Fagligt dygtige pædagoger til Isbjørnen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Hvis du brænder du for relationsarbejde med børn, så søger vi tre engagerede pædagoger i vuggestuen eller hjemmebørnehaven, som er stærke og nærværende i relationen til børn, kollegaer og forældre. Du brænder for at skabe rammer for udvikling og læring hos børn, og derved bidrage til det gode børneliv.

Vi opfordrer også nyuudannede til at søge.

I Københavns Kommune er der stort fokus på at nå et mål med en andel af 66% pædagoger i alle institutioner. Det betyder for Isbjørnen, at vi på nogle stuer kan have tre pædagoger i stedet for to pædagoger og en medhjælper. Vi er derfor i gang med at ansætte flere pædagoger i Isbjørnen (selv om vi faktisk har nået vores mål med at have to pædagoger på alle stuer). For at nå målet med de 66% pædagoger i Isbjørnen betyder det, at vi vil konventere flere medhjælperstillinger når der er naturlig afgang ved opsigelser. Derfor søger vi nu tre ekstra pædagoger som stuernes tredje pædagog fra den 1. september 2021 eller snarest derefter.

Om Isbjørnen
Isbjørnen er en stor institution med en hulens masse medarbejdere. 65 mænd og kvinder, der er kampparate på at give vores 280 børn den bedst mulige læring og udvikling. Det kan virke uoverskueligt i starten, men efter den første navneforvirring har lagt sig, så vil du opdage styrken ved at have så mange dygtige kollegaer, som du kan trække på både med hensyn til viden og erfaring. Og så er der altid et nyt øre, der ikke har hørt om den lækre restaurant, du var på i weekenden eller den sjove ting, som lille Mette sagde på stuen i dag. De mange mennesker gør dog ikke, at intimiteten går tabt. Du har din egen stue, der sammen med en anden stue udgør et team. Så du kan stadig knytte tætte bånd med en mindre gruppe børn og kollegaer.

Børnehaven er delt op med tre teams á to stuer i Valby og et team med to stuer, som har fast base i vores udflytterbørnehave Frihedslyst i Hørsholm. Vuggestuen er opdelt i to afdelinger med fire stuer i Lillebjørn og fire stuer i Mosestykket.

I Isbjørnen arbejder vi med inkluderende pædagogik, differentierede fællesskaber og læringsmiljøer. Vi har fokus på pædagogisk organisering af de daglige aktiviteter og rutiner for at skabe de bedste rammer for læring. Ligesom vi målrettet arbejder med de fysiske rammers betydning for børns læring og leg.

Som pædagog i Isbjørnen bliver du en del af en fantastisk personalegruppe og arbejdsplads!
Vi lægger stor vægt på trivsel og arbejdsglæde. Det gør vi gennem et stort fokus på det faglige – både individplan og som et organisatorisk mål – altid med kerneopgaven og arbejdsfællesskabet i fokus. I Isbjørnen har vi beskrevet kerneopgaven således, at vi vil ”understøtte, at børnene har et godt børneliv, hvor de føler sig som en del af et fællesskab og bliver så selvhjulpne som muligt”

Vi er stolte af, at Isbjørnen ud over det faglige, er præget af en god og humoristisk omgangstone, stor fleksibilitet og en høj arbejdsmoral.

Forventninger til vores pædagoger
Du er uddannet pædagog og har en høj faglighed. Du er er nærværende i din pædagogiske praksis. Du udfører og evaluerer pædagogiske aktiviteter i samarbejde med sine kollegaer. I Isbjørnen skaber du læringsmiljøer, der giver glæde og lyst til leg, udvikling og læring for børnene, hvad enten det er i det store fællesskab eller i mindre børnegrupper. Du har en anerkendende kommunikation til børn, forældre og kollegaer, og kan navigere i en til tider uforudsigelig og omskiftelig hverdag. Vigtigst er det dog, at du er engageret og har en stor arbejdsglæde i forhold til det pædagogiske felt. Ligeledes et stort forandringsmod og med på alle de forandringer, en hverdag kan bringe.

Isbjørnen er en del af klynge Valby/Vesterbro/Kgs. Enghave Klynge C, som er en 0-6-års klynge, der breder sig ud over midten af Valby. Vores klynge er gerne foregangsmænd i forhold til afprøvning og implementering af nye pædagogiske metoder. Vi har forskellige pædagogiske udvalg på tværs af klyngen.

I forbindelse med ansættelserne indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

Mere information
Du kan kontakte pædagogisk leder Tina Bach Larsen i børnehaven på 2477 0232 eller pædagogisk leder i vuggestuen Karina Sørensen på 2029 7085, hvis du har spørgsmål.

Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 16. juli 2021

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 16. juli 2021

Lignende jobs

  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Lygten Børnehave søger ny pædagog!

    Lygten Børnehave søger ny pædagog! Høj normering ✅ Ugentlig forberedelsestid ✅ Lille institution ✅ Glade medarbejdere ✅ Stærkt kollegialt fællesskab ✅ Vi tror .
    • Pædagog
    • København NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 2
13. august 2024 2
12. august 2024 3
11. august 2024 3
10. august 2024 3
9. august 2024 3
8. august 2024 3