Hjemmevejledere til Center City (fast stilling og barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Gør en forskel for borgere, kolleger og ledelse – træd ind over dørtærsklen.

Center City søger to hjemmevejledere til hhv. en fast stilling og et barselsvikariat. Begge stillinger er op 37 timer pr. uge på hverdage, fortrinsvis i dagtimerne. Tiltrædelse den 1. september 2019.

Dine faglige kompetencer
Du kan dokumentere at være uddannet sygeplejerske, ergoterapeut, fysioterapeut, pædagog, socialrådgiver eller social- og sundhedsassistent. Du kan endvidere dokumentere at have minimum to års erfaring fra socialpsykiatrien eller behandlingspsykiatrien, varetaget kontaktpersonfunktion og en solid viden om psykiatriske sygdomme og symptomer.

Opfylder du ovenstående faglige kompetencer, så læs videre i stillingsopslaget.

Vi leverer støtte iht. SEL §85 til udsatte mennesker med psykisk sygdom i eget hjem. Det betyder, at du en stor del af tiden arbejder alene, indimellem også i situationer som kan være følelsesmæssige belastende eller risikofyldte.

Din profil
Grundet det selvstændige arbejde forventer vi, at du kan reflektere over de borgerforløb, som du har ansvaret for og ikke mindst bringe sager op, hvor udvikling i borgerforløbet er minimale eller stagnerer. Dine refleksioner skal afspejle faglige overvejelser for valg af metode, og du skal være lydhør overfor andres input, når en ny tilgang er nødvendig.

Du skal på trods af det selvstændige arbejde være en teamplayer og kunne indgå i et fællesskab omkring, at kerneopgaven konkret løses af dig, men løsninger genereres i fællesskabet. Du har forståelse for, at du er ansat i en politisk organisation og kan arbejde jf. forvaltningens strategier og mål med den forståelse for strategierne, som de er omsat på vores arbejdsplads.

Du kan måske ikke alt, når du starter i jobbet, men du kan gøre opmærksom på, hvad der udfordrer dig fra start. Du kan bede om og tage imod tilbud om hjælp, dvs. du inden for en aftalt periode er klar på at få lært, hvad der skal til, evt. forandre din tilgang, kunne give udtryk for din uenighed og acceptere, at enighed ikke er et mål i sig selv.

Derudover værdsætter du en direkte atmosfære, hvor udfordringer, konflikter, uenighed, enighed, fejl og succeser m.m. bliver italesat.

Din fornemmeste opgave er at fastholde borgerens fokus mod at blive uafhængig af støtte, samtidig med at du skaber en professionel og konstruktiv alliance med borgerne. Den gode alliance er den arbejdsrelation, som har fælles mål og derved skaber udvikling indenfor en afgrænset periode. Du skal kunne acceptere, at en god alliance ikke er det samme som at have en god relation og acceptere, at vi skifter hjemmevejleder, hvis borgers forløb med samme hjemmevejleder varer over to år.

Om os
Du bliver en del af en kultur, som arbejder ud fra, at der ikke altid er en rigtig løsning, men at der kan være flere løsninger i spil. Til tider bestemmer retningslinjer, servicelov og strategier den rigtige løsning.

Vi har et godt arbejdsmiljø, fordi vi holder fokus på det gode arbejdsmiljø, og hvordan vi skaber det. Vi arbejder med en fælles feedbackkultur, som giver trivsel bl.a. ud fra en fælles aftale om altid at udfordre antagelser, være nysgerrige og ikke tage det sagte for pålydende.

Hos hjemmevejlederne er vi optaget af at levere god kvalitet med udgangspunkt i Socialstrategien indenfor de givne rammer med borgeren i centrum. Vi arbejder med tre evidensbaserede metoder: Feedback Informed Treatment (jf. Socialstyrelsens hjemmeside), Motiverende Samtale og Low Arousal.

Til samtalen vil vi efterspørge på hvilket niveau, du bestrider følgende opgaver
  • Dansk i skrift og tale
  • Kendskab til at dokumentere ift. mål og handlinger – gerne kendskab til CSC
  • Færdigheder ift. IT-systemer og på hvilket niveau, du går til nye systemer
  • Evnen til at agere loyalt overfor organisationens rammer og ledelsens beslutninger
  • Evnen til at strukturere og nå dine arbejdsopgaver, vha. Outlooks funktioner samt håndtering af mail
  • Evnen til at agere i uenighed både med kolleger, ledelse og ift. borgerne
  • Endvidere konkrete eksempler på, hvordan du forestiller dig at kunne agere i overensstemmelse med det, vi efterspørger i annoncen og i de overordnende strategier

Vi tilbyder en arbejdsplads med fokus på det gode arbejdsmiljø og medarbejderindflydelse, ambitiøse og videbegærlige kolleger, tydelig og synlig ledelse, som evner at følge op, faste teammøder, FIT-supervision, kontinuerlig undervisning og fokus på de evidensbaserede metoder m.m. Alle ansatte bliver uddannet på Metropol med et diplommodul i Rehabilitering fordelt over 10 uger.

Facts
Vi er beliggende på Korsgade, 2200 København N. Geografisk dækker vi et større område fordelt over Østerbro/City og Vesterbro/Valby. Dit transportmiddel er din cykel.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn iht. gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer samt offentlig straffeattest i forbindelse med ansættelsen.

Københavns Kommune er røgfri arbejdsplads.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Lene Filsø på 5163 7015.

Du kan læse mere om os jf. Center Citys § 85-støtte her

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 21. juni 2019
Angiv tydeligt, om du søger fast stilling eller vikariat.
Sammen med din ansøgning bedes du uploade dit CV og uddannelsesbevis.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført i uge 27, mandag den 1. juli 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 21. juni 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1