Pædagog med hang til udeliv, store børnehavebørn og talent for struktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Jægerhusets Ugler søger med lys og lygte efter en pædagog, der brænder for at sikre dem en god overgang til skolen – er det mon dig?

Vi søger en pædagog til et hus i rivende udvikling, hvor vi arbejder med fleksibel arbejdstid og har forberedelse til alle pædagoger. Er du nysgerrig så skynd dig at læse videre…

Vi søger:

  • En uddannet pædagog som er struktureret, som arbejder med sociale kompetencer, støtter opbygningen af gode relationer og som har øje for de enkelt børns behov og det lige præcis de skal udvikle for at være helt klar til mødet med skolen. Du skal være glad for udelivet, for Uglegruppen er en udegruppe, som har base på vores legeplads.
  • Om du er nyuddannet, garvet eller lige derimellem har ingen betydning, så længe du er klar til at påtage dig ansvaret for Uglerne - selvfølgelig med støtte og guidning.
  • Vi søger en pædagog på 33-37 timer pr. uge.


Hvem er vi?

Jægerhuset er en integreret daginstitution med ca. 25 vuggestuebørn og ca. 55 børnehavebørn. Vi er fordelt i afdelinger: Musvitterne: vores 0-3 årige, Musvågerne: vores 3- 5 årige og vores Ugler: de 5-6 årige. Vi arbejder i teams i afdelingerne, så vi har ikke traditionelle stuer, men tror på, at vi ved at arbejde i teams kan styrke fagligheden og skabe rammer, hvor børnene er trygge ved alle de voksne.

Ugle-gruppen skifter hvert år til maj, når vi sender de kommende skolebørn i mini-sfo og næste årgang står klar til at blive Ugler. Inden da sender vi nogle børn over, som bliver Mini-ugler og som bliver kulturbærere for livet som Ugle, så de nye Ugler hurtigt lærer uglelivet at kende.

Det er vigtigt for os, at det primære fokus i det sidste år er på udvikling, selvhjulpenhed, konflikthåndtering og dannelse – både almen pli og dannelse og kulturel dannelse. Derfor er vores årshjul skruet sammen af en blanding af aktiviteter der udvikler sociale kompetencer og relationer, forløb med fokus på kulturel dannelse, små opgaver som pirker til interessen for tal og bogstaver og et konstant fokus på udelivet og naturen.

Vi arbejder ud fra fire værdier, som er bærende for pædagogikken i hverdagen:

  • I Jægerhuset prioriterer vi natur og udeliv
  • De gode overgange skaber trygge børn i trivsel
  • Jægerhuset arbejder i mindre grupper for at styrke læring, udvikling og trivsel
  • Kommunikation og samarbejde som grundsten i Jægerhusets hverdag.


Hvad kan vi tilbyde dig?

Generelt er Jægerhuset et hus der sjældent står stille og hvor vi altid er klar til at afprøve nye ideer. Vi er åbne for forandringer og inputs – vi ved dog med sikkerhed, at vi ikke kommer til at gå tilbage til en stuestruktur, så man skal være indstillet på at arbejde i teamene. I Jægerhuset arbejder vi struktureret og det er vigtigt for os, at vores pædagoger kan stå inde for den pædagogiske linje der allerede er lagt.

Fra starten af 2024 afprøver vi at arbejde med fleksible arbejdstider, ved at personalet selv booker deres arbejdstid. Vi er ved at finde den gode løsning og øver os i, hvordan vi bedst muligt får det til at gå op og om det skal være håndholdt eller elektronisk, men indtil videre er vi super positive. Vi oplever at denne måde at arbejde på, kan tilbyde vores personale en meget mere fleksibel måde at tænke balancen mellem arbejds- og privatliv.

I Hørsholm Kommune tilbydes pædagogerne ugentlig forberedelsestid – i Jægerhuset har vi valgt at tilrettelægge denne fleksibelt, så timerne trækkes ud af skemaet og man selv administrerer hvornår man vil udnytte denne. Vi ønsker at forberedelsestiden bruges til at højne fagligheden, ved at sikre at pædagogerne er forberedte på aktiviteter og har tid til at tilrettelægge forløb og projekter.

Vi holder pædagogmøder 10 gange årligt og personale- og teammøder ca. hver anden måned. Derudover er vi i gang med et kompetenceforløb hvor vi i 2023 har arbejdet med relationskompetencer, børnesyn og nul skæld ud. Dette arbejder fortsætter vi i 2024, hvor vi så småt skal til at snuse til Marte Meo teknikker og verbal og non-verbal kommunikation.

Vi glæder os til at læse din ansøgning!

Mere viden:  

Du er velkommen til at kontakte leder Christina Sveistrup på tlf. 21302562, hvis du vil vide mere om stillingen, eller du kan læse mere om os på www.jaegerhuset.horsholm.dk og på instagram under ”daginstitution jaegerhuset” https://www.instagram.com/daginstitutionenjaegerhuset/?hl=da

Ansættelse vil ske i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsessamtaler afholdes løbende. 

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hørsholm
  • Mandag den 01. januar 2024

Lignende jobs

  • Børnehuset Siv søger pædagog med stor erfaring med...

    Fri kontakt
    Har du lyst til at indgå i en lille, engageret personalegruppe, hvor du kan være med til at udvikle og. skabe glæde for sårbare børn? Er du nysgerrig og trives du i et miljø med børn, der har behov for. struktur, forudsigelighed og skærmning, 1:1 støtte og faste dagsrutiner? Så er det lige dig, vi har. brug for.
    • Pædagog
    • Farum
    Få mere info
  • Er du pædagog der kan lide at lave mad?

    Er du pædagog der kan lide at lave mad? Eller køkkenuddannet og gerne vil arbejde med pædagogik?Om stedetVingen er et blivende bosted ( §105/85) for 20 borgere i alder fra ca. 30 – 67 år.Fælles..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog til Spiren/Lindevej

    Vi skal opnormere og derfor søger vi endnu en pædagog til vuggestuen. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt men vi venter gerne på den rette.Spiren/Lindevej er et integreret dagtilbud i den cen..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog til børnehaven 37 timer til Børnehuset Lab...

    Brænder du for at få gang i din karriere som nyuddannet pædagog eller trænger du til nye udfordringer og luftforanding, så har vi måske jobbet til dig.Vi søger nemlig en uddannet pædagog til børn..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hørsholm over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 2
9. september 2024 2
8. september 2024 2
7. september 2024 2
6. september 2024 2
5. september 2024 2
4. september 2024 2
3. september 2024 2
2. september 2024 2
1. september 2024 3