Konsulent med fokus på pædagogisk udvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Gør data dig nysgerrig? Er du god til at formidle den viden vi kan finde bag statistikker og kvalitative udsagn, så vi kan bruge data til at udvikle kvaliteten af vores pædagogiske praksis og dokumentere vores virke? Så er du måske SOSU Hs nye konsulent med fokus på pædagogisk udvikling!

Fra data til kvalitetsudvikling

Vi søger en konsulent, der i tæt samarbejde med ledelsen skal varetage SOSU Hs pædagogiske kvalitetsmåling og -udvikling. Dit fokus bliver at indsamle data der belyser om vi lever op til lovgivningen og de politiske krav til SOSU H, herunder de fire klare mål for erhvervsuddannelserne. Samtidig skal du sikre, at data kan bidrage til den fortløbende udvikling af vores pædagogiske praksis.

Sammen med en kollega skal du stå i spidsen for den årlige, lovpligtige selvevaluering og udarbejde opfølgningsplaner. Du skal iværksætte evaluering af vores lokale undervisningsplaner samt andre målinger, der kan bidrage til at sikre kvalitet og udvikling af vores pædagogiske praksis. I det arbejde benytter du både kvantitative data, bl.a. i form af elevtrivselsundersøgelser, og kvalitative data fra interviews og workshops med elever og medarbejdere. Du skal bearbejde og formidle resultaterne så det har relevans i den aktuelle kontekst og du vil indgå i forskellige fora der arbejder med udvikling, implementering og evaluering af pædagogiske indsatser.

Selvstændig, men ikke alene

Du får en central placering i organisationen med direkte reference til uddannelsesdirektøren. Du kommer til at bestride en selvstændig funktion med eget ansvarsområde, men du vil have god sparring med de andre konsulenter i SOSU Hs konsulentnetværk og din nærmeste leder.

Du får gode muligheder for at præge din konsulentfunktion og du vil du vil få direkte indflydelse på udviklingen af SOSU Hs evalueringskultur.

Vi vægter samarbejde og involvering højt, og du vil derfor skulle inddrage elever, undervisere og uddannelsesledere når du skal indhente data og udarbejde handlingsplaner.

På SOSU H tænker vi teori og praksis tæt sammen, alle bidrager med viden og undren, vi prøver nye ting af, og vi fejler også en gang imellem. Det lærer vi en masse af sammen. På den måde får du mulighed for hele tiden at udvikle dine kompetencer.

”Som konsulent på SOSU H har jeg stor indflydelse på mine opgaver. Både mine egne og dem der går på tværs af organisationen. Vi har et tæt samarbejde med undervisere, ledere, konsulenter og administrative medarbejdere, og alligevel er der plads til at være specialist indenfor mit område. Vi arbejder sammen om at give vores elever den bedst mulige uddannelse” (Ilse, konsulent)

Din primære arbejdsplads bliver på vores afdeling i København V, men du må forvente en del mødedage på vores andre adresser også.

Hvad forventer vi?

Du har god forståelse for kvalitetsarbejdet på en uddannelsesinstitution. Du har stærke analytiske kompetencer og er en skarp og inspirerende formidler. Du forstår at planlægge og facilitere involverende evaluerings- og udviklingsprocesser. Du er opsøgende internt i organisationen, og er god til at etablere relationer og opbygge netværk. Du holder dig orienteret om eksterne aktører og udvikling indenfor kvalitetsarbejdet på erhvervsuddannelsesområdet.

Derudover forventer vi at du har

  • Uddannelse på bachelorniveau, evt. med overbygning
  • God indsigt i pædagogik og didaktik, gerne inden for erhvervsuddannelserne
  • Erfaring med dataindsamling, bearbejdning og formidling
  • Erfaring med kvalitetsudvikling
  • Erfaring med facilitering, undervisning eller projektledelse
  • Gode IT-kundskaber

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og de faglige organisationer. Der er tale om en fast stilling med en arbejdstid på 37 timer ugentligt.

Interesseret?

Hvis du vil høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdirektør Gitte Brodersen på tlf. 2279 7410.

Ansøgningsfrist og proces

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag d. 2. maj 2022. Forventet tiltrædelse er d. 1. juli 2022, eller hurtigst muligt. Vi holder første samtale mandag d. 9. maj og anden samtale onsdag d. 11. maj. Hvis du bliver indkaldt til 2. samtale, vil du blive bedt om at løse en case.

Ansøgning med bilag sendes elektronisk via link.

Om SOSU H

På SOSU H uddanner vi fremtidens velfærdshelte - med dygtige hænder, hjertet på plads og hjernen fyldt med den nyeste viden. Elever og kursister på SOSU H er parate til at yde en livsvigtig og professionel forskel for Danmarks syge, svage, børn, unge og ældre. På SOSU H bygger vi broer mellem mennesker. Mellem teori og praksis. Og mellem uddannelse og job. Sådan sikrer vi, at vores elever møder arbejdsmarkedet som vidende og empatiske fagprofessionelle. Hos os er der rum til forskellighed. Vi er dygtige til at imødekomme og uddanne elever og kursister med vidt forskellige aldre, kulturer og sociale baggrunde. Sammen skaber vi plads til at være, lære og levere velfærdsydelser af højeste kvalitet.

SOSU H er Danmarks største SOSU-skole med otte afdelinger fordelt over Storkøbenhavn og Nordsjælland. Og vores størrelse forpligter: Med vores fagligt dygtige medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi sammen sætte nye, høje standarder på vores uddannelsesområde og i den nationale udvikling af fagene. Vi skal være en af de toneangivende stemmer i debatten og arbejde for, at stadig flere vælger vores SOSU-skoler til. Sådan skaber vi fremtidens kernevelfærd.

Læs mere på www.sosuh.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København V
  • Mandag den 02. maj 2022

Lignende jobs

  • Omstillingskonsulenter til indsatsen "Tværfaglige ...

    Er du god til at indgå i udviklingsprocesser, og kan du se og formulere værdien i nye udviklingstiltag? Så har vi en unik stilling, hvor du kan bruge dine kompetencer aktivt og være med til at form..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Engageret byrumsforvalter til renholdelsesopgaver ...

    Ønsker du at bidrage til, at København fremstår ren og indbydende? Vil du være med til at sætte et konkret præg på københavnernes hverdag og medvirke til en velfungerende by? Og har du lyst til at .
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog til [xxxxx]

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog

    Kom og vær med til at gøre Danmarks bedste SFO bedre!Vi søger en uddannet pædagog, der har interesse i både SFO- og skoleområdet, og har lyst til at være en tydelig medspiller i det positive ko..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København V over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0