Genopslag: Børnehuset Baunevangen søger ny leder der kan sikre en rød tråd i et stort hus med både special- og almenp...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

For at udvide ansøgerkredsen har vi valgt at genopslå stillingen - Vi søger stadig en leder der er anerkendende og kan lide at være synlig i dagligdagen.

Børnehuset Baunevangen er en stor 0 - 6 års institution beliggende tæt på Hvidovre Torv, grønne områder og med gode offentlige transportmuligheder.

Vi har en mangfoldig børnegruppe på cirka 160 børn fordelt på 10 grupper, og 45 engagerede og udviklingsparate medarbejdere, heriblandt 2 ressourcepædagoger. Grupperne er fordelt i fire mindre teams (i daglig tale afdelinger) under navnene; Engen, Skoven, Dalen og Hjortene. Dalen er vores vuggestue, og de har en "skovbande", der kører i skoven hver dag. Hjortene er vores specialgruppeordning, som har til huse i helt nyindrettede lokaler med bl.a. snoezelinspireret rum (sanserum) og gode muligheder for at arbejde i meget små grupper. Vi arbejder med strukturerede netværksmøder med tværfaglige samarbejdspartnere, både i specialgruppen og i almengrupperne.

Baunevangen er i gang med at udbygge og dygtiggøre sig inden for sansemotorik, som danner grundlaget for vores børnesyn i huset. Vi tager afsæt i Vends motorik og naturuddannelse i det pædagogiske arbejde, med børn i både specialgruppen og i almengrupperne, herunder børn i udsatte positioner. Samtidig arbejder vi videre med den neuropædagogiske tilgang, der for nuværende er den bærende metode i specialgruppen, men som vi ønsker udbredt i resten af huset. Vi er optagede af bæredygtighed på alle niveauer, både ift. anvendelse af ressourcer, genbrug, sociale fællesskaber og indkøb.

Hvad kan du forvente som leder i Hvidovre Kommune?

Dagtilbudsområdet er en del af Center for Børn og Familier, og du vil referere direkte til centerchefen.

Som dagtilbudsleder bliver du en del af en åben kultur, og du kan i høj grad forvente at blive inddraget og få indflydelse både på den strategiske- og faglige udvikling på det samlede 0-6 års område, gennem deltagelse i Ledernetværk og diverse arbejdsgrupper.

Ledelsesteamet består af dig og din daglige leder, der umiddelbart ikke har skemalagte børnetimer.

Samtidigt bliver du en del af en stærk og engageret ledergruppe på 29 dagtilbudsledere. Du vil, sammen med din daglige leder, blive tilknyttet et ledernetværk med kompetente ledelseskollegaer.

Ledelsesnetværket er et forpligtende fællesskab, hvor der er rum for, og forventninger til, at du bidrager til fælles opgaveløsning, refleksion, videndeling og sparring.

Du vil blive tilknyttet en mentor, som er en lederkollega der vil introducere dig til Hvidovre Kommune.

Som ansat i Hvidovre kommune får du gode muligheder for at udvikle dig fagligt i jobbet, fx gennem efteruddannelse og deltagelse i interne forløb.

Din profil

Som leder af Baunevangen sætter du rammen for den pædagogiske retning, som du udvikler sammen med et fagligt, professionelt og engageret personale. Du driver forandringsprocesser og understøtter et arbejdsfællesskab, hvor tillid, situationsbestemt ledelse og godt arbejdsmiljø vægtes højt. Du vil have det overordnede ansvar for den pædagogiske udvikling. Du skal samtidig tage ansvar for økonomistyring, strategisk ledelse og drift i dagligdagen. Alt sammen i tæt samarbejde med den daglige leder.

Vi forventer, at du er uddannet pædagog og har ledelseserfaring. Vi ser meget gerne at du har, eller er i gang med, en diplomuddannelse i ledelse eller pædagogisk akademisk overbygning.

Derudover ønsker vi, at:

  • Du har interesse for specialområdet, og kender eventuelt til den neuropædagogiske tilgang.
  • Du er en samlende kraft der grundlæggende besidder et positivt livs- og menneskesyn.
  • Du evner, på en faglig og professionel måde, at skabe arbejdsglæde og engagement gennem bl.a. faglig anerkendelse i hverdagen, så medarbejderne oplever sig set, hørt og forstået.
  • Du er lyttende og anerkendende, og kan skabe relationer til alle forældre, og du prioriterer forældresamarbejdet højt.
  • Du skaber værdi i samarbejdet bl.a. gennem MED lokaludvalg/ TRIO-samarbejdet, og sikrer derved inddragelse af medarbejderne.
  • Du er ansvarsbevidst, struktureret og rummelig, humoristisk og forandringsparat.
  • Du ser det positive i forskelligheder, og formår at inddrage dette som en styrke og indgangsvinkel til fælles undren, refleksion og læring i personalegruppen.
  • Du formår at formidle og omsætte kommunale og nationale mål, strategier og politikker, herunder den styrkede pædagogiske læreplan, til praksis med tæt inddragelse af hele personalegruppen og forældrene så det kan mærkes i børnehøjde.

Selvom vi er et hus med en klar pædagogisk retning, vil vi gerne udfordres på nye tanker og visioner og vi er åbne for nytænkning og inspiration.

Du kan læse mere om områdets visioner, mål og strategier på Hvidovre Kommunes hjemmeside

Vil du vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen og/eller institutionen kan fås ved henvendelse til Centerchef Michael Karlsen på 4175 0777

Løn og ansættelsesforhold
Lønnen er som udgangspunkt placeret på løntrin 47, + tillæg for specialgruppe, erfaring og evt. relevant diplomuddannelse. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2022 eller snarest derefter. Der indhentes straffe- og børneattest ved ansættelse på Børne- og ungeområdet i Hvidovre Kommune.

Ansøgningsfrist: Vi skal have modtaget din ansøgning senest søndag d. 28. november 2021.

Første samtalerunde holdes den 6/12. Anden samtalerunde afholdes den 16/12. Ansættelsessamtalerne forventes at blive afholdt i dagtimerne. Der vil blive foretaget en personlighedstest mellem første og anden samtale.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8b57b5cf)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Hvidovre
  • Søndag den 28. november 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
10. juli 2024 15
9. juli 2024 15
8. juli 2024 14
7. juli 2024 11
6. juli 2024 11
5. juli 2024 11
4. juli 2024 11
3. juli 2024 10
2. juli 2024 8
1. juli 2024 5
30. juni 2024 5
29. juni 2024 5
28. juni 2024 6
27. juni 2024 7
26. juni 2024 5
25. juni 2024 6
24. juni 2024 7
23. juni 2024 7
22. juni 2024 7
21. juni 2024 7
20. juni 2024 7
19. juni 2024 11
18. juni 2024 9
17. juni 2024 11
16. juni 2024 11
15. juni 2024 12
14. juni 2024 13
13. juni 2024 15
12. juni 2024 15
11. juni 2024 15
10. juni 2024 15