Bliv pædagog i ’Klubben’ med timer i skolen og koordinator-funktion på Jyderup Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Jyderup

Finder du glæde i at være en del af en vigtig sammenhængskraft mellem SFO2/Klub og skole, hvor du danner tætte relationer til vores børn og unge og sammen med dine kollegaer, er med til at skabe bevægende oplevelser og aktiviteter, der giver selvforståelse og danner fællesskabsfølelse?

’At arbejde i ’Klubben’ er ikke et arbejde – det er en livsstil’

Kom med i klub! Kom med i skole! Kom med på Jyderup Skole – en skole og fritidsdel, hvor vi sammen får tingene til at ske. Hvor vi sammen sætter en stor ære i at være glade, omsorgsfulde, igangsættende og fagligt dygtige forbilleder for vores børn og unge.

SFO2 – også kaldet Klubben – er en vigtig del af Jyderups børn og unges hverdagskultur. Vi er en velbesøgt og velkørende SFO2 med ca. 155 skønne og nysgerrige børn og unge – på skolen har vi knap 460 elever fra 0. – 9. klasse i to spor.

Som pædagog i SFO2 bliver du en tæt del af et godt og humørfyldt team på seks kollegaer, der er kendetegnet ved at være skrappe på udvikling og igangsættelse af det tilbud vi giver vores børn og unge. Teamet rummer mange forskelligheder og kompetencer, og supplerer derfor hinanden rigtig godt. Vi laver bl.a. mad til de to ugentlige aftenåbninger, går i de kreative værksteder, gamer den i vores gamer-rum, bruger hallen til masser af sjov, leg og bevægelse og tager på ture ud i det blå. Her kan nævnes disc-golf, svømmehal, pigeture og drengeture, den årlige tur til Lalandia og meget andet, som du selvfølgelig også selv har masser af idéer til.

Vi holder til i egne og gode lokaler, i en særskilt bygning på skolen, og her har vi det ganske frit og godt.

I skolen som skolepædagog bliver du en del af et dygtigt kollegateam på mellemtrinet 4. – 6. årgang, der er kendetegnet ved at ville udvikling, gøre sig umage, løfte i flok, interesserer sig for og anerkender eleverne med fokus på fællesskab.

Din funktion som koordinator i SFO2 fylder ikke alt for mange timer, men indeholder væsentlige opgaver som at koordinere hverdagen, lægge skema, dække ind ved ferie og sygdom, ansvar for Klubbens budget og økonomi samt evt. samarbejde med SSP.

Du indgår desuden i tæt samarbejde med pædagogisk leder, Charlotte Jensen.

Hvem er du?

Vi er nysgerrige på hvem du er og hvad du kommer med. Hvor du kan se dig selv som en spændende kollega og en voksen, der er rigtig god til at connecte med vores unge mennesker.

Vi forestiller os at du kan noget med bevægelse – noget hvor alle kan være med og oplever succes og sammenhold.

Vi forestiller os også, at du synes det er interessant med en solid fod i både SFO2 og skole, og drager fordel af din relation fra fritidsdelen, når der i skolen er behov for støtte og vejledning, og at du omvendt følger op på ting der skete i skolen, når den står på klubtid.

Som pædagog med timer i skolen ved du, at din arbejdstid ligger forskelligt og at der også vil være aftendage og weekendarbejde, når vi af og til holder overnatning, tager til Lalandia eller oplever noget helt tredje.

I teamet er der relativ frihed til at sammensætte arbejdsugen, så måske arbejder du kun hver anden uge i skolen, for i stedet at have fuldt fokus på SFO2 – ugen efter er du både i skole og SFO2. Vi kalder det ’frihed under ansvar’ og er bevidste om at medinddragelse og involvering er vigtigt for det gode arbejdsmiljø og for den en moderne arbejdsplads vi gerne vil være.

På Jyderup Skole mødes du af:

  • En dejlig og levende skole og SFO, med god adgang til tog, bus og ture ud i verden
  • Et medarbejderkollegie med ca. 50 søde og rare kollegaer, der venter på dig
  • Et spirende undervisningsmiljø i udvikling og forandring vi sammen skaber
  • Skoleskov, flotte udeområder, historiske bygninger og højt til himlen
  • Et frihedsforsøg, som giver nye veje at gå – læs mere her: https://børnenesskole.dk

Lyder det som noget for dig? Kom og besøg os!

Hvis ovenstående har fået det til at gibbe lidt ekstra i dig, så vil vi glæde os til at høre fra dig. Kontakt pædagogisk leder, Charlotte Jensen, på tlf. 72 36 75 93 og aftal en tid til et besøg til en rundvisning og svar på dine spørgsmål.

På skolens hjemmeside kan du læse mere om vores skole og på vores facebookside kan du opleve forskellige hverdagsfortællinger.

Vi glæder os allerede til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist
23. oktober 2022.

Samtaler
25. oktober 2022.

Opstart
1. december 2022.

Alle kvalificerede ansøgere opfordres til at søge stillingen uanset køn, alder, handicap, etnicitet, politiske og religiøse overbevisninger eller seksuel orientering.

Holbæk Kommune er en kommune med en god balance med Holbæk By og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 72.500 indbyggere og 4.500 medarbejdere.
Holbæk Kommune har røgfri arbejdstid.
Holbæk Kommune er organiseret i seks kerneområder i stedet for traditionelle forvaltninger eller afdelinger som gør, at vi tilstræber at gøre op med strukturer og mønstre, som gør det bøvlet at yde en god og sammenhængende service. Kerneområderne kalder vi Aktiv Hele Livet, Arbejdsmarked, Uddannelse og Borgerservice, Læring og Trivsel, Social Indsats og Udvikling, Vækst og Bæredygtighed og Kultur, Fritid og Ungeliv. Kerneområderne understøttes af de tre stabsfunktioner Organisationsservice, Økonomi og Ledelsessekretariat og Kommunikation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Jyderup.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Jyderup
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Pædagog i Kalundborg

    Om jobbet Stillingen er en deltidsstilling på 32 timer. Du følger dog skoleårets gang, og dermed har du en gennemsnitlig arbejdstid på 34 timer om ugen, så du kan optjene afspadsering til skolefe..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Kalundborg

    Vil du gøre en forskel for børn og unge med alvorlig synsnedsættelse, deres forældre og for fagprofessionelle der arbejder med målgruppen? Motiveres du af stærke faglige fællesskaber og et godt arb..
    • Pædagog
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Pædagog i Munke Bjergby

    Der blev sidste år ansat en kok til at lave mad sammen med vores beboere. Dette har været en succes og derfor ønsker vi nu at styrke tiltaget yderligere, hvorfor vi søger en husassistent på 20 time..
    • Pædagog
    • Munke Bjergby
    Få mere info
  • Pædagog på Midt-og Vestsjælland

    På Firkløverskolen tror vi på potentialet i alle elever. Er du pædagog med hjerte for trivsel og læring for alle elever? Så er det dig, vi har brug for. Vi søger en 37 timers pædagog til en .
    • Pædagog
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Jyderup

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Jyderup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Jyderup over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1