Socialpædagoger til udvikling og etablering af Robertshøj – et nyt botilbud i Ørestaden...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Går du glad hjem fra dit job, når dine opgaver er blevet løst med faglig kvalitet og i godt samarbejde med dine kollegaer? Og ved du, hvordan struktur, forudsigelighed og relationsarbejde gør en forskel for voksne borgere med fysiske handicaps og autisme? Vil du være en del af teamet på et nyt tilbud? Så læs mere og send os en ansøgning.

Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er i færd med afvikling af Arenahuset til fordel for etablering af to mindre botilbud, herunder Robertshøj som det ene. Åbningsdatoen for Robertshøj er sat til den 1. marts 2020, og i mellemtiden kommer det til at gå stærkt!

Vi søger derfor engagerede pædagoger, der vil medvirke til at realisere vores vision om at tilbyde et meningsfyldt hverdagsliv med fokus på individuel udvikling, kvalitet og nærhed. Det kræver et fælles fagligt afsæt og medarbejdere, der vil være med til at opbygge og vedligeholde en stærk faglig kultur. Du skal være indstillet på at tage aktiv del i en udviklingsfase, hvor det faglige og borgeren er omdrejningspunktet.

Vores nye kollega
Vi ser gerne, at du har kendskab til målgruppen og erfaring med arbejde på et botilbud. Men det vigtigste er din motivation for at arbejde relationelt med målgruppen. Du har en høj faglighed, som du formår at bringe i spil både i arbejdet med borgeren og på vores møder i teamet, hvor refleksion er en del af vores pædagogiske arbejde.

Vores teoretiske referenceramme er neuropædagogikken. På baggrund af pædagogiske observationer går vi bag om borgerens adfærd og søger at forstå, hvilken mening det giver for det enkelte menneske at udvise netop denne adfærd. Vi opfatter al adfærd som kommunikation. Vi arbejder ud fra metoden professionel relationskompetence (ICDP), og derfor skal du være motiveret for at arbejde systematisk og reflekteret i dit møde med beboerne. Med metoden opbygger vi relationskompetencer som redskaber til at regulere samspillet med borgeren mest hensigtsmæssigt.

Da vores borgere er særligt sensitive og har brug for ro, struktur og stabilitet i genkendelig hverdag, skaber du trygge rammer med øje for den enkelte borger. Du trives i et miljø, hvor faste rutiner samt tydelig og målrettet kommunikation er en del af den pædagogiske praksis. Da der kan forekomme uhensigtsmæssigt udadrettede og selvskadende adfærd blandt borgerne, vil det være et plus, hvis du samtidig har kendskab og erfaring med low arousal-metoden og -teori, som vi anvender i forhold til konfliktforebyggelse. Vi forventer, at alle vores medarbejdere har interesse for arbejdet med konfliktforebyggelse. Alle medarbejdere tilbydes kursus i konfliktforebyggelse og afværge.

Du er en pædagog, som

  • har forståelse for og gerne erfaring med at arbejde med struktur, mål og metode
  • er ansvarsbevidst, nærværende og stabil
  • kan arbejde i et miljø, hvor beboerne til tider er udadrettede i deres adfærd
  • kan lide at være fysisk i gang i løbet af arbejdsdagen
  • kan støtte og hjælpe nogle af vores beboere i personlig pleje
  • har god energi og bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • har gode samarbejdsevner og sætter pris på at arbejde tværfagligt
  • har forståelse for vigtigheden af dokumentation

Hos os vil du få

  • dygtige og engagerede kollegaer
  • grundig oplæring
  • løbende kompetenceudvikling ved interne og eksterne kurser med fokus på neuropædagogik
  • en arbejdsplads, der er en del af et center med social- og sundhedsfaglige udviklingskonsulenter
  • en daglig ledelse baseret på tillid
  • en arbejdsplads med mulighed for indflydelse og ansvar
  • mulighed for at sætte dit eget præg på et nyt tilbud

Om jobbet
Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS) er et center for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættelser og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Arenahuset og det kommende Robertshøj er en del af COS. COS er et stort center med ni botilbud for omkring 335 borgere, og centret rummer også specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud. Alle vores borgere har brug for tæt medarbejderstøtte for at kunne trives og finde tryghed i hverdagen.

Alt efter hvilken etage, du placeres på, er der forskellige målgrupper og støttebehov:

  • Borgerne på 4. sal har et lavere kognitivt funktionsniveau på grund af let til middelsvær udviklingshæmning. Flere har også fysiske funktionsnedsættelser og dermed har behov for hjælpemidler. Disse borgere har behov for omfattende støtte til alle dagligdagsopgaver og kan ud over deres udviklingshæmning også have psykiatriske overbygningsdiagnoser.
  • Beboerne på 5-6. sal er udviklingshæmmede i middel til svær grad og har samtidig et omfattende strukturbehov. De har oftest en autismespektrumforstyrrelse eller ADHD-diagnose og kan have psykiatriske overbygningsdiagnoser som OCD. Denne form for tab af færdigheder giver typisk uro samt udadreagerende adfærdsmønstre. Målgruppen på 5. og 6. sal har behov for massiv til fuldstændig støtte til alle dagligdagsopgaver.,

Læs mere om COS og tilbuddet på www.cossof.kk.dk.

Fakta
Vi søger pædagoger til ansættelse hurtigst muligt. Der er tale om faste stillinger på 30-37 timer ugentligt. Du vil fungere som kontaktperson og deltage i personalemøder. Da vi er et døgntilbud, må du regne med skiftende vagter og arbejde hver anden weekend.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn. I henhold til gældende aftaler i Københavns Kommune kan ansættelsen først begynde, når kommunen har indhentet straffeattest. Vi indhenter også referencer inden ansættelse.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte os mellem kl. 09-16.00:

  • botilbudsleder Lene Benn på 2332 6991
  • afdelingsleder Sarah Kreutzfeldt på 2913 5956
  • afdelingsleder Betinna Roed på 5142 9212

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest fredag den 20. december 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 20. december 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1