som arbejder ud fra fællesskabet og medbestemmelse også for børnene.

Mere viden:

Du er velkommen til at kontakte leder Laila Stege på tlf. 4849 7201, hvis du vil vide mere om stillingen, eller du kan læse mere om os på www.jaegerhuset.horsholm.dk og på instagram under ”daginstitution jaegerhuset”, som du finder ved at trykke på dette link (Indsæt hyperlink). https://www.instagram.com/daginstitutionenjaegerhuset/?hl=da

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsessamtaler afholdes løbende og der vil først være en rundvisning på 15 minutter lige før samtalen starter.

Søg sådan:

Brug link ’Søg jobbet’ for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job, så vi har den senest d. 27-10- 2021 Når du søger, vil du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hørsholm
  • Onsdag den 27. oktober 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Den 15. april 2024 åbnede Aktivitets- og Samværstilbuddet Egedammen for første gang for voksne brugere med særlige behov. Nu er vi godt i gang og har brug for endnu en engageret medarbejder, der ha..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2