Se her – dette kan meget vel være drømmejobbet!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Den selvejende Børneinstitution Enghave søger uddannet pædagog til vores vuggestue d.1.11 eller snarest derefter!

Vi er lille og velfungerende institution på ialt 70 børn, der stortrives i vores lidt skæve, men fine og funktionelle rammer. Vi har desuden meget tilfredse forældre, som samtidige er vigtige medspiller til institutionens arrangementer og traditioner og ikke mindst i den daglige kontakt og samarbejde.

Vi må desværre sige farvel til en af vores dygtige pædagoger i vuggestuen, og søger derfor en uddannet pædagog til vores lille men dynamiske vuggestue.

Vuggestuen indeholder to stuer med 11-12 børn, og vægter højt den legende og kreative tilgang til børnenærværet. Vi er særdeles turaktive og kommer gerne ud året rundt med børnegrupperne til ture og oplevelser.

Vi skal desuden til at implementere de nye styrkede læreplaner, hvor medarbejdergruppen får stor indflydelse på indhold og ejerskab. Du får derfor del i en spændende proces, hvor vi også trækker på vores gode erfaringerne med legezoner og løbende ugeplaner, som er med til at danne rammen om det pædagogiske arbejde i vuggestuen.

Vi ser vores nye medarbejder som værende fagligt velfunderet, mødestabil og samarbejdskompetent. Du får stor medansvar for tilrettelæggelse og planlægning af aktivitetsindhold, da institutionen vægter stor selvstændighed og medindflydelse på dagligdagen. Vi ser endvidere gerne vores nye medarbejder med lyst og kompetencer indenfor for vores fokuspunkter sprog, bevægelse og naturliv.

Vigtigst er dog den anerkendende og nærværende tilgang til børn og omgivelser, som vi ser som væsentlige forudsætninger til den gode og stimulerende relationsdannelse.

Vi har vores nuværende læreplan, værdigrundlag og pædagogiske principper, som står nærmere beskrevet på vores hjemmeside www.institutionenghave.dk.

Ansøgningsfristen er 1.10 kl. 12. – vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 41

Spørgsmål m.v. kan aftales på 26125201 – vi ser gerne ansøgere på besøg forinden!

Børneinstitution Enghave er beliggende midt på Vesterbro med nuværende 18 ansatte. Vi er beliggende i to afdelinger ved og omkring Enghave Kirke, er selvejende under paraplyorganisationen fobu samt tilknyttet Netværket Flora, hvor vi arbejder målrettet med fem andre institutioner med faglig og pædagogisk udvikling.

Vi er en institution præget af høj faglighed og humør og med gode samarbejdsrelationer med forældre og ikke mindst hinanden samt dejlige børnegrupper med nysgerrige og glade børn

Ansøgning sendes pr. brev til eller pr. mail: [email protected]

Børneinstitutionen Enghave

Sdr. Boulevard 120, 1720 Kbh.V. Begge mrk. Ansøgning

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København V
  • Torsdag den 31. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København V over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
20. september 2024 1
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1