Se her! - Den selvejende Børneinstitution Enghave søger uddannet pædagog til vores delvise udflytterbørnehave

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

d.1.6.2022 eller snarest derefter!

Børneinstitutionen Enghave, som er beliggende på Vesterbro nær Carlsberg station søger uddannet pædagog 35 timer pr. 1.6.2022.

En af vores dygtige børnehavepædagoger er blevet leder i vores hus og vi søger derfor en vidtfavnende og energisk pædagog til vores sommerfuglegruppe.

Vi er delvis udflytterinstitution, så børn og voksne er henholdsvis i moderinstitutionen på Vesterbro og i vores udflytter i Kobbelvænget ved Utterslev Mose.

Vi er begunstiget med nogle lidt skæve, men også fine og funktionelle rammer på loftet af Enghave Kirke, ligesom vi har to gode legepladser til institutionen.

Vi er en lille institution med kun 2 børnehave grupper, som veksler i et rul på 14 dage med at være på loftet og i udflytteren.

Derudover har vi også 2 vuggestue grupper, som vi arbejder tæt sammen med, da vi tit har søskendebørn i institutionen.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med højt til loftet, da institutionen vægter selvstændighed og medindflydelse på dagligdagen. Du får derfor stort aftryk på tilrettelæggelse og planlægning af aktivitetsindholdet i samarbejde med dine nærmeste kollegaer. Vi er stærke på ugeplaner, legezoner, naturpædagogik, sprog, bevægelse, kreativitet m.m. så kom nysgerrigt med

– vi vil også gerne lære!

Vi ser at vores nye medarbejders vigtigste egenskab, er at have naturligt anerkendende og nærværende tilgang til børnene og omgivelserne, hvilket vi anser som en væsentlig forudsætning til den gode relation.

Derudover ser vi, at du er fagligt velfunderet og ønsker at arbejde et sted, hvor der er plads til refleksion og hvor initiativer er værdsat. Du skal have lyst til og flair for at igangsætte aktivitet både planlagte og spontane, samt er det et kæmpe plus, hvis du skulle have interesse for pædagogisk idræt – men dette er ikke et krav.

Vi har vores læreplan, værdigrundlag og pædagogiske principper samt en hel del mere på vores hjemmeside www.institutionenghave.dk

Børneinstitution Enghave har nuværende 16 ansatte. Er selvejende under paraplyorganisationen fobu, samt tilknyttet Netværket Flora, hvor vi arbejder målrettet med fem andre selvejende institutioner med faglig og pædagogisk udvikling.

Vi er en institution præget af høj faglighed og humør. Gode samarbejdsrelationer med forældre og ikke mindst med hinanden, samt bedst af alt, dejlige børnegrupper med nysgerrige og glade børn.

Ansøgningsfristen er d. 13 april 2022 kl.12. – vi afholder løbende ansættelsessamtaler og en eventuel runde 2 vil være i uge 16 eller 17.

Spørgsmål m.v. kan aftales med Vinnie på 26125201 – vi ser gerne ansøgere på besøg forinden.

Ansøgning sendes via knappen "Send ansøgning"

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bc5d96dd)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København V
  • Onsdag den 13. april 2022

Lignende jobs

  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Studentermedhjælper til skoleidræt i Børne- og Ung...

    I Københavns Kommune afholdes en lang række idrætsstævner og andre aktiviteter på tværs af folkeskolerne. Det kan både være mindre arrangementer og større stævner med flere tusinde børn, der dyrker..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Vandkvalitetsspecialist til arbejde med materialer...

    Hos [xxxxx] bliver du en del af Danmarks største forsyningsselskab. Hvert år indvinder vi ca. 53 millioner m3 grundvand til fremstilling af det drikkevand, vi leverer til ca. en million mennesker i..
    • Pædagog
    • København SV
    Få mere info
  • Skolepædagog 30 timer til Hørsholm skole

    Hørsholm SFO og skole søger en pædagog med fokus på udvikling af vores natur og dyreaktiviteter.Er du passioneret omkring naturen, og elsker du at formidle denne interesse til børn? Har du erfa..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København V over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
16. september 2024 1
15. september 2024 1