Pædagog til børnehuset Troldebo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jerslev Sjælland

Om jobbet

Er dette din kommende arbejdsuge som pædagog?

Det er mandag morgen i børnehuset Troldebo. Du møder ind som pædagog på alfestuen i børnehaven, hvor du sammen med en anden pædagoger og en pædagogmedhjælper har ansvaret for børnehavens yngste børn og de ældre vuggestuebørn. Til formiddag skal I have stuemøde, hvor I skal drøfte hvordan I kan bruge data fra de udfyldte sprogtrapper på børnene, til at tilrettelægge de pædagogiske læringsmiljøer ud fra børnenes nærmeste udviklingszone. Efterfølgende går I sammen med børnene i gang med rutinesituationen frokost, som er nøje beskrevet i et handlingsskema med fokus på børnenes selvhjulpenhed.

Efterfølgende på legepladsen, hvor der er børneinitierede lege, ser du en konflikt mellem to børn som slår hinanden. Du hører din kollega forsøge at stoppe konflikten, men undrer dig over om hun har indtænkt et børneperspektiv i sin konflikthåndtering. Derfor tager I senere en faglig drøftelse som led i institutionens åbne undringskultur, og sammen bliver I enige om et aktionslæringsforløb som afslutningsvis evalueres med jeres kollegaer til et personalemøde.

Senere på ugen har du ø-tid ved vores arbejdsstation, hvor du skal forberede et kommende samarbejdsmøde omkring et barn i en udsat position. Til mødet bliver du vejledt i handlemuligheder af en psykolog, fysioterapeut og en logopæd, og sammen med din teamleder bliver I enige om en egenfaglig indsats som du formulerer og efterfølgende arbejder med i en handleplan.

Du afslutter ugen med 'festlig fredag' hvor der er fokus på børnenes brobygning på tværs af stuer og afdelinger, og i pausen mødes du skiftevis med dine kollegaer og ønsker god weekend. I næste uge er det sammen med dine stuekollegaer din tur til at invitere de andre på et socialt arrangement som alle frivilligt kan deltage i.

I børnehuset Troldebo søger dig til fast ansættelse på 33-36 timer, helst pr. 1. august 2022 - men vi venter gerne lidt på dig, hvis du besidder ovenstående kompetencer.

I din ansøgning læser vi gerne eksempler på hvordan du:

  • fagligt vil sikre børn og forældre en god indkøring i Troldebos børnehus.
  • aktivt vil bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Mere praktisk har vi brug for at du:

  • kan arbejde i den fulde åbningstid mellem kl. 06.15 - 16.45.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst med BUPL.

Har du under 6 års erfaring som pædagog, så er startlønnen i Kalundborg Kommune på løntrin 29. Jfr. forhåndsaftalen hvor vi forlods giver 3 løntrin på baggrund af grunduddannelsen.

Løntrinene bortfalder når de centrale løntrin for 6 års beskæftigelse opnås.

Hvis du vil vide mere

Yderligere oplysninger kan indhentes hos pædagogisk teamleder Mie Høtoft Nielsen, tlf. 51 60 26 38 eller på vores hjemmeside www.troldebo-kalundborg.aula.dk.

Ansøgning

Ansøgning, cv samt relevante bilag fremsendes via nedenstående links, og elektroniske Ansøgningsfristen er torsdag den 23. juni 2022.

Ansættelsessamtaler forventes at blive afholdt mandag den 27. juni 2022.

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Novo Nordisk har for nylig offentliggjort, at de frem mod 2027 vil investere 17 mia. i deres produktionsanlæg i Kalundborg. Senest har Chr. Hansen og AP Terminals etableret sig i Kalundborg og flere virksomheder er på vej. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo og leve, uddanne sig, arbejde og drive virksomhed.

Kalundborg Kommune har lanceret en podcastserien "Karriere på Kalundborgsk". I serien fortæller en række medarbejdere om, hvordan deres karriere har formet sig med et job i Kalundborg Kommune. Serien er et led i kommunens bestræbelser på at rekruttere dygtige medarbejdere.

Hør dem her: https://karrierepaakalundborgsk.podbean.com/

Vi opfordrer alle uanset baggrund, køn, religion mv. til at søge.

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jerslev Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Jerslev Sjælland
  • Torsdag den 23. juni 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Jerslev Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Jerslev Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Jerslev Sjælland over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
5. juli 2024 1