Pædagog søges 37 timer til faglig stærk daginstitution

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ishøj

”Hvis alle gjorde som Ishøj, havde Danmark ingen ghettoer!”(citat Borgmester Ole Bjørstorp)

Ishøj har ingen børn i ghettoer!

Vi kan noget helt særligt I Ishøj, og noget helt særligt i Børnehuset Ørnebo.

Vi søger Ørnebo 1 pædagoger 37 timer.

Børnehuset Ørnebo søger nogen faglig dygtig og ambitiøs pædagog, som sammen med os, kan fortsætte med at styrke den stærke pædagogiske indsats, som, Ishøj og Ishøjs Kvalitetsparametre, er kendt for.

Vi, som arbejder i Ishøj og derfor også i Ørnebo, drives og inspireres af den mangfoldighed af børn og familier, som karakteriserer Ishøj kommune. Det er vi stolte af.

Børnehuset Ørnebo er en integreret daginstitution. Vi har to store flotte huse med en helt særlig pædagogisk indretning. Vores huse er delt op i flere forskellige lege-og læringsmiljøer.

Vi har blandt andet kreative rum, konstruktions rum, bevægelses rum, rollelegs rum og stille rum. Derfor har vores børn rigtige gode arealer til rådighed.

Det giver os mulighed for, at arbejde med små læringsmiljøer og legefællesskaber, over hele dagen.

Vi har desuden et stort fælles uderum, der omkranser vores huse. Det uderum indgår som endnu et vigtigt læringsmiljø for vores børn.

Børnehuset Ørnebo har mellem 90-100 børn fordelt i børnehave og vuggestuegrupper i begge huse. Vi er ca. 22 ansatte. Vi mener, at vi har den bedste størrelse på en daginstitution.

Vores pædagogik, vores indretning og vores organisering går hånd i hånd. Det skaber gode muligheder for at dyrke fordybelsen, kreativiteten, børneperspektivet, medbestemmelsen, forældreinddragelsen, relationen, nærværet og den sproglige udvikling.

Vi er ambitiøse, vi er dedikerede, og vi har en faglig glæde for vores fag. Vi ved at : ”Dagtilbud af høj kvalitet har en væsentlig betydning for, hvordan børn klarer sig senere i livet!” – Det, er en motiverende sag at arbejde for.

Vil du høre mere om os, så kom forbi til et besøg. Ring til os på tlf 43 57 41 30 eller på 21 76 04 87 og lav en besøgsaftale. Vi glæder os til at fortælle dig om vores vigtige arbejde.

HUSK at din ansøgning skal indeholde et CV og et kopi af dine uddannelsespapirer. Hvis du er under uddannelse, kan du blot skrive det i din ansøgning.

Vi ser frem til at møde fra dig J

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ishøj.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Ishøj
  • Tirsdag den 03. august 2021

Lignende jobs

  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Greve Kommune har vi 25 dagtilbud for børn i alderen 0 – 6 år, som løbende søger pædagogisk personale i både faste og midlertidige stillinger – deltid eller fuldtid. Vores pædagogiske personale har vidt forskellige kompetencer, men fælles for alle er interessen i skabe en tryg og nærværende hverdag for alle børn.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    I Lundebo gør børn og voksne deres bedste. Lundebo er fordelt ved 4 vuggestuestuer, hvor en af vuggestuestuerne er med to basispladser. Vi er to pædagoger og to pædagogmedhjælpere på hver stue i vuggestuen.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog i Greve

    Fri kontakt
    Vi var i mål med ansættelserne, men en hoppede fra. Derfor har du nu muligheden for at blive en del af et nyt team omkring vores børnehaveklasse og S-SFO. S-klasserne er en autismepædagogisk specialklasserække fra 0. – 9. klasse. Vi ligger på en helt almindelig folkeskole lige ved Hundige Station, Hundige Strand og Waves.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Strandskolen er en tresporet skole i Karlslunde tæt på skov, strand og mose, med 620 elever, hvor indskolingen og SFO udgør ca. 300 børn. Skolen er faseopdelt i 0-5. klasse og 6.-9 klasse og er nu og frem til 2025 i gang med en omfattende renovering.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Ishøj

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Ishøj over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Ishøj over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1