To læringskonsulenter til FGU med stærke profiler inden for uddannelsens fag og faglige temaer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af et team, der understøtter FGU-sektoren, og gør en positiv forskel for unge og voksnes læring? Og brænder du for at understøtte fagene og de faglige temaer i uddannelsen? Så er du måske vores nye kollega i Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK).

Vi søger to læringskonsulenter, der samlet kan dække følgende fag og faglige temaer på den Forberedende Grunduddannelse (FGU): Dansk, identitet og medborgerskab, matematik, naturfag, PASE, samfundsfag, teknologiforståelse, samt byg, bolig og anlæg, handel og kundeservice, kommunikation og medier, miljø og genbrug, omsorg og sundhed, service og transport samt turisme, kultur og fritid.

Om FGU-læringskonsulenterne FGU-læringskonsulenterne understøtter den forberedende grunduddannelse og bidrager til den løbende udvikling og understøttelse af uddannelsen og dens institutioner. Teamet består af seks læringskonsulenter, en fuldmægtig og en teamleder.

Tre af læringskonsulenterne har ansvar for fag og faglige temaer. De understøtter FGU-institutionernes medarbejdere og ledere i forhold til centrale elementer i arbejdet med fagene, de faglige temaer samt prøver. De 15 didaktiske principper for FGU står centralt i dette arbejde, ligesom vi lægger stor vægt på at fremme et ressourceorienteret ungesyn. Derudover bidrager læringskonsulenterne til ministeriets arbejde gennem et systematisk tilbageløb fra sektoren.

Om arbejdsopgaverne Som del af FGU-læringskonsulentteamet vil du få selvstændigt ansvar for den fagfaglige rådgivning i ca. halvdelen af ovennævnte fag eller faglige temaer. Hvilke fag, du vil skulle dække, afhænger af din baggrund, erfaring og dine kompetencer. I din ansøgning skal du derfor angive, hvilke fag og faglige temaer der passer særligt godt til din profil.

Du vil bl.a. få følgende arbejdsopgaver:

  • Vejledning af lærere på FGU-institutionerne i relation til de fag/faglige temaer, som du er ansvarlig for. Du vil bl.a. skulle stå for afholdelse af temadage, seminarer og netværk om fag, prøver og didaktik og besvare løbende spørgsmål fra sektoren på emu-respons.
  • Udarbejdelse af vejlednings- og inspirationsmateriale. Her vil du bl.a. få ansvar for opdatering af undervisnings- og prøvevejledninger, faglig kvalificering af indhold til emu og udarbejdelse af eksempler på undervisnings- og prøveforløb
  • Arbejde med prøver. Du vil bl.a. stå for vejledningen af beskikkede censorer ud fra en fagfaglig vinkel.


Din profil og dine kompetencer Du er en erfaren lærer med en stærk fagfaglig profil i forhold til nogle af uddannelsens fag/faglige temaer. Du er et 'fagligt fyrtårn' med høje ambitioner for eleverne i fagene/de faglige temaer og i uddannelsen generelt. Du har en solid fagdidaktisk forståelse og undervisningserfaring inden for området, herunder i forhold til afholdelse af prøver. Derudover har du et godt kendskab til FGU som uddannelse og viden om målgruppen for FGU.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • kan udvikle fagene og de faglige temaer samt undervisningen deri på nationalt niveau
  • har solid viden om og erfaring med at se dine fag/faglige temaer i FGU’s helhedsorienterede, praksisnære og inkluderende læringsmiljø
  • er analytisk tænkende og systematisk i din tilgang, herunder i brugen af data
  • er struktureret og følger opgaver til dørs
  • kan formulere dig klart og tydeligt på skrift og i tale
  • har gode samarbejdsevner
  • har forståelse for arbejdet i en politisk ledet organisation.


Om Center for Udgående Kvalitetsarbejde FGU-læringskonsulenterne er en del af Center for Udgående Kvalitetsarbejde (CUK). I centeret har vi fokus på at understøtte dagtilbud, folkeskoler, ungdomsuddannelser m.fl. i arbejdet med at skabe høj faglighed og trivsel for alle elever. Centeret består af ca. 120 medarbejdere. Medarbejderne er primært læringskonsulenter, der rådgiver og understøtter skolerne i deres arbejde med at løfte faglighed og trivsel og mindske negativ social arv.

Løn- og ansættelsesvilkår Du bliver ansat som pædagogisk konsulent efter organisationsaftale mellem Børne- og Undervisningsministeriet og forhandlingsberettiget organisation. Tiltrædelse efter aftale.

Ansættelsessted: Center for Udgående Kvalitetsarbejde, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk. Har du bopæl i Jylland, har du mulighed for at få tjenestested hjemme.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte kontorchef Annegrete Larsen på tlf. 2167 6463. Du kan også læse mere generelt om centerets arbejde på stukuvm.dk.

Sådan søger du Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.uvm.dk/job senest mandag d. 30. januar 2023.

Samtaler afholdes i 5 og 6. Hvis du går videre til 2. samtale, får du stillet en mindre case-opgave.

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Undervisningsministeriets Koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundet, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København K
  • Mandag den 30. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København K over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0