Centermedarbejdere til Omsorgscenter Øst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Røde Kors asylafdeling søger centermedarbejdere med kontaktpersonsfunktioner til et tværfagligt team på det nyoprettede Omsorgscenter Øst. Der er tale om stillinger med dag-, aften- og kombineret dag- og aftenvagtfunktion.

Omsorgscenter Øst er et nyt specialiseret tværfagligt indkvarteringssted for personer, der grundet varige funktionsnedsættelser som følge af psykiske eller fysiske lidelser er omsorgs- og plejekrævende og har behov for støtte og guidning i hverdagen.

Omsorgscenter Øst er et åbent døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Centret yder en kvalificeret, helhedsorienteret og tværfaglig indsats for målgruppen, så beboerne oplever en forudsigelig og tryg hverdag, og de fastholdes og styrkes i egne ressourcer. Det er formålet med indsatsen, at beboerne trives og mestrer hverdagen med så høj grad af selvforvaltning som muligt og med tiden kan fungere i et ordinært indkvarteringssted for voksne.

Der er tale om vedvarende relationsarbejde, træning i almindelig daglig levevis, social færdighedstræning og meningsfulde aktiviteter sammen med konkret basal omsorg i form af for eksempel vejledning i opretholdelse af personlig hygiejne, madlavning, tøjvask samt øvrige daglige gøremål.

Som naturligt led i arbejdet med målgruppen anvendes anerkendende pædagogik og low arousal som pædagogiske metoder. Der arbejdes med risikovurderinger, BVC-scoring, mestringsskema og indsatser, der på individniveau sikrer bedst muligt samarbejde med den enkelte beboer og et stressreducerende og trygt bo-miljø. Metoderne i arbejdet følger de nationale retningslinjer til forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud.

Du kan læse om Røde Kors asylafdeling og vores arbejde her.

Hvem er du
Du er uddannet inden for det socialfaglige felt som fx socialpædagog, socialrådgiver, ergoterapeut eller lign. Du har kendskab til og interesse for at arbejde med målgruppen og interkulturelt arbejde med mennesker i udsatte positioner. Du har erfaring med eller er indstillet på at tilegne dig centrets pædagogiske metoder.

Som person har du stærke relationelle kompetencer og er god til håndtering af konflikter og uforudsete hændelser. Du er rolig og empatisk, og du er i stand til at arbejde struktureret og pædagogisk målrettet. Du værdsætter at reflektere over egen praksis og er tydelig om egne grænser. Du besidder gode kommunikative evner i tale og på skrift og taler gerne også andre sprog end dansk.

Vi tilbyder:
Hos os får du et spændende arbejde i en landsdækkende organisation med et humanitært værdigrundlag og gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil få mulighed for at være med i opstarten og videreudviklingen af Omsorgscenter Øst og få en spændende hverdag med kompetente, motiverede og engagerede kolleger, hvor nærvær og medmenneskelighed er kerneværdier.

Der vil være introduktion, oplæring og løbende supervision, der skal sikre et højt fagligt niveau i opgavevaretagelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår: Sker efter overenskomst med HK/SL (Staten)
Arbejdstid: 37 timer ugentligt. For dagvagt: vagter mandag til fredag. For aftenvagt: 5/2 ordning, dvs. vagter tre hverdage plus weekend i den ene uge og to hverdage i den efterfølgende uge: For kombineret dag/aftenvagt: varierende arbejdstider og vagt en weekend på et 4-ugers rul.
Kørekort: Der kan være kørsel forbundet med opgaveløsningen, hvorfor kørekort er nødvendigt
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1. januar 2023
Arbejdssted: Sjælsmarkvej 10, 2970 Hørsholm
Straffeattest: Ved tilbud om ansættelse vi du blive bedt om at fremvise en privat straffeattest
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til Frida Sofie Gregersen på e-mail: [email protected]
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 16. november 2022
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: Samtaler forventes at blive afholdt løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hørsholm
  • Onsdag den 16. november 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Pissst… Måske er det dig vi har ventet på ER DU NYSGERRIG, SÅ SE HER .Brænder du for pædagogik i et 0-6 års børnehus og formår du at skabe spændende læringsmiljøer for alle børn – så er det..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Er du god til at skabe nære relationer samt sætte dig i børnehøjde og sammen med børnene gå på opdagelse – så er det lige dig vi mangler.Vi søger en pædagog, som i samarbejde med sine kolleger .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Børnehuset Elva søger engageret, nærværende og fagligt funderet pædagog i børnehaven 37 timer i en fast stilling Så er du vild med at skabe det gode børneliv for børn i alderen 0 til 6 år?Bliver .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 2
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2