Haraldsgårdens basisteam søger en pædagog med høj faglighed og stærke kompetencer i det...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Ønsker du at være med til at skabe det bedste børnehaveliv for børn med særlige behov. Er du engageret, faglig og positiv, så vil denne stilling nok være noget for dig.

Basisteamet
Basisteamet har sine egne stuer, og vi deler os hver dag i mindre grupper. Vi er meget ude, er på ture med vores minibus, med vores ladcykler og på vores mange udearealer. Vi er et inkluderende tilbud og samarbejder med de øvrige afdelinger, i den udstrækning det giver faglig mening for vores børn.

Vores målgruppe er børn med psykosociale vanskeligheder, ADHD, sansesarte børn og børn med udfordringer inden for autismespektrum.

Børnene i vores basisteam befinder sig i udsatte positioner og skal guides i deres dagligdag. Vi arbejder ud fra et anerkendende og helhedsorienteret menneskesyn, som har fokus på at mindske udsatte positioner i børnegruppen gennem voksenstyrede aktiviteter og en tydelig struktureret dagligdag. Vi anvender forskellige former for visualisering og andre specialpædagogiske redskaber til vores målgruppe.

Vi er et basisteam med i alt fem pædagoger, en medhjælper og 14 børn. Som pædagog i basistemaet er du primærpædagog for ca. tre børn, som du i samarbejde med teamet udarbejder handleplan for, og du varetager forældresamarbejde samt samarbejde med eksterne tværfaglige samarbejdspartnere og de øvrige kollegaer i børnehaveafdelingen.

Du er samtidig en del af den samlede personalegruppe i Haraldsgården og skal derfor ikke blot brænde for specialpædagogikken, men også ønske at være en del af en børnehave med alt det pædagogiske arbejde, der findes her.

Forventninger til den kommende pædagog i basisteamet

  • Du kan din teori og praksis inden for almen- samt specialområdet
  • Du har erfaring med arbejdet med børn i udsatte positioner
  • Du griber ikke dagen, men arbejder struktureret og fokuseret med handleplaner og læreplaner, og inden for de rammer skaber du rum for leg og spontanitet, der passer til de enkelte børn
  • Du sætter pris på det spændende forældrearbejde, er en stærk formidler, både i tale og skrift, og formår at navigere etisk i det, der også kan være krisesituationer for forældrene
  • Du er positiv og formår at skabe en dagligdag og et læringsmiljø præget af nysgerrighed og glæde
  • Du er tålmodig, rolig, tydelig og nærværende og formår at arbejde selvstændigt og guide dine kollegaer i relationerne til børnene med basisplads
  • Du kan fagligt fordybe dig og tage ansvar med det enkelte barn, men også indgå i arbejdet med de øvrige børnehavebørn i børnehaveafdelingen

Haraldsgården
Målet er det bedste børneliv, midlet er et godt arbejdsmiljø, arbejdsglæde, engagement, nærvær og høj faglighed. Vi nytænker grundværdierne i handling og går nye veje.

Vi tager altid udgangspunkt i barnets perspektiv. Vi er nysgerrige, faglige og omsorgsfulde. Vi er meget inspireret af Marte Meo og arbejder ud fra principperne i hverdagen. Kendskab til Marte Meo er ikke et krav, men ønsket om at lære og udvikle sig i den retning er en forventning. Forældrepartnerskab er en grundværdi hos os.

Vi stiller høje faglige og personlige krav til vores kommende kollegaer, vi griber ikke dagen, men arbejder struktureret og fokuseret med handleplaner og læreplaner, og inden for de rammer skaber vi rum for leg og spontanitet.

Haraldsgården er mere end et job, det er en arbejdsplads, hvor faglig udvikling, trivsel og fremdrift er kodeord.

Vi har en god normering, orden i økonomien, en ledelse der sætter rammer og skaber mulighed for frihed til forskellighed, samt en superengageret forældregruppe, der aktivt vælger Haraldsgården til.

Personalegruppen
Vi er en dynamisk og kreativ personalegruppe på godt 50 medarbejdere, der tager ansvar for hinanden og vores arbejdsmiljø/-glæde, og som sætter nærvær, åbenhed og samarbejde højt. Vi er villige til forandring og prioriterer en pædagogisk struktur, der skaber forudsigelighed for alle. Vi holder fast i traditioner og er samtidig åbne for nye tiltag. Vi er en socialt engageret personalegruppe og har mange fælles arrangementer som DHL, fester og fredagsøl.

Rammerne
Vi har, når vi selv skal sige det, nogle af de bedste rammer set i København, et kæmpe hus med alle muligheder, hele tre haver/legepladser, krearum, en sal og en stor boldbane. Vi har både rumlepot og minibus, der kan køre på skønne ture, vi har ladcykler og gå-børnebusser, der tager på mindre og nærværende ture med de mindste, og vi har to kolonihaver, som vores minihave primært benytter.

Profiler
Haraldsgården er en certificeret idrætsinstitution. Vores profil er pædagogisk idræt og natur og udeliv, og får du job hos os, er det inden for disse områder, du bliver opkvalificeret i de kommende år.

Normering
60 vuggestuebørn, 40 minihavebørn, 72 børnehavebørn og 14 basisbørn.

Vi er endvidere en døgnåben institution for børn, hvis forældre arbejder på skæve tider.

Velkommen til dig
Er du blevet nysgerrig, og vil du være med til at lave noget, der på mange måder er anderledes, end du kender det fra andre institutioner? Brænder du for at have fokus på børnenes trivsel, udvikling og læring? Ønsker du et arbejde, hvor du har indflydelse, får indsigt, og hvor du har alle muligheder for at præge fremtiden, så er dette job måske dit?

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende regler og overenskomst.

Arbejdstid mellem kl. 6.00 og 17.00. Aftenmøder ca. en gang om måneden.

Du kommer ikke til at arbejde i vores døgnafdeling, medmindre det er et ønske fra dig.

Vi er en røgfri institution, og der må ikke ryges i arbejdstiden.

Rundvisning
Er du interesseret i at komme og se vores hus, er du velkommen til at komme til vores rundvisning tirsdag den 17. september kl. 16-17.
Tilmelding til afdelingsleder Rikke Ørnberg på [email protected] eller på 3032 9198.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte dokumentation for uddannelse og referencer samt cv.

Læs mere om Haraldsgården på www.haraldsgaarden.dk.

Søg via nedenstående link senest fredag den 27. september 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 27. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1