Søg job hos os hvis du vil arbejde som børnehavepædagog i Kokkedals mindste institution.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kokkedal

Vi søger en pædagog på 36 timer i børnehaven med tiltrædelse 1. maj 2020.

Til stillingen vægtes det, at du besidder kompetencer og overblik til at have hovedansvar for Jellerøds ene børnehavegruppe, samtidig med du kan være iderig og dele viden.

Som kollega forventer vi, at du brænder for det faglige arbejde med børn, og at du er anerkendende i din tilgang til det enkelte barn og barnets forudsætninger. Du skal evne at skabe overblik og arbejde selvstændigt indenfor dine kerneopgaver, så som sprogvurdere, forældresamarbejde, struktur på stuen, aktiviteter i læreplansarbejdet, Focus punkter, handleplaner og samarbejde med øvrige kollegaer og ledelse.

Vi forventer, at du er mødestabil og fleksibel, både overfor husets rytme, dagligdag og åbningstider. At du vil bidrage til fællesskabet og tage ansvar – både med de pædagogiske opgaver, forældresamarbejdet og det praktiske arbejde i hverdagen.

Vi tilbyder:

  • Et godt arbejdsmiljø, der vægter arbejdsfællesskab, medansvar og tillid.
  • En synlig og tilstedeværende ledelse.
  • En bestyrelse der ser og anerkender dig som det største aktiv for institutionen.
  • Søde, sjove og forventningsfulde børn.
  • Et godt forældresamarbejde.
  • Et hus med rutiner, traditioner og fast struktur.Vores hus: Jellerød Børnegård er en lille privat daginstitution, Kokkedals mindste.Jellerød Børnegård blev privatiseret i april 2017 og har siden gennemgået en struktureringsproces der sætter rammen for hvordan vi er som institution. Vi har fået en stor tilgang af børn i både børnehaven og vuggestuen, og det betyder, at vi står og mangler kompetente pædagoger. Vi er en engageret personalegruppe som er gode til at hjælpe hinanden, også hvis der er ekstra pres på hverdagen. Vi har øje for børnenes perspektiv, og læreplanstemaerne medtages i vores overvejelser omkring indretning, daglige rutiner og vores årshjul.
  • Institutionen består af en børnehavegruppe med 28-32 børn og en vuggestuegruppe med i alt 24 børn, begge grupper er fordelt på to stuer der huserer i hver deres ende af huset.

Vi er:

Et lille hus der vægter nærvær højt - alle skal føle sig velkommen og inkluderet. Med afsæt i vores værdigrundlag, arbejder vi anerkendende i vores kommunikation, både i forhold til børn, forældre og kolleger.

- Vi er nysgerrige, åbne og imødekomne over for det vi ikke kender

  • Vær medmenneskelig – Vi er empatiske og rækker ud for at favne, hjælpe og støtte hinanden.
  • Vi tilegner os viden; Hvorfor – Ved at forstå ‘hvorfor’ i alt hvad vi er og gør, får vi en større bevidsthed og faglighed.
  • Tryghed og Nærvær - Vi vægter at skabe mindre børnefællesskaber og holde tæt kontakt til børn og familier.
  • Plads i fællesskabet - Vi giver rum til forskellighed med et inkluderende perspektiv, hvor der tages hensyn til det enkelte individ.

- Vi låser os ikke fast på at der kun er en sandhed, men er nysgerrige, modige og undersøgende

- Vi inddrager børnene i hverdagen

  • Alle børn har ret til meningsfulde fællesskaber
  • Udgangspunktet er at ”børn gør det godt når de kan” og ellers er det vores opgave at hjælpe dem på vej.
  • Respekt for faglighed - Vi træffer beslutninger på baggrund af faglig viden og vidensdeling på tværs af personalegruppen og på tværs af faggrupper.

På den lange bane har bestyrelsen og personalet en vision om at Jellerød børnegård skal blive en bevægelsesinstitution, med en sansemotorisk tilgang, men hvor pædagogikken altid kommer i første række. For at få et stærkere fælles fundament, bestræber vi os på, at alt personale skal gennemgå uddannelsesforløbet indenfor bevægelse og sanse motorik. Bestyrelsen har udarbejdet en plan som blandt andet inkludere ny fysiske elementer til understøttelse af denne vision.

Du er velkommen til at kontakte leder Pia Starberg på 60 61 56 45 for nærmere oplysning om stillingerne.

Ansøgning og CV sendes til [email protected]

Samtaler finder sted løbende

Ansøgningsfrist: Når de rette kandidater er fundet.

Læs mere om os på www.Jellerod.dk

Løn- og ansættelsesvilkår: Fastsættes efter forhandling inden for gældende overenskomst

GDPR

Jellerød Børnegård er dataansvarlige for de oplysninger, som du sender os i din jobansøgning via email. Se vores datapolitik for yderligere information.

Når du ansøger, accepterer du, at vi registrerer og samler dine personlige oplysninger, som du angiver i forbindelse med din ansøgning. Dette gælder også videopræsentationer, billeder mm.

Vi kan dele din ansøgning med vores medarbejdere, som er involveret i rekrutteringen og tredjeparter, som hjælper os med processen. Dette inkluderer også rekrutteringsfirmaer, som udbyder personlighedstests mm.

Vi opbevarer din ansøgning samt de andre oplysninger, som du har angivet, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet, og i den periode efterfølgende, hvor vi mener, at din ansøgning er relevant for os, men aldrig mere end 6 måneder.

Ved at indsende dine personlige oplysninger accepterer du:

  • at du har læst og forstået ovenstående persondatapolitik
  • at oplysningerne som du har indtastet, er sande og efter din ærlige mening også det mest korrekte. Herunder forstår du også, at hvis ikke oplysningerne stemmer overens, kan det forårsage, at ansøgningen ikke accepteres eller ikke vil tages i betragtning
  • at du giver samtykke af egen fri vilje til, at vi må indsamle og anvende dine oplysninger


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Kokkedal.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Kokkedal
  • Torsdag den 23. april 2020

Lignende jobs

  • Kernehuset søger pædagoger til børnehave og vugges...

    Fri kontakt
    I Kernehuset er fællesskabet kernen. Kernehuset søger pædagoger til børnehave og vuggestue. Vi tæller 25 medarbejdere og 95 børn i alderen 0-6 år. Vi styrker vores fællesskaber, med omsorg, respekt, tryghed og udvikling. Vi samarbejder om kerneopgaven med fokus på faglighed, fællesskabet, gode samspil og tætte relationer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Mosedeskolen søger pædagog

    Fri kontakt
    Vi er 12 pædagoger, der søger dig der brænder for vores mange dejlige børn. Er du et menneske med et stærkt børnesyn, og brænder du for at skabe et trygt og udviklende miljø for børn? Så er det dig, vi leder efter på Mosedeskolen SFO!
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Er du en stærk pædagogisk brobygger – relations sk...

    Fri kontakt
    Formår du at skabe tryghed og fællesskaber både i skolen og i SFOen. Vil du være den røde tråd i barnets hverdag, hvor du bl.a. skal brobrygge fra skoletiden ind i SFO-tiden. Du vil have tæt samarbejde og kontakt til forældre og dine kollegaer.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info
  • Pædagog søges til Krogårdskolens Indskoling/SFO

    Fri kontakt
    Du vil blive en del af en medarbejdergruppe, som er ambitiøse med deres kerneopgave. Som handler om at lykkedes med at få alle børn i trivsel, handler om at alle børn skal føle sig en del af et fællesskab. Vi skaber miljøer hvor børn trives og udvikles, hvor vi leger sammen rigtigt meget.
    • Pædagog
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Kokkedal

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Kokkedal over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger i Kokkedal over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0