Pædagog/ pædagogisk assistent på Himmelev behandlingstilbud i Hvalsø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Hvalsø

Vi søger uddannede pædagoger og pædagogiske assistenter, som brænder for at være med til at give børn og unge en tryg og udviklende hverdag med afsæt i individuelt tilrettelagte behandlingsplaner. Som medarbejder på Himmelev, bliver du en del af et dedikeret og højt specialiseret arbejdsfællesskab med 120 kollegaer fordelt på tre døgnafdelinger, et dagafsnit og en intern skole. Her tilrettelægges det daglige behandlingsarbejde, så hver enkelt barn støttes bedst muligt i at trives, udvikle sig og lære.

Arbejdet er kendetegnet ved målrettede indsatser, som evalueres løbende i det tværfaglige samarbejde bl.a. sammen med Himmelevs psykologer, socialrådgiver og interne skole. Vi arbejder efter individuelt tilrettelagte behandlingsplaner og benytter os af anerkendte faglige pædagogiske metoder som er tilpasset vores behandlingstilgang og værdisæt. Vi kalder det for Himmelevmodellen. Du bliver en del af et team, som i fællesskab planlægger og udfører den pædagogiske indsats omkring barnet.

Dokumentationen er afgørende for at yde den høje kvalitet i behandlingsarbejdet, som Himmelev er kendt for. Derfor bliver dokumentationsarbejdet en væsentlig del af dine arbejdsopgaver. Vi anvender Sensum One systemet til dokumentation.

Vores målgruppe er børn og unge med udfordringer inden for hele autismespektret og derudover andre psykiske og kognitive vanskeligheder. Børnene og de unge på Himmelev er mellem 5 og 18 år. De er meget forskellige, men har alle autisme. Nogle er mentalt retarderede og har brug for hjælp til f.eks. personlig hygiejne, mens andre primært skal støttes i sociale situationer. De har alle brug for omsorg, støtte og struktur fra tydelige voksne, der kan betrygge dem, hvis de bliver grebet af angst, eller frustration. De har ligeledes brug for erfarent personale, som gerne har kendskab til autisme og arbejdet med børn og unge, som har generelle funktionsnedsættelser.

Personalet på bo-afdelingerne arbejder både alene og som en del af et team, der fælles har ansvaret for børnegruppens udvikling og trivsel. Det betyder, at du både skal være parat til at træffe beslutninger alene, men også til at følge de fælles beslutninger. Du kan altid regne med, at blive bakket op af institutionens ledelse, psykologer og socialfaglige medarbejdere.

Selvom børnene og de unge har brug for en struktureret og forudsigelig hverdag, sker det ofte, at dagen går anderledes end forventet. Du kan derfor glæde dig over, at ikke to arbejdsdage er ens, og du skal kunne lide at have mange bolde i luften. Samtidigt skal du være forberedt på, at nogle af børnene/de unge i perioder i bestemte situationer, kan være voldsomme og udadrettede i deres adfærd.

Som medarbejder på Himmelev, skal du være parat til at udvikle dig sammen med os. Vi arbejder efter velbeskrevne faglige metoder, med særlig fokus på narrativ tilgang, Marte Meo, kognitiv tilgang og tilpas forenkling. Arbejdet kan til tider foregå i et udfordrende miljø. Derfor får du oplæring i vores særlige måde, at arbejde på og træning i konflikthåndtering.

Himmelev stiller forskellige refleksionsrum til rådighed for dig som medarbejder. Vi mødes til personalemøder, teammøder, behandlingsmøder, supervision, kursus- og temadage.

Børnene og de unge har brug for kvalificeret pædagogisk og sundhedsfaglig støtte døgnet rundt og du må påregne og være indstillet på, at arbejde både dag, aften, hver anden weekend og på helligdage. Vi kan tilbyde ansættelse i en af vores to døgnafdelinger:

Arbejdstiden vil være fordelt på dag- og aftenvagter, typisk 7-15 og 13-23. Der skal påregnes arbejde hver anden weekend.

Alle stillinger er på gennemsnitlig 37 timer pr. uge. Der er mulighed for ansættelse pr. 1.11.2021 eller senere. Vi tilpasser rammerne til børnenes behov, derfor oplever vi at både børn og medarbejdere kan flytte fra en afdeling til en anden, hvis det skønnes at være til gavn for barnets udvikling og behandlingsbehov eller driften generelt.

Det er nødvendigt, at du har kørekort til alm. personbil.

Yderligere information om Himmelev kan indhentes på telefon 47 32 95 00 eller hos en hos en af vores afdelingsledere Anette Wissing 24 93 92 62, Diann Huniche 25 16 49 55 eller Mette Rønne 40 48 45 08.

Ansøgningsfristen er 21.11.21 kl. 12

Vi forholder os løbende til indkomne ansøgninger


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvalsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvalsø
  • Søndag den 21. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvalsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvalsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hvalsø over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 1