Pædagog til at fuldføre en god opstart for nye specialklasserækker i Kirsebærhuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Har du lyst til at gøre en forskel for elever diagnosticeret inden for ADHD- og autismespektret? Kan du give eleverne struktur og forudsigelighed samt tydelige, men fleksible rammer? Har du lyst til at arbejde med kærlige, ærlige og til tider udfordrende børn? Hvis du har lyst til at udvikle dig fagligt sammen med os, så søg stillingen i Kirsebærhuset.

Du skal være med til at gøre en forskel!

I København arbejder vi altid målrettet med at sikre, at alle elever modtager det tilbud, der opfylder deres behov. København er en by i vækst og børnetallet vokser. Også antallet af børn diagnosticeret inden for autismespektret er vokset i København. Det betyder, at Kirsebærhavens Skoles får en ny specialklasserække med i alt otte grupper – 64 elever – når tilbuddet er fuldt udbygget. Den 1. august 2019 startede vi fem grupper op med i alt 40 elever og 1. januar starter vi endnu en klasse op. Eleverne er vurderet til at befinde sig intellektuelt indenfor normalområdet.

Kirsebærhuset vægter den individuelt tilrettelagte specialundervisning, såvel hvad angår faglige krav som udvikling af elevernes sociale færdigheder. Dette medfører krav om skriftlighed omkring udformning og evaluering af elevplaner. Vi vægter også et tæt og gensidigt respektfuldt forældresamarbejde, da vi alle har én fælles interesse – barnet.

Vi har allerede fundet de fleste både lærere og pædagoger, men vi mangler fortsat en eller flere pædagoger for at nå helt i mål. Vi søger bredt med et ønske om at kunne sammensætte et godt solidt hold, og herunder finde pædagoger der med tydelighed kan formidle spændende fritidsaktiviteter ind i en struktureret skole- og fritidsdag. Tænker du, at dine kompetencer kan gøre hverdagen nemmere for vores elever, så skal du ikke holde dig tilbage.

Det forventer vi af dig
Vi lægger vægt på, at du har erfaring eller lyst til at undervise og arbejde med børn diagnosticeret inden for ADHD- og autismespektret. Du skal være rollemodel for eleverne, vise vejen, skabe trygge rammer og tage ansvar for elevernes læring.

Vi forventer, at du har erfaring med og/eller lyst til at arbejde med visualisering, tydelighed og fast struktur – herunder TEACCH-inspirerede arbejdsmetoder og brugen af boardmaker/piktogrammer.

Du er åben for sparring og udvikling af fælles og egen praksis. Det er vigtigt, at du har interesse for skoleudvikling, har gode samarbejdskompetencer og er optaget af at styrke samarbejdet på tværs af faggrupper og samarbejdet med forældrene.

Vi søger en pædagog, der

  • er pædagoguddannet
  • har specifik viden og erfaring i at arbejde med børn indenfor ADHD- og autismeområdet
  • har grundlæggende kendskab til de mest almindelige pædagogiske strategier, der anvendes inden for autismeområdet
  • er positiv indstillet på og har erfaring med tæt forældresamarbejde
  • har gode samarbejdsevner, men også er god til at arbejde selvstændigt
  • har kendskab og lyst til at arbejde i team sammen med lærere
  • er vant til at arbejde struktureret og kan indgå i udviklingen af arbejdet omkring vores børnegruppe
  • er gode til at formidle sig skriftligt
  • er udviklingsorienteret og kan sætte gang i pædagogiske aktiviteter
  • ved at godt humør smitter

Hvis du har andre kompetencer som fx vejleder, svømmelærer eller lignende, så hører vi rigtig gerne om det, og vil prøve at sætte det i spil i vores nye tilbud.

Hvad kan vi tilbyde dig
Kirsebærhavens Skole er en almen skole. Du bliver ansat på selve skolen og vil derfor også være en del af resten af skolen. Vi søger hele tiden at tænke os som en helhed med mange kompetencer og faglige områder, og som en del af Kirsebærhuset er du ikke en isoleret del af Kirsebærhavens Skole. Vi er et fællesskab.

Du vil blive fast tilknyttet et team, med planlægning fast i teamet. Du tiltræder 1. januar 2020 eller før.

Hvem er vi
Kirsebærhuset er en nyopstartet specialklasserække inklusive KKFO (fritidstilbud) beliggende på en almen skole med egen legeplads, skolegård og faglokaler til indskoling/mellemtrin. Kirsebærhavens Skole har også gode fællesområder og faglokaler, vi også benytter i Kirsebærhuset. Kirsebærhuset fungerer som et helhedstilbud, hvor faste lærere og pædagoger udgør et team omkring børnegruppen, og hvor pædagogerne indgår i både skole- og fritidsdel. Vi vægter udvikling af og refleksion over fælles praksis højt og prioriterer kompetenceudviklingsforløb for den samlede medarbejdergruppe.

Udover Kirsebærhuset er Kirsebærhavens Skole en almen skole med ca. 500 elever. Vi er en levende skole for alle børn i et mangfoldigt område. Vi nytænker faglighed og holder også fast i vores traditioner. Hos os er bevægelse og nærvær med til at skabe læring og hele mennesker. Vi arbejder og leger, såvel digitalt som kreativt i klassen og i vores smukke, grønne omgivelser.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse vil der blive indhentet referencer samt børne- og straffeattest.

Mere information
Er du interesseret i at vide mere om os, inden du søger en stilling, så kig på vores hjemmeside: http://kir.skoleporten.dk/sp og/eller kontakt afdelingsleder for Kirsebærhuset, Heidi Batz-Jørgensen på 2497 7079 eller KKFO-leder Thomas Andersen på 6089 4829.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV, uddannelsesbevis og referencer fra tidligere beskæftigelse.

Søg via nedenstående link senest fredag den 15. november 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 15. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1