Pædagog til vuggestuen i Børnehuset Land og By på Indre Nørrebro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Genopslag.

Vi søger en pædagog 34 timer om ugen til vores skønne børn og seje kolleger – med start 1. oktober 2019.

Land og by er en del af klynge NB B (Nørrebro/Bispebjerg klynge B), hvor vi arbejder ud fra en i MED fælles defineret overordnet kerneopgave: ”At skabe rum for udvikling af livsduelige, dannede deltagere i demokratiske fællesskaber – med afsæt i børnenes potentiale”. Vi skaber trivsel, læring, udvikling og dannelse med vores vision om det gode børneliv”.

Land og By ligger i Sjællandsgade, hvor vi har lejet os ind i en andelsboligforening. Vi har boet der i 100 år. Vi har 3,5 vuggestuegrupper og 4 børnehavegrupper. Børnehaven er delt i 2 team, der er 2 uger i byen og 2 uger på landet på Rungsted Strandvej, hvor vores skønne udflytter ligger. Vi arbejder i to faste teams med seks faste tilknyttet hver team og en flyver, der dækker 00 dage.

Grundstenen i Land og Bys pædagogiske praksis er børneperspektivet og ressourcesynet. Vi benytter børnemiljøvurderinger, så vi har et fælles sprog for, hvad det gode børneliv er. Vi er en del af sangglad, som er et treårigt forløb, hvor vi skal i gang med det 3. år sang som en del af "det gode børneliv". Vores grundantagelse heri er, at det er den voksnes ansvar at skabe relationer til børn, mellem børn, til forældre og kolleger. At børnene i Land og By oplever kærlige, nærværende, nysgerrige, modige, interesserede og ansvarsbevidste voksne, der ser, hører, forstår mig og mine behov, samt handler i overensstemmelse hermed.

”Det gode børneliv” hænger sammen med endnu et af vores mantra ”den gode hverdag”. Denne er du med til at skabe ved at gribe mulighederne i hverdagens gyldne stunder og tage ansvar for opretholdelsen af hverdagens struktur og rutiner. Dette gøres ved at praktisere den gode stemning, lege med børnene, hvor børnene er, vise dem vejen, drage på ture ud af huset. Vi har et koordineringsudvalg, som arbejder på at sikre indflydelse tæt på – for den enkelte medarbejder. Vi arbejder på et tæt samarbejde mellem vuggestue og børnehave, så alle kollegaer oplever at være en del af noget større.

Vi kan tilbyde:

  • god pædagogisk organisering af hverdagen, ud fra børneperspektivet og ressourcesynet
  • et hus, der vægter fællesskabet højt – bidragstænkning, tydelig kommunikation og aktiv lytning i både børne- og voksenhøjde, er nøglen
  • et arbejdsfællesskab, hvor kollektivt ansvar og åben dialog er bærende i vores måde at lykkes med kerneopgaven
  • et samarbejde, hvor konflikter adresseres det rette sted, god stemning, mange dialoger og omsorg for hinanden og især for fællesskabet
  • en ledelsesstil, der bygger på samskabelse, tydelighed, mod, fagfaglighed og udvikling
  • en organiseret hverdag, der skaber ro og rammer for leg og lærende aktiviteter med børnene og tid til refleksioner
  • en månedlig mødestruktur med henholdsvis fem personalemøder og fem afdelingsmøder, faste teammøder hver tredje uge, daglige organiseringsmøder samt tværfaglige samarbejdsmøder

Vi stræber efter høj faglig viden, hvor det primære arbejde består i at skabe tilknytning til det enkelte barn gennem et konstant relationelt fokus.

Retningen for husets pædagogik er værdifunderet. Retningen for alles handlinger er at skabe rammerne for ”det gode børneliv” – hvad der er bedst for barnet, med ”zonen for nærmeste udvikling” som udgangspunktet "den enkelte ses, høres, forstås og støttes i at indgå i relation til sig selv og andre i de små, større og store praksisfællesskaber, barnet dagligt indgår i".

Vi arbejder med fokustema – i en projektorientering – 2019 handler om kunst og teater og sangglad.

Vi giver ro og plads til fordybelse og nysgerrighed med børnegruppen, såvel som til det enkelte barn. Vi vægter den lange dialog med børnene, den dialog som gør os alle klogere på hinanden og livet i sin helhed – den dannende og udviklende dialog.

Vi forventer, at du:

  • er ansvarlig, struktureret, igangsættende, autentisk og legende i din faglige tilgang – tager teten som kollega og viser vejen for børnene
  • planlægger aktiviteter, der fordrer børnenes læring, udvikling, trivsel og dannelse – og kan justere i overensstemmelse med målgruppen
  • arbejder struktureret med SMTTE, TOPI og husets øvrige systematikker og videndeler
  • kan skabe ro og agerer nærværende med børneperspektivet forrest i alle handlinger og tager ansvaret for at skabe rammerne, der betinger det
  • er bevidst om at kommunikere klart og tydeligt ud i både børne- og voksenhøjde
  • er bevidst om egne læreprocesser, kan arbejde med både styrker og svagheder, kan give og modtage faglig feedback
  • baserer dit arbejdsliv på en positiv, humoristisk og livsglad tilgang – at du tager alle mennesker alvorlige og møder verden med et smil
  • er motiveret for at samarbejde med mange og tænke selvstændigt og ved,hvornår du skal gå foran, gå ved siden og gå bagved i læreprocesser med børnene

Der er konstant mulighed for udvikling gennem deltagelse i projekter, idet vi enten bliver kastet ud i projekter eller selv opfinder nogle. Projekterne avler viden og erfaringer til Land og Bys og den enkeltes faglige og kreative udvikling.

Vi søger en pædagog, der brænder for at være en del af ovenstående og samtidig gerne vil tilføre Land og By nye perspektiver – en pædagog med hjerte for de 0-6 årige.

Ansættelsesvilkår:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Vi forventer, at du underskriver samtykkeerklæring for indhentelse af straffeattest og børneattest.

Mere information
Du kan kontakte leder Pia Andersen på 2499 6366 for rundvisning og spørgsmål.

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade CV og uddannelsesbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 6. september 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.8.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Fredag den 06. september 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1