Profilinstitutionen Idrætsbørnehuset Jorn søger to nye aktive pædagoger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Grundet minimumsnormeringer søger Idrætsbørnehuset Jorn to aktiver pædagoger til hhv. vuggestue og børnehave, nyuddannet såvel som erfarne, som vil være med til at flytte i spritnye lokaler til august i naturskønne omgivelser i Ørestad nær Vestamager metrostation.

Lidt om os

Idrætsbørnehuset Jorn er en relativ ny daginstitution fra 2017, men en veletableret institution med dygtige medarbejdere og fantastiske børn. Samarbejdet mellem forældre og personale er baseret på et solidt fundament af gensidig tillid og respekt.

Vi er certificeret profilinstitution af Dansk Idrætsforbund og VIA University Collage, og pædagogisk idræt er institutionens omdrejningspunkt, og det gennemsyrer den pædagogiske praksis til stor glæde for alle i Jorn.

Idrætsbørnehuset Jorn er en integreret idrætsinstitution, hvor aldersgruppen er 0-6 år. Vi bor i midlertidige pavilloner på Ørestad Boulevard 202, København S og søger nu nye kollegaer, som vil bidrage til vores positive udvikling samt medvirke til at flytte over i et nyt hus på Asger Jorns Allé 19, København S til august.

Idrætsbørnehuset Jorn består af 10 børnegrupper organiseret i fem teams bestående af en vuggestue og en børnehavegruppe i hver. Vi arbejder derfor både på tværs af grupper og alder dér, hvor det giver mening – og hver for sig, når det er det, der giver bedst mening for børnene.

På denne måde får vi stor indsigt i alle børn, hvilket giver pædagogisk sammenhæng og kollegialt sammenhold på tværs af hele huset.

Vi er 30 dygtige medarbejdere, to teamkoordinatorer for pædagogik, 60 vuggestuebørn, 110 børnehavebørn og deres forældre, som skal sikre en hverdag med trivsel, tryghed og glæde, hvor pædagogisk idræt er omdrejningspunktet. Derudover vil du blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor alle har medansvar for huset, og alle er med til at sørge for, at børnene får et ensartet pædagogisk tilbud af høj kvalitet.

Amager Klynge I
Jorn en del af Amager Klynge I, som består af syv profilinstitutioner: Børnehuset 8TALLET, Børnehuset Else, Idrætsbørnehuset Jorn, Idrætsinstitutionen LilleArena, Kongeriget, M-Husets Idrætsvuggestue og Sejlhuset.

Alle enheder er beliggende i/tæt på Ørestad og er kendetegnede ved at være relativt nye, progressive og ved at have forskellige profiler. Vi har et godt og inspirerende samarbejde og er fælles om det gode børneliv.

Lidt om dig
Du er uddannet pædagog, og du er drevet af at skabe de bedste rammer og forudsætninger for børnenes trivsel og udvikling. Det er ikke et krav, at du har erfaring eller efteruddannelse indenfor pædagogisk idræt, da vi sørger for at opkvalificere nye medarbejdere løbende.

Du har et positivt livssyn og er lyttende, nærværende og tillidsfuld. Du er synlig og motiveres af at skabe trygge og stimulerende læringsmiljøer, der understøtter vores fokus på børnenes sproglige, sociale og følelsesmæssige udvikling gennem pædagogisk idræt.

Du ser børnenes interesser og kan justere og tilpasse dig i forhold til barnet og børnegruppen. Din opmærksomhed er på børns initiativer, du sætter ord på barnets handlinger og følelser og giver dem plads til selvrefleksion. Du tør lade børnene føre an med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til verden.

Vi lægger vægt på, at du

  • er uddannet pædagog med lyst til faglig udvikling og sparring
  • skaber naturligt gode relationer til børn, kollegaer og forældre
  • er fagligt velfunderet og reflekterende på egne og andres arbejdsmetoder og går i dialog om det
  • er struktureret og kan skabe overblik
  • kan kommunikere tydeligt både mundtligt og skriftligt
  • ser og benytter alle rum som potentielle læringsrum, ude som inde
  • har lyst til at blive klogere på samt være med til at understøtte pædagogisk idræt i praksis
  • er ansvarsbevidst og fleksibel

Personalegoder

  • Gratis kaffe/the
  • Frugtordning
  • Sundhedsordning hos Falck Healthcare

Det praktiske
Idrætsbørnehuset Jorn ligger i naturskønne omgivelser med både Amager Fælled, Amager Naturcenter og Ørestad Skøjtehal i gåafstand fra institutionen.

Der er nemme transportmuligheder, hvor metroen kører lige til døren.

Læs mere på vores hjemmeside: Idrætsbørnehuset Jorn, A Klynge I (aula.dk).

Vi tilbyder en fastansættelse i Københavns Kommune med en ugentlig arbejdstid på 35-37 timer fordelt på hverdage i tidsrummet kl. 6.30-17.00, dertil aftenmøder og to lørdagsarrangementer. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelse er den 1. oktober 2021 eller snarest mulig derefter.

Ansættelse er på betingelse af tilfredsstillende børne- og straffeattest og to referencer.

Mere information
For yderligere oplysninger kan du kontakte pædagogisk leder Thomas Sahl Kellberg på 2165 5206. Der er mulighed for rundvisning og dialog efter aftale.

Søg via nedenstående link senest søndag den 8. august 2021
Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Vi afholder samtaler i uge 33 om aften.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Søndag den 08. august 2021

Lignende jobs

  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Lygten Børnehave søger ny pædagog!

    Lygten Børnehave søger ny pædagog! Høj normering ✅ Ugentlig forberedelsestid ✅ Lille institution ✅ Glade medarbejdere ✅ Stærkt kollegialt fællesskab ✅ Vi tror .
    • Pædagog
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3