Læringskonsulent til idræt samt arbejdet med praksisfaglighed og bevægelse i grundskolen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Har du lyst til i samarbejde med bl.a. læringskonsulenter i alle folkeskolens fag samt at inspirere skoler til at styrke anvendelsesorienterede, praksisfaglige og erhvervsrettede elementer i undervisningen i folkeskolen? Og har du en stærk faglig, didaktisk og pædagogisk profil inden for idræt og bevægelse? Så er du måske vores kommende kollega i Center for Udgående Kvalitetsarbejde.

Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde

Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK) hører under Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og består af ca. 135 medarbejdere, herunder et grundskoleteam på ca. 45 medarbejdere. En stor del af vores medarbejdere i grundskoleteamet er læringskonsulenter, som alle arbejder for at støtte kommuner og skoler i at udvikle stærke faglige læringsmiljøer, som styrker elevernes trivsel og faglige resultater. Det gør vi ved at rådgive og formidle på baggrund af lovgivning samt nyeste viden fra forskning og praksis.

Om arbejdsopgaverne

Vi søger en læringskonsulent, der har lyst til at understøtte skolernes arbejde med at udmønte den politiske aftale om styrket praksisfaglighed i folkeskolen – med afsæt i eksisterende forskningsviden og erfaringer fra praksis. Du vil komme til at:

  • Bidrage til styrelsens arbejde med at etablere et solidt vidensgrundlag om praksisfaglighed i folkeskolen.
  • Bidrage til udviklingen af vejledningsaktiviteter, som giver konkret inspiration til skoler, som ønsker at arbejde med faglig og didaktisk udvikling af undervisningen, der understøtter ambitionen om en mere praktisk skole.


Du vil også skulle varetage opgaver med vejledning vedr. faget idræt samt bevægelse, herunder:

  • Informere og vejlede om gældende regler og nye tiltag i idræt, herunder afholde oplæg i forskellige fora.
  • Vejlede om prøven, vejlede de statsligt beskikkede censorer samt afholde censorkurser.
  • Bidrage til justeringer af bl.a. bekendtgørelser, ajourføre prøvevejledninger m.m.
  • Bidrage til udvikling af faget og undervisningen i faget, herunder bl.a. arbejdet med Fælles Mål og andre udviklingsprojekter i ministeriet.
  • Udvikle og kvalitetssikre indhold til emu.dk om faget, og besvare henvendelser fra sektoren, især på emu-respons.


Du bliver en del af et stort team af læringskonsulenter på grundskoleområdet, som arbejder med at rådgive og vejlede kommuner og skoler. Derudover er læringskonsulenterne ministerets vidensressource om fagene i praksis, og du vil indgå i et grundskoleteam, der understøtter ministeriets arbejde med udviklingen af fag, test og prøver.

Om dig

Du er uddannet lærer med idræt som undervisningsfag eller lignende kvalifikation. Du har stærke kompetencer til at vejlede og understøtte kollegers arbejde med udviklingen af fag og undervisning med afsæt i den nyeste viden.

Du er en erfaren lærer og har viden om de praktisk-musiske fag og erfaring med prøveafvikling. Du har eventuelt en relevant efter- eller videreuddannelse og viden om at udvikle og forankre nye praksisser på skoleområdet. Du brænder for at være med til at gøre en forskel for folkeskolen.

Vi forventer, at du:

  • Er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang
  • Kan bevare overblikket, også når arbejdstempoet er højt
  • Kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
  • Kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.


Det er en fordel, hvis du også har viden om og erfaring med det obligatoriske emne sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du ansættes som pædagogisk konsulent efter organisationsaftale mellem Børne- og Undervisningsministeriet og den forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er gennemsnitlig 37 timer om ugen.

Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. marts 2023.

Ansættelsessted: Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Center for Udgående Kvalitetsarbejde, Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Sidsel Hansen på telefon 21 64 61 31 eller kontorchef Lise Nordvig Rasmussen på telefon 40 22 39 75.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest søndag den 8. januar 2023. Du søger stillingen via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 3. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Vi understøtter ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Holbæk
  • Søndag den 08. januar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Holbæk

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Holbæk over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Holbæk over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 14
4. juli 2024 13
3. juli 2024 13
2. juli 2024 13
1. juli 2024 13
30. juni 2024 13
29. juni 2024 13
28. juni 2024 12
27. juni 2024 13
26. juni 2024 11
25. juni 2024 11
24. juni 2024 12
23. juni 2024 12
22. juni 2024 12
21. juni 2024 12
20. juni 2024 15
19. juni 2024 16
18. juni 2024 16
17. juni 2024 16
16. juni 2024 16
15. juni 2024 16
14. juni 2024 15
13. juni 2024 12
12. juni 2024 13
11. juni 2024 12
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 9
6. juni 2024 8
5. juni 2024 8