To pædagoger til daginstitutionen Haven

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være en del af et fagligt dygtigt team og samtidig have det sjovt, når du går på arbejde – så hører du til hos os i Haven.

Vi søger to pædagoger, idet to af vores kollegaer starter på studier. Du vil være med til at gøre en forskel for det enkelte barn og for børnefællesskabet. Du er en person, som har faglige ambitioner og brænder for det specialpædagogiske inden for almenområdet.

Stillingerne er som udgangspunkt på 37 timer om ugen med start den 1. september eller snarest derefter. Du vil primært være tilknyttet vuggestueafdelingen.

En mangfoldig børne- og forældregruppe
Vi har en skøn børnegruppe med forskellige kulturelle baggrunde og et godt og tillidsfuldt forældresamarbejde. Nogle af vores familier taler ikke dansk, så vi bruger tolke og finder gode, alternative måder at kommunikere på. Du vil derfor opleve et spændende og alsidigt forældresamarbejde, hvor du er med til at bygge bro mellem kulturer. Vi tænker ofte kommunikation på en anden og interessant måde.

Vi arbejder kontinuerligt med udviklingen af sprog i arbejdet med vores børn. Hele medarbejdergruppen er i år i gang med et uddannelsesforløb i sprogstimulering. I 2021 vil vores fokus være at arbejde med og ud fra Sprogtrappen, både som metode og som et pædagogisk redskab i forældresamarbejdet.

Vores børnegruppe har behov for tydelige voksne, der er imødekommende, og som formår at arbejde med børns og familiers sårbarheder. Vi søger derfor pædagoger, der kan indgå i relationsarbejde med rummelighed og empati.

Haven – en idrætscertificeret daginstitution
Vi er en idrætscertificeret daginstitution, hvor krop og bevægelse er en inkorporeret del i vores hverdagspædagogik. Det betyder bl.a., at vi tænker traditionelle aktiviteter på en ny måde. I stedet for at sidde ned ved et bord for at tegne ligger vores børn måske på gulvet med papiret klistret op under bordet. Eller når de lærer om farver, taler de ikke bare om farver, men sorterer store perler på måtter på gulvet.

Det er vores mål, at børnene opnår en god kropsfornemmelse og -glæde, da det har stor betydning for deres læring, udvikling og sociale færdigheder.

Haven er normeret til i alt 75 vuggestue- og børnehavebørn. Vi er normeret til 24 vuggestuebørn fordelt på to stuer og 51 børnehavebørn fordelt på tre stuer. Der er i børnehaveafdelingen seks basispladser for børn med socioemotionelle vanskeligheder. Basispladserne er inkluderet i børnehavegrupperne, så der kun er 15 almenbørn samt to basisbørn på hver stue. Du bliver en del af en personalegruppe med ti pædagoger og otte medhjælpere.

Vores personalegruppe
Vi er en mangfoldig personalegruppe, både hvad alder, køn og etnicitet angår. Grundstenen i vores arbejdsfællesskab er: ”Jeg kan ting, du ikke kan – du kan ting, jeg ikke kan. Sammen udretter vi store ting”. Det kommer til udtryk ved, at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde og evner at grine sammen. Vi er nysgerrige og vil gerne blive bedre sammen. Vi evner at fokusere på det positive uden at overse problemer, som kræver handling.

Vi forventer, at du kan eller vil lære at tackle de udfordringer, hverdagen byder på. Det betyder bl.a., at du kan tage hånd om særligt sårbare børn, kan skrive statusrapporter, lægge handleplaner mv.

Du vil være den person, vi leder efter, hvis du

  • har erfaring med eller lyst til at arbejde med børn med særlige behov indenfor almenområdet
  • er en tydelig og imødekommende voksen, som evner at hjælpe børnene med at finde ro, og som kan rumme børnenes reaktioner på sårbare familierelationer
  • brænder for at arbejde med pædagogisk idræt og læringsmiljøer
  • er pædagogisk reflekterende og kan formulere dig skriftligt og mundtligt på dansk
  • er fleksibel i forhold til fællesskabet og samtidig kan arbejde i faste skemalagte aktiviteter
  • er loyal, imødekommende og bidragsydende i dit samarbejde med forældre, kolleger og klyngens ledelsesteam

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst med Københavns Kommune og principperne i Ny Løn.

I forbindelse med ansættelsen indhenter vi referencer samt straffe- og børneattester.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Ønsker du mere information?
Kontakt pædagogisk leder Jo Niclasen på 2493 2394 fra den 26. juli 2021, hvis du har spørgsmål vedr. stillingerne. Du kan også læse mere om Haven her: https://haven-kk.aula.dk

Søg via nedenstående link senest søndag den 1. august 2021
Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Søndag den 01. august 2021

Lignende jobs

  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Lygten Børnehave søger ny pædagog!

    Lygten Børnehave søger ny pædagog! Høj normering ✅ Ugentlig forberedelsestid ✅ Lille institution ✅ Glade medarbejdere ✅ Stærkt kollegialt fællesskab ✅ Vi tror .
    • Pædagog
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3