Pædagoger, behandlingstilbud, døgn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvalsø

Pædagoger til attraktivt behandlingstilbud for børn og unge med autisme


Himmelev behandlingstilbud for børn og unge, søger engagerede og fagligt optagede pædagoger til understøttelse af både det enkelte barn og fællesskabet.

Himmelev er et højt specialiseret regionalt døgnbehandlingstilbud for børn og unge med autisme. Vi arbejder efter individuelt tilrettelagte behandlingsplaner og benytter os af anerkendte faglige pædagogiske metoder. Du vil blive en del af et pædagogisk team, som i fællesskab planlægger og udfører den pædagogiske indsats omkring barnet.

Det betyder at dit arbejde på Himmelev er kendetegnet af målrettede indsatser, som evalueres løbende i det tværfaglige samarbejde. Institutionen råder over en stor stab af interne fagprofessionelle, som løbende bidrager til udvikling og kvalitetssikring af arbejdet.

Din egen faglige udvikling sikres gennem grundig introduktion, kontaktpersonordning, faglig sparring, supervision og temadage. Himmelev deltager løbende i udviklings- eller forskningsprojekter, som det i perioder, vil være muligt at blive en del af. Vi forventer - og tilbyder rammer der understøtter - at du forholder dig reflekterende til din egen praksis og er opsøgende på ny viden.

På Himmelev følges alle børnene tæt. Flere har brug for individuel pædagogisk støtte det meste af døgnet til at strukturere hverdagen, løse konflikter og til personlig hygiejne. Andre af børnene kan støttes i fællesskaberne og har mere brug for guidning og hjælp til refleksion over egen udvikling. Himmelev kan være en krævende arbejdsplads, hvor det at tilbyde børn, med meget komplekse vanskeligheder indenfor autismeområdet, en genkendelig og overskuelig struktur, kalder på overblik og omtanke hos medarbejderne.

Institutionen er præget af et tæt samarbejde om den højt specialiserede behandlingsmæssige indsats. Vi har intern skole, så pædagoger og lærere kan sikre et sammenhængende tilbud til børn og unge. Vi har socialrådgiver og psykologer som bidrager til et godt forældresamarbejde og til et højt niveau i det behandlingsmæssige arbejde.

Dokumentation af det daglige behandlingsarbejde er en væsentlig del af pædagogernes arbejde. Dokumentationen er afgørende for at yde den høje kvalitet i behandlingsarbejdet, som Himmelev er kendt for. Vi anvender i den daglige journalisering, det nyudviklede Sensum One system.

Det pædagogiske arbejde foregår fortrinsvis i eftermiddags- og aftentimerne og med arbejde hver anden weekend. Der kan være mulighed for ansættelse på færre timer. Vi har mulighed for at anvende institutionens biler, ved aktiviteter i eller udenfor lokalområdet. Det er derfor vigtigt, at du har kørekort.

Som pædagog på Himmelev behandlingstilbud bliver du en del af et dedikeret og højt specialiseret arbejdsfællesskab, hvor det er muligt at tilrettelægge det daglige behandlingsarbejde, så hver enkelt barn støttes bedst muligt i at trives, udvikle sig og lære.

Du er velkommen til at kontakte os for mere information. Dette via vores hjemmeside; www.himmelevbehandlingstilbud.dk eller telefonisk/pr. mail til de oplyste kontaktpersoner.

Vi forholder os løbende til indkomne ansøgere.

#cloudFrame #content span.toggleDescription { display: none; } .showImgInfo { max-width: 400px !important; } .dateInfo { display: none; } .holder { background: none !important; } .border-bottom-fix { background: none !important; } .ImageContainer, .ImageCaption, .border-bottom-fix { display: none !important; } #HrskyenKnap { padding: 6px; border-radius: 4px; display: inline-block; color: #fff; background-color: #008BB1; text-decoration: none; } Kontaktperson(er):

Britt Hansen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvalsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvalsø
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Uddannet pædagog søges til førskolegruppe. Den gode måltidskultur. Det rige og udfordrende udeliv. Det legende og trygge børnefællesskab. Det er blot nogle af de pædagogiske udviklingsområder..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    Vi er De sociale tilbud til borgere med udviklingshandicap i [xxxxx], hvor vi søger en kollega som er uddannet pædagog eller social og sundhedsassistent. Kan du lide at gøre en forske..
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Roskilde

    Det er nu, at Børne- & Ungdomspsykiatrien skal udvides, så vi er rustet til fremtiden - og vi glæder os! Vi skal have endnu mere fokus på de udgående funktioner og samarbejde med vores kommunal..
    • Pædagog
    • Roskilde
    Få mere info
  • Pædagog i Slagelse

    Da Sikringsafdelingen har en mandlig sikkerhedsnormering, som kræver tilstedeværelse af mænd i alle vagter jf. særlig dispensation fra Sundhedsstyrelsen, søger vi en mandlig pædagog til SL14. D..
    • Pædagog
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvalsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvalsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hvalsø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. juli 2024 1
27. juli 2024 1
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
15. juli 2024 1
14. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1