Vikarstilling: Stærk relationel profil til en kombineret stilling til Udrejsecenter Kærshovedgård (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - Ikast

Røde Kors asylafdeling søger en engageret medarbejder med stærk relationer profil til en kombineret stilling, hvor arbejdsopgaverne veksler mellem voksenaktiveringsfunktion og frivilligkoordinatorfunktion på Udrejsecenter Kærshovedgård. Stillingen er et barselvikariat på ni måneder, dog med mulighed for forlængelse.

Udrejsecenter Kærshovedgård drives af Kriminalforsorgen med Røde Kors som underleverandør af en række ydelser. Centeret har en kapacitet på 400 beboere, som består af afviste asylansøgere i udsendelsesposition, udlændinge med udvisningsdom og personer på tålt ophold.

Vi ønsker at opbygge og vedligeholde asylansøgernes ressourcer med henblik på at styrke den enkeltes evne til at mestre sit eget liv, både med hjemsendelse eller evt. integration for øje. Medarbejderne yder faglig vejledning, rådgivning og støtte med det formål at medvirke til, at beboerne bevarer og eventuelt udvikler deres personlige og faglige kompetencer sammen med deres sociale relationer.

Vores overordnede opgave er at skabe en tryg, meningsfuld og værdig hverdag med fremtidsperspektiv for centrets beboere.

Du kan læse mere om og Røde Kors’ opgaver på Udrejsecenter Kærshovedgård her.

Arbejdsopgaver:

Frivillighedskoordinatorfunktionen går ud på koordinering af frivilligindsatsen på Udrejsecenter Kærshovedgård, herunder opbygning, koordinering og organisering af det frivillige arbejde i og uden for centrene. Frivillighedskoordinatoren skal samarbejde med den lokale Røde Kors afdeling bl.a. frivilligkonsulent. Listen er ikke udtømmende, men følgende er et udpluk af konkrete opgaver i funktionen:

  • Afdække behov sammen med beboere, frivillige og ansatte, herunder tilpasse eksisterende og udvikle nye aktiviteter og udfærdige beskrivelser af frivillige aktiviteter
  • Rådgive og støtte centrets faggrupper i forbindelse med opstart og organisering af den frivillige indsats, og hjælpe med at understøtte kontakten mellem den frivillige aktivitetsleder og kontaktperson i faggruppen
  • Vejlede og rådgive de frivillige aktivitetsledere
  • Rekrutterer nye frivillige til aktiviteter samt tage imod henvendelser fra nye frivillige
  • Afholde informationsmøder, kvartalsvise temamøder og undervise på kurser
  • Indgå i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og foreningslivet
  • Administration af centrets frivilligbudget
  • Holde sig opdateret om nye strømninger indenfor frivillighed gennem deltagelse på konferencer m.fl.


Voksenaktiveringsfunktionen har som sit formål at tilvejebringe rammer for aktivering af centrets beboere i henhold til lovgivning på området. Medarbejderen skal sikre, at aktiviteter og aktivering (praktikker) giver den enkelte asylansøger mulighed for at fastholde og forbedre egne ressourcer og potentialer. Som ansat i asylafdelingen skal du understøtte den frivillige indsats inden for dit arbejdsområde og sikre beboerinvolvering. Følgende er et udpluk af opgaver i funktionen:

  • Tilbyde aktiviteter og interne og eksterne aktiveringer/praktikker
  • Skabe trygge og forudsigelige rammer i aktivitetstilbuddene
  • Indhente og formidle ny information på området, samt kvalitetsudvikle aktivitets- og aktiveringsforløb
  • Varetage opgaven som praktikvært for centrets beboere
  • Afholde kompetenceudviklingssamtaler ved kontraktfornyelse ved behov
  • Løbende opdatering af praktikkataloget
  • Samarbejde med eksterne aktører m.fl.


Kvalifikationer:

Vi forventer, at du er god til at skabe relationer og opbygge netværk, god til at skabe rammerne for og afholdelse af aktivitets- og praktiktilbuddene og skabe ejerskab og engagement hos beboerne. Som person har du et godt overblik og kan håndtere en hverdag med alsidige opgaver. Herudover gerne erfaring med arbejde med mennesker af anden etnisk herkomst og i en svær livssituation.

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads med et humanitært værdigrundlag, hvor hverdagen er afvekslende og tempoet ofte højt. Vi sætter pris på at skabe rammer for medarbejdernes eget initiativ og at skabe en hverdag, hvor der er plads til smil, støtte og fællesskab. Vi tilbyder faglig og personlig udvikling og supervision sammen med dine kollegaer.

Løn- og ansættelsesvilkår: Sker efter overenskomst med HK/SL (Staten)
Arbejdstid: 37 timer, opgaver i eftermiddags- og aftentimerne på forventes
Kørekort: Nødvendigt for opgavevaretagelsen
Tiltrædelse: Hurtigst muligt
Arbejdssted: Kærshovedgård 17, 7430 Ikast
Straffeattest: Vi skal gøre opmærksom på, at der ved ansættelse skal fremvises en udvidet straffeattest, og at ansættelsen til enhver tid er betinget af Kriminalforsorgens sikkerhedsgodkendelse
Yderligere oplysninger: Kan fås i begrænset omfang ved henvendelse til Simone Mengers E: [email protected]
Infomøde: Der afholdes informationsmøde for alle interesserede mandag den 19. september kl. 18.00-20.00. Mødet afholdes på Udrejsecenter Kærshovedgård.
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt og senest 25. september 2022
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt den 26. september eller snarest herefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ikast
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Herning

    Der er bud efter PPR, så derfor er vi så heldige, at vi kan ansætte flere pædagogisk psykologiske vejledereHar du stærke vejledningskompetencer kombineret med en solid pædagogisk og didaktisk p..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Rosenholm søger en dygtig pædagog. Her er højt til loftet og fagligheden er i højsædet.Vi er et bosted for udviklingshæmmede, der er i rivende udvikling. Vi satser på at skabe det bedste liv fo..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    En enestående mulighed for dig, der vil børn, pædagogik og (små) menneskers udvikling i naturskønne omgivelserProjektstilling 37 timer – ansættelse 1. august 2024.I [xxxxx] har vi..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info
  • Pædagog i Herning

    Har du lyst til et spændende ledelsesmæssigt job med en stor spændvidde, både i kraft af et pædagogisk og fagligt bredt felt, med ambitiøse og dygtige medarbejdere og i en kommune der tager udvikli..
    • Pædagog
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ikast

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ikast over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ikast over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 3
4. juli 2024 3
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 2
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2