Pædagog til skole og SFO på [xxxxx] 1.marts

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jelling

Vi søger en dygtig og engageret pædagog til skoleopgaver i 0.klasse og til at fortsætte udviklingen af vores populære fritidsordning. Skoleopgaverne rummer både dansk og matematik – og meget gerne motorik, bevægelse og idræt.

Vi tilbyder en arbejdsplads hvor tingene lykkes, hvor der ikke er langt fra tanke til handling, hvor der er frihed under ansvar, åbenhed og god stemning.

Nyder du det lange seje pædagogiske træk? Kan du skabe rammer og retning for børnenes sociale og faglige udvikling? Og befinder du dig godt og naturligt, som midtbanespiller mellem børn, kollegaer og forældre?

Vi glæder os til at få endnu en spiller med på holdet til marts. Særligt hvis du kan svare ”JA” til følgende:

  • Brænder du for børns udvikling?
  • Er du den stabile voksne, som kan være det daglige holdepunkt?
  • Har du stærke kompetencer og erfaring som skolepædagog?
  • Nyder du at varetage børnenes skolestart?
  • Er du fagligt alsidig og glad for bevægelse?

Jelling Friskole er fra 2013 og vi har på kort tid opbygget en dynamisk og stærk skolekultur, som er funderet i vores 3 værdiord: Glæde, kompetencer og fællesskab.

Skolen er i fortsat udvikling og du får mulighed for at præge skole og fritidsdel med dine tanker og ideer, sammen med resten af teamet. Fortæl os hvad du brænder for.

Skolens hverdag er præget af nærhed, nærvær, temaundervisning, en populær fritidsdel, bred faglighed og glade børn og voksne. Vi har 160 elever fordelt på 0.-9.klasse. Jelling Friskole holder til i UCL´s bygninger midt i Jelling, og vi samarbejder på kryds og tværs med pædagog- og læreruddannelsen.

Er du blevet nysgerrig, så gå på opdagelse på www.jellingfriskole.dk og kontakt os gerne for yderligere information og en rundvisning: Skoleleder Brian Salomonsen, [email protected] – telefon 22387335.

Send din ansøgning til [email protected] senest mandag den 24.januar kl.12.00 (gerne i én samlet fil). Vi forventer at afvikle samtaler i løbet af uge 4

Ansættelsen er en fuldtidsstilling og sker efter gældende overenskomst.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jelling.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Jelling
  • Mandag den 24. januar 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Jelling

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Jelling over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Jelling over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1