Pædagogiske assistenter med mulighed for uddannelse til vores børnehave og vuggestue i Børnehuset ByToften

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du lege med os og være med til at gøre en forskel hver dag?
Vi har bedre normeringer end de fleste, så vi har gode muligheder for at øve os på at blive bedre til vores arbejde, så det bliver endnu sjovere at grave efter orme, bygge korthus eller lege "alle mine kyllinger kom hjem".

Har du lyst til at arbejde som pædagogmedhjælper og samtidig dygtiggøre dig indenfor pædagogfaget?
Så har vi mulighed for at tilbyde dig et job hos os, og samtidig give dig mulighed for, at du kan uddanne dig til pædagog.

Dine nye arbejdsopgaver hos os, men det vigtigste først
Vil du praktisere og udvikle anerkendende pædagogik af højeste kvalitet?
Er du optaget af at gøre en positiv forskel for børnene?
Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, så er det dig vi leder efter. I ByToften er vi optaget af at skabe det gode børneliv, og vi mener, at en høj faglig kvalitet gør en positiv forskel i vores børns liv.

Når du begynder hos os, har vi fokus på sprog, bevægelse og pædagogiske rutiner. Sammen med dine kollegaer skal du være med til at udvikle vores praksis, så vi arbejder systematisk med pædagogiske tiltag til gavn for børnene.

Om dig
Som medhjælper på stuen er du understøttende i forhold til at give børnene de bedste betingelser for at blive livsduelige. Du har lyst til at lege med børnene og guide og støtte dem ud fra deres individuelle behov og udviklingstrin. Du kan stå alene med en mindre børnegruppe og justere egen praksis i forhold til børnenes behov og herved være opmærksom på, om du skal gå foran, ved siden af eller bagved. Du har lyst til at bruge dig selv som rollemodel for at skabe bevægelsesglæde hos børnene.

Vi har fokus på sprog, så det er vigtigt, at du har gode danskkundskaber, da du er sproglig rollemodel for børnene.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi har et stærkt fagligt fællesskab, gode normeringer og spændende opgaver.
Vi får løbende opkvalificering enten via oplæg eller i praksis.
Vi prioriterer nærværende faglig ledelse højt og arbejder tværfagligt og har dagligt samarbejde med andre faggrupper.
Vi kan tilbyde sparring og refleksion omkring den pædagogiske praksis, og vi har ugentlige møder, hvor vi planlægger aktiviteter og drøfter vores pædagogiske praksis.
Børnene er tilknyttet et fast team af voksne, da vi tror på, at en god og tryg relation giver børnene ro til at udforske og lære.
Vi hjælper dig i gang med en pædagogisk merituddannelse.

Om os
Vi arbejder ud fra Maja Loua Haslebo bog "Anerkendende følgeskab – når organisationer lykkes". Vi har hermed et fokus på, hvordan du som medarbejder kan bidrage til arbejdsglæde, samarbejde og et godt arbejdsfællesskab. Igennem god ledelse og følgeskab opnår vi at blive en stærk organisation, hvor vi i fællesskab spiller hinanden gode.

ByToften er en institution, der består af to matrikler. Toften og Bystævneparken. Begge afdelinger er integrerede institutioner, der består af vuggestue og børnehave. Vores huse ligger i fantastiske omgivelser i Husum tæt på naturskønne oplevelser som Vestvolden og Utterslev Mose, hvor vi også har et tæt samarbejde med lokalområdet. Fx tilbydes vores børn to gange ugentligt at komme på besøg i Brønshøj Boldklub med tilknyttet træner for at sikre tidlig tilknytning til foreningslivet.

Vi er en blandet personalegruppe, der består af både mænd og kvinder. Vi stiller store krav til hinandens samarbejds- og omstillingsevne, og vi arbejder meget på tværs af husene.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Inden ansættelse indhenter referencer samt børne- og straffeattest. Stillingerne er på 37 timer om ugen. Hvis du påbegynder merituddannelsen efter ansættelse, er stillingen på mindst 30 timer om ugen. Vi ønsker, at du kan starte den 1. oktober 2021 eller snarest muligt derefter.

Interesseret?
Du er velkommen til at kontakte pædagogisk leder Rico Bak Rosendal på 2459 9910. Du kan også læse vores læreplan og tilsyn her.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest torsdag den 12. august 2021
Vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Torsdag den 12. august 2021

Lignende jobs

  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Lygten Børnehave søger ny pædagog!

    Lygten Børnehave søger ny pædagog! Høj normering ✅ Ugentlig forberedelsestid ✅ Lille institution ✅ Glade medarbejdere ✅ Stærkt kollegialt fællesskab ✅ Vi tror .
    • Pædagog
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3