Enheden for Specialpædagogisk Støtte (SPS) søger AC-fuldmægtige til vores handicap-faglige team med viden og erfaring...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at sikre gode rammer og høj kvalitet for de specialpædagogiske støtteordninger til gavn for elever og studerende med funktionsnedsættelser? Har du lyst til at indgå i den daglige drift, som bidrager til rettidig støtte på uddannelsesområdet? Har du erfaring med at arbejde med elever og studerende, der er ordblinde eller har en psykisk funktionsnedsættelse? Så er du måske en af vores nye AC-fuldmægtige i SPS-enheden.

Om os SPS-enheden administrerer de statslige specialpædagogiske støtteordninger i forbindelse med skole og uddannelse. Støtten skal sikre, at elever og studerende med en funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige vilkår med andre. Støtten kan bl.a. bestå af it-hjælpemidler til elever og studerende med ordblindhed eller støttetimer til elever og studerende med psykiske eller neurologiske funktionsnedsættelser. Vi dækker de fleste uddannelser på Børne- og Undervisningsministeriets område og på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Vi administrerer ca. 100 aftaler om indkøb af diverse specialpædagogiske ydelser, træffer årligt ca. 130.000 afgørelser om tildeling af SPS og arbejder løbende med at kvalitetsudvikle SPS-ordningerne. SPS-enheden indgår i Center for Koncernregnskab, Puljer og SPS, som er en del af Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

SPS-enheden består af ca. 30 medarbejdere fordelt på fem teams; et sagsbehandler team, et tilsynsteam, et juridisk team, et tværgående team, samt et handicapfagligt team. Du vil blive en del af det handicapfaglige team, som vi er i gang med at udvide, idet vi igennem de seneste år har oplevet en stigning i antallet af ansøgninger om SPS. Du bliver desuden en del af en arbejdsplads med et godt socialt sammenhold, hvor vi alle brænder for at gøre det muligt for elever og studerende med funktionsnedsættelser at tage en uddannelse på lige fod med andre.

Dine arbejdsopgaver Som vores nye kollega skal du sammen med vores team på snart otte handicapfaglige medarbejdere og to studentermedhjælpere varetage opgaver på det handicapfaglige område både i tilknytning til udvikling af SPS-området og den konkrete sagsbehandling. Opgaverne løses i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i SPS-enheden.

Du vil bl.a. skulle:

  • Varetage den konkrete sagsbehandling, herunder vurdering af ansøgninger om SPS, dialog med uddannelsesinstitutioner om elever og studerendes støttebehov samt bidrage med handicapfaglige vurderinger i forbindelse med klagesager.
  • Udvikle rammerne for og indholdet i de specialpædagogiske støtteordninger, eksempelvis gennem samarbejde med uddannelsessektorerne og interessenter.
  • Bidrage med handicapfaglig viden i forbindelse med gennemførelse af udbud af specialpædagogiske ydelser, f.eks. ved indkøb af læse-skriveteknologi til ordblinde eller studiestøttetimer til studerende med psykiske funktionsnedsættelser.
  • Lede og koordinere projekter i relation til SPS-området.
  • Deltage i interne og eksterne arbejdsgrupper om f.eks. unge med funktionsnedsættelser i uddannelse m.v.
  • Løse diverse ad hoc-opgaver.


I mindre omfang skal du desuden bidrage til politisk betjening, herunder sagsfremstilling, koordinering af sager, ministerbetjening i samarbejde med departementet samt bidrage til svar i forbindelse med f.eks. udvalgsspørgsmål, høringer og lovforberedende arbejde.

Om dig Vi har brug for forskellige profiler i vores handicapfaglige team.

Profil 1:

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse eksempelvis cand.psych, cand.pæd.psyk, cand.pæd.soc, cand.pæd eller tilsvarende. Vi ser gerne, at du har erfaring i arbejdet med elever eller studerende med psykiske eller neurologiske funktionsnedsættelser, uddannelses- og/eller handicapområdet. Det er desuden en fordel, hvis du har erhvervserfaring fra en offentlig forvaltning og/eller kendskab til SPS-ordningerne.

Profil 2:

Vi forestiller os, at du har en akademisk uddannelse som audiologopæd eller tilsvarende. Det er en forudsætning, at du har viden og erfaring med ordblindeområdet; herunder kendskab til læse-skriveteknologi til personer med ordblindhed. Det er desuden en fordel, hvis du har erhvervserfaring fra en offentlig forvaltning og/eller kendskab til SPS-ordningerne.

Fælles for profilerne Derudover lægger vi vægt på, at profilerne har:

  • en stærk faglighed og analytisk sans, der kan omsættes til konkrete og praktiske løsninger
  • en pragmatisk, struktureret og udviklingsorienteret tilgang og kan tænke i nye og bedre løsninger
  • gode samarbejdsevner og et godt humør
  • evnen til at trives med et stort selvstændigt ansvar
  • evne til at se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne i et til tider højt arbejdstempo
  • gode skriftlige og mundtlige formidlingsevner
  • forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.


Løn- og ansættelsesvilkår Arbejdstiden er i gennemsnit 37 timer ugentligt. Du bliver som udgangspunkt ansat som AC-fuldmægtig efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Forventet tiltrædelse 1. januar eller hurtigst muligt derefter

Ansættelsessted: Frederiksholms Kanal 26, 1220 København

Vil du vide mere? Hvis du har spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte Louise Lindhardt på telefon 20336276, Stina Kjær Madsen på telefon 33925758, eller Kirstine Bygballe Mikkelsen på telefon 33925122.

Du kan læse mere om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på vores hjemmeside www.stukuvm.dk og om SPS-ordningerne på www.spsu.dk.

Lyder det som noget for dig? Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest onsdag den 30. november 2023.

Du søger stillingerne via vores hjemmeside uvm.dk/job. Vi forventer at afholde samtaler i uge 49 og 50. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København K
  • Onsdag den 30. november 2022

Lignende jobs

  • Omstillingskonsulenter til indsatsen "Tværfaglige ...

    Er du god til at indgå i udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at form..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København K over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0