Pædagoger til Arenahuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du udviklingsorienteret, proaktiv og har du mod til at være med i en genopbygningsfase?

Botilbuddet Arenahuset søger pædagoger med mod på at udvikle tilbuddet og skabe en attraktiv arbejdsplads med høj faglighed, hvor beboerne trives.

Din opgave bliver at bidrage aktivt ind i arbejdet med at skabe et attraktivt botilbud for både beboere og ansatte. Som pædagog er du med til at understøtte beboerne i at skabe de bedste betingelser for et livsdueligt og selvstændigt liv. Konkret arbejder vi med mestring af eget liv med socialpædagogisk støtte og omsorg samt sundhedsmæssig pleje.

Vores målgruppe er voksne udviklingshæmmede med mobilitetsnedsættelse eller/og overbygningsdiagnose.

Skal vi lykkes med denne indsats, skal vi fortsætte den igangværende opbygning af vores botilbud, organisatorisk som fagligt. Du skal derfor have lyst til at arbejde med udvikling.

Sammenhæng og kontinuitet
Vores ambition er, at vores beboere og pårørende oplever, at der er sammenhæng og kontinuitet i beboernes forløb, at der er overlevering af viden, og at beboerne og de pårørende bliver inddraget. Vores beboere skal have tillid og opleve tryghed i deres relation til os som personale, de oplever, at vi er kompetente og fagligt dygtige, og at der er ”styr på” borgerens plan.

Som medarbejder oplever du, at Arenahuset er en seriøs og attraktiv arbejdsplads, hvor vores grundværdi bygger på at gøre en forskel for beboerne. Vores mål og retning er klare, kerneopgaven er tydelig og vores arbejdsgange er velbeskrevede. Der er tillid til ledelsen, og der er mulighed for faglig refleksion og kollegial og ledelsesmæssig sparring. Vores kommunikation er respektfuld og anerkendende. Vi stræber efter at skabe et spændende og udviklende læringsmiljø med systematiseret kompetenceudvikling, kurser og uddannelse.

Vores ønsker til en kommende kollega
Du skal som udgangspunkt have en stærk faglighed, men du kan også søge, hvis du er nyuddannet. Først og fremmest skal du brænde for udvikling. Du skal trives med at tage medansvar for en genopbygningsplan, som du er med til at udforme i fællesskab med ledelse og kolleger. Vi løfter i flok, og du må gerne have lyst til at gå forrest. Vi har brug for initiativ, handlekraft og innovative ideer. Det betyder, at du både skal have blik for at skabe en stabil og balanceret daglig opgaveløsning, samtidig skal du også være klar til at udvikling et botilbud med mange samarbejdspartnere og interessenter.

Arenahuset består af to tilbud i samme hus og med 50 døgnpladser, 10 aflastningspladser og 11 dagtilbudspladser. Du kan læse mere på: https://cossof.kk.dk/indhold/arenahuset

Vi forventer, at du

  • Er uddannet pædagog
  • Har lyst til at arbejde med borgere med varig og betydelig nedsat mobilitetsfunktion eller/og overbygningsdiagnose
  • Kan tage ansvar for alle kontaktpersonsopgaver og sikre en god kommunikation med borgere og pårørende
  • Kan integrere pædagogisk relationsarbejde med dokumentationsarbejde
  • Har sans for både at skabe udvikling og have fokus på ansvarlig drift
  • Trives i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor der må tages ansvar og træffes beslutninger
  • Personlig power og drive – og glimt i øjet
  • Er dygtig til formidling, både mundtligt og skriftligt, og har gode IT-kundskaber

Dine opgaver alt efter hvor i huset du tilknyttes er:

Aflastningen. Har tilknyttet ca. 60 borgere, som er inddelt i forskellige målgruppeteams. Målgruppen skifter således fra dag til dag alt efter, hvilke teams der er den pågældende dag. Man skal derfor som pædagog i aflastningen være interesseret i at arbejde i en meget omskiftelig hverdag, hvor man er i kontakt med mange forskellige borgere med meget differentierede behov.

2. og 3. sal. Er primært beboet af borgere med multiple funktionsnedsættelser, som alle har det til fælles, at de har et højt plejebehov. Man skal derfor være interesseret i at arbejde med en målgruppe, hvor der er et stort fokus på at arbejde med sanseintegration.

5. og 6. sal. Er beboet af borgere med autisme spektrum forstyrrelser, hvor flere af beboerne til tider kan have en uhensigtsmæssig adfærd. Det er således vigtigt, at du kan se dig selv arbejde struktureret og ud fra strukturbeskrivelser med denne gruppe.

Vi tilbyderet bosted, hvor genopbygning og udvikling står lige for. Vi er dygtige til vores arbejde og har brug for flere kolleger. Vi er et stort innovativt center med gode muligheder for kurser og videreuddannelse. Vi vægter uddannelse, supervision og læring højt.

Bostedet ligger tæt på metro og naturskønne områder.

Stillingerne er til besættelse snarest mulig.

Stillingerne er mellem 30 og 37 timer i gennemsnit pr uge, og indeholder vekslende arbejdstider dag/aften samt arbejde hver anden weekend.

Aflønning efter gældende overenskomst. Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Loa Pedersen på 2465 5845.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 2. oktober 2019

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København NV
  • Onsdag den 02. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København NV over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 4
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 4
13. september 2024 4
12. september 2024 4
11. september 2024 4
10. september 2024 4
9. september 2024 4
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 3
3. september 2024 3
2. september 2024 3
1. september 2024 3
31. august 2024 3
30. august 2024 3
29. august 2024 3
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 2
25. august 2024 2
24. august 2024 2
23. august 2024 2
22. august 2024 2
21. august 2024 1