Pædagogisk/didaktisk profil til postdoc-lignende stilling i et innovativt udviklings- og forskningsmiljø på uddannels...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

I samarbejde med Nordsjællands Hospital i Frederikssund og Frederikssund Kommune har vi på Københavns Professionshøjskole (KP) etableret Uddannelseshospitalet Frederikssund. Formålet er at skabe innovativ udvikling af praksisfærdigheder samt uddannelse i patient-borgerforløb. Visionen er, at uddannelseshospitalet skal være et levende udviklings- og forskningsmiljø, et laboratorium med mulighed for små og store projekter og med deltagelse af alle partnere.

Til uddannelseshospitalet søger vi en postdoc-profil eller tilsvarende inden for det pædagogisk-didaktiske forskningsområde, der dels skal varetage rollen som projektleder for forskningen, foretage egen forskning, undervise samt binde forskningsaktiviteterne og udviklingen af uddannelseshospitalet sammen.

Om Uddannelseshospitalet
Uddannelseshospitalet består af en intern medicinsk afdeling med plads til 16 patienter, hvor der i tilknytning til afdelingen er etableret et særligt læringsrum med simulationsfaciliteter. Vi forventer løbende at studerende fra næsten alle semestre på sygeplejerskeuddannelsen, og på sigt også på KP’s tværprofessionelle lærings- og uddannelsesforløb, får et forløb på Uddannelseshospitalet.

Uddannelseshospitalet er et innovativt fagligt og pædagogisk tiltag, som skal styrke læringspotentialet for KP’s studerende og udviklingsmulighederne for hospitalets og KP’s medarbejdere. Der er fokus på pædagogiske tiltag, der understøtter studerendes praksislæring i den kliniske del af uddannelsen samt at understøtte koblingen mellem teori og praksis. Der afprøves pædagogiske metoder med henblik på at optimere studerendes lyst til at udvikle fremtidens sygepleje, deres kliniske færdigheder samt deres motivation for at indgå i forsknings- og udviklingsarbejder. Samtidig har patientinddragelse, overgange og ulighed i sundhed et særligt fokus. Der inddrages viden og erfaringer med peer-to-peer-læring, fremskudt visitation, tværgående stuegang, komplekse forløb, patientovergange mv.

Jobbet
Dit overordnede ansvar bliver dels at drive forsknings- og udviklingsmiljøet på uddannelseshospitalet (50%) og herunder beskrive, dokumentere, validere og evaluere uddannelsesmodellen. Desuden skal du varetage undervisning af studerende på KP, og som projektleder skal du binde forskningsaktiviteter og udvikling i uddannelseshospitalet sammen. Det er en forventning, at du i løbet af de første år også indhenter eksterne midler.

Mere konkret bliver dine opgaver bla. følgende:

  • Udfolde og udvikle en uddannelsesmodel inden for den nuværende ramme
  • Beskrive og validere en uddannelsesmodel
  • Opsamle og koordinere aktiviteter vedr. FoU
  • Bedrive egen pædagogisk og didaktisk forskning
  • Vejlede yngre forskere, herunder, afhængig af kompetence match, 2 ph.d.-studerende.
  • Hjemtage forskningsmidler til egne og andres forskningsprojekter i samarbejde med teamet omkring uddannelseshospitalet
  • Deltage og bidrage i forsknings- og udviklingsmiljø på Inst. For sygeplejerske- og ernæringsuddannelser samt KP generelt
  • Deltage og bidrage til vidensomsætning mellem FoU-aktiviteter og uddannelser
  • Undervisning og formidling
  • Understøtte og koordinere øvrige mindre projekter.

Du vil indgå i et levende tværprofessionelt, anvendt forskningsmiljø på Institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelser samt i projektgruppen omkring uddannelseshospitalet. Vi forventer, at du lægger cirka 50 % af din tid på KP og 50 % af din tid på uddannelseshospitalet i Frederikssund. Dette aftaler vi nærmere.

Om dig
Du skal være forsker på min. ph.d. niveau og med et eller flere uddannelsesforskningsprojekter bag dig. Din forskningsprofil skal være pædagogisk-didaktisk, med interesse for uddannelsesforskning i en sygeplejefaglig sammenhæng.

Om din profil tænker vi følgende:

  • Du er specialiseret inden for pædagogisk-didaktisk og/ eller uddannelsesforskning
  • Du har erfaring med at arbejde og få ting til at lykkes i en kompleks og politisk styret organisation
  • Du har erfaring som projektleder
  • Du har kendskab til klinisk forskning – dette er ikke et krav, men vil være en fordel
  • Erfaring med at indhente forskningsmidler
  • Du fungerer godt i tværprofessionelle forskningssammenhænge
  • Du kan være adjunkt, lektor eller docentbedømt. Det afhænger af din profil.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes som lektor eller adjunkt. Opstart i stillingen er den 1. december 2021, eller snarest derefter. Stillingen er på 37 timer om ugen. Stillingen er tidsbegrænset til en fire-årig periode.

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation og med udgangspunkt i Bekendtgørelse nr. 1458 af 24. juni 2021 om stillingsstruktur for undervisere ved erhvervsakademier, professionshøjskoler og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Ansættelse som lektor forudsætter positiv lektorbedømmelse efter bekendtgørelsen om lektorkvalificering, jf. Bekendtgørelse nr. 673 af 13. maj 2020. Såfremt du ikke er positivt lektorbedømt ved en professionshøjskole, ansættes du som adjunkt.

Dit primære arbejdssted vil være Tagensvej 86, 2200 København N. Dine opgaver på uddannelseshospitalet vil være på følgende adresse: Frederikssundsvej 30, 3600 Frederikssund. Du kan også have opgaver på KP’s øvrige lokationer.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte Grete Holdt Brorholt på tlf.: 2429 6339.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest mandag den 18. oktober 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 43.

Er du lektorbedømt eller tillagt merit efter CVU-stillingstrukturen fra 2003, har du mulighed for, sammen med din ansøgning, at vedlægge en anmodning om lektorbedømmelse efter kapitel 5 i bekendtgørelsen. Anmodningen skal vedlægges CV, kopi af eksamensbeviser, samt kopi af bedømmelsen efter CVU-stillingsstrukturen. Det bemærkes, at bekendtgørelsen i øjeblikket er under revidering. Der kan derfor blive tale om ændret bedømmelsesproces for kandidater, som er omfattet af bedømmelse efter kapitel 5.

Du kan læse om bedømmelse jf. kapitel 5 i bekendtgørelsen på vores hjemmeside, hvor du også kan finde en vejledning til anmodningen. Såfremt der er ansøgere, som anmoder om bedømmelse, vil dette indebære udskydning af tidspunktet for beslutning om besættelse af stillingen.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København

Jobbet er oprettet på vores service den 21.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København

Lignende jobs

  • Pædagog i København S

    <p>Brænder du for grøn omstilling og vil du gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance i, så er et job hos Society Transformation måske noget for dig. Her kan d..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i København S

    <p>Brænder du for den grønne omstilling og vil gerne være med til at sikre et bæredygtigt grønt samfund i social balance, så er et studenterjob hos Society Transformation måske noget for dig..
    • Pædagog
    • København S
    Få mere info
  • Pædagog i København SV

    Har duinteressen, evnerne og viljen til at optimere vores forretning gennem data ogindsigter? Synes du at data, visualiseringer og struktur er det bedste iverden? Så er det dig vi søger til v..
    • Pædagog
    • København SV
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i København
    • Pædagog
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger i København.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i København over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
2. juli 2024 78
1. juli 2024 74
30. juni 2024 73
29. juni 2024 74
28. juni 2024 74
27. juni 2024 69
26. juni 2024 68
25. juni 2024 70
24. juni 2024 73
23. juni 2024 80
22. juni 2024 80
21. juni 2024 89
20. juni 2024 90
19. juni 2024 92
18. juni 2024 87
17. juni 2024 83
16. juni 2024 89
15. juni 2024 94
14. juni 2024 98
13. juni 2024 99
12. juni 2024 98
11. juni 2024 101
10. juni 2024 96
9. juni 2024 85
8. juni 2024 84
7. juni 2024 82
6. juni 2024 74
5. juni 2024 80
4. juni 2024 81
3. juni 2024 82
2. juni 2024 84

Værd at vide når du søger job som pædagog i København

Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

Bydele i København

København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

Find ledige jobs i Indre By

Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

Find ledige jobs i Østerbro

Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

Find ledige jobs i Nørrebro

Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

Find ledige jobs i Vesterbro

Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

Find ledige jobs i Valby

Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

Find ledige jobs på Amager

Mere information om København

Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer